malawaszka Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 no ciekawe ciekawe - psy nie lubią zapachu alko (chociaż są wyjątki :D ) Quote
malawaszka Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 fuj fuj a bimberek nie zabije Was zapachem? jak będzie taki porozlewany? :D Quote
farmerka63 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 No zapach ma taki specyficzny, ale to czysta ekologia i bliski kontakt z przyrodą ;) A tu cytat z filmu "Mój rower" - bardzo "pendant" moim zdaniem : " Każdy alkohol jest bardzo dobry , z wyjątkiem denaturatu, który jest [B]dobry[/B] " . Koniec cytata :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 hahahahaa Beata czy Ty aby już nie "rozlałaś" tego bimberku? tak od rana cycatami sypiesz jak z rękawa :evil_lol: Quote
farmerka63 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Sugerujesz, że wstawiłam się wziewnie ? Jeszcze niczego nie rozlewałam - zaczynam od zeszmacenia podłogi :D Na "Moim rowerze" byliśmy w niedzielę, więc mam świżo w pamięci :) Quote
farmerka63 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [SIZE=3][B]CYCATAMI [/B][/SIZE]????? Kto zgadnie co Malawaszka miała na myśli ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zerduszko Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 No ja nie wiem, ale widzę, że od rana polewają i nie wołają :mad: Quote
wilczy zew Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Margi']Mnie polecano wódką przecierać podłogę.[/QUOTE] pomogło? ..... Quote
AnkaG Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Podobno (nie stosowałam) są preparaty specjalne do psikania na miejsca gdzie pies lubi podlewać... Jeszcze trochę socjalizacji i będzie ciągle chciał na kolankach :) Quote
andzia69 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='AnkaG']Hej Farmerko jak tam pisiundel?[/QUOTE] pewnie szykuje się na święta:) Quote
malawaszka Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 a czy Zachary już ugotował co trzeba???? dziś postanowiłam, że w styczniu Zachary musi znaleźć dom :grins: Quote
Saththa Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 malawaszka napisał(a): dziś postanowiłam, że w styczniu Zachary musi znaleźć dom :grins: Postanowienie pierwsza klasa :) :thumbs::thumbs: Quote
malawaszka Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 no a jak :lol: farmerko kochana - potrzebujemy do zrealizowania tego celu kilku nowych fotek :modla: i teraz będą ogłoszenia z jakimś innym tekstem - krótki i zwięzłym opisem Zaszka bez wgłębiania się w historię... czy lepiej jakiś ckliwy co myślicie? Quote
wilczy zew Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 ja nie lubię ckliwych ale ja jestem nietypowa Quote
farmerka63 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Postaram się - aczkolwiek nie będzie łatwo, bo pogoda do bani. Ani śladu zimy - błotniście i szaro jest. Wykąpałam wczoraj Pana Hrabiego - zły był niesłychanie. Przy próbie rozczesania brudnej brody musiałam go wręcz spacyfikować napyszcznikiem .Po zakończonej walce dostał na zgodę ciasteczko ;) Quote
malawaszka Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 łobuz :lol: ale i tak nieźle bo ja mogę zapomnieć o czesanie brody Zgredka :shake: niedługo będę musiała ją po prostu zgolić... Quote
farmerka63 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Tak Zasiu ( zwany także Zdzisiem lub Zdzisławem ) wygląda DZIŚ : Quote
farmerka63 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 ...przepraszam za zjechaną podłogę :( Quote
malawaszka Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 pięknie wygląda :loveu: a drewniana podłoga nawet zjechana ma duszę! Beata a jak on z psami? nadal sobek? Quote
Recommended Posts