Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie tylko Bąbel i Spinka były ostatnio u fryzjera. Mamy spory kawałek i musimy je wozić parami, bo pani fryzjerka nie ma gdzie przetrzymać większego stadka.

Może po nowym roku pojedziemy z tymi hipisami , tylko rzeczywiście trzeba zainwestować w jakieś sweterki ...

Posted

cudne są :loveu: wszystkie! zdecydowanie za mało nam je pokazujesz! :nono:

a po cichu Wam powiem, że marzy mi się dupelek... najlepiej królewski czarny :errrr: pomarzyć dobra rzecz... no chociaż średni...

Posted

Yyyy....w zasadzie nigdzie - bo my tu na dogo nie mamy swojej galerii, tematu czy jakiegoś innego ustrojstwa do prezentacji ;)

Mam wymiary Zacharego :

SZYJKA - 31

KLATA - 53

GRZBIET ( od szyjki do ogonka) - 32

Przy okazji wsadziłam tygryska na wagę - Zasiu waży 8,7 kg :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Kochani bardzo PILNIE szukamy domu dla Zaszka - Beatka musiała pilnie wyjechać do Rodziców i Zaszkiem nie ma się kto zająć.
SYTUACJA JEST BARDZO PILNA

Zasiu potrzebuje ciepłego kącika i dobrych ludzi - jest pieskiem niemłodym - około 8-9 lat, swoje w życiu przeszedł i nie jest specjalnie wylewny do ludzi. Lubi spacerki, ale niezbyt długie. Nie jest pieskiem, z którym można się bawić i szaleć - on lubi spokój, ciszę. Szukamy domu bez małych dzieci. Na inne psiaki powarkuje i nie chce z nimi bliskich kontaktów, ale nie gryzie.
Proszę pomoc, nie chciałabym go oddawać do hotelu.

Pomóżcie znaleźć Zasiowi dobry domek

:placz:

Posted

Kurczę, ja od następnej soboty będę miała u siebie w chacie psa znajomego przez dwa tygodnie. Wyjeżdza w Alpy i obiecałam mu ze się zajmę jego psem bo nie ma u kogo zostawić. A z trzema psami nie dam rady, gdybym chociaz nie musiała chodzić do pracy to może i bym dopilnowała a tak dwóch obcych samców nie zostawię na kilka godzin samych w domu.