Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='farmerka63']Zanussi to ja nie jestem , ale kto ma tolerancyjne podejście do kinematografii, to może sobie popatrzeć na fabularyzowany dokument o Zacharym ( w filmie występuje jako ZDZISIU). Film jest wczorajszy - nakręcony po wyjściu panicza z kąpieli - stąd taka radość :D

http://www.youtube.com/watch?v=2lRFnayvkzo&feature=youtu.be

He,he mój też tak lubi powarczeć :)

Posted

Beata nic nie pisze to ja napiszę a co! - Zasiu JEDZIE - wyruszył z Farmy po 17 - do przejechania mają kawał drogi bo ok 470 km więc pewnie dotrze do domu koło północy - ale najważniejsze, że wreszcie jedzie - transport od około tygodnia przekładany z dnia na dzień, nerwy, brak wiadomości, ale udało się ufffff

Posted

O sorki :( ...Napisałam o wyekspediowaniu Zaśka we wszystkich możliwych miejscach na fb...powysyłałam sms-y, a o "mateczniku" zapomniałam. Dobrze, że szefowa czuwa.
Ano - pojechał panicz w eleganckim pomarańczowym transporterku . Na drogę dostał kocyk ze swojego legowicha . Smuteczek jest...:(

Posted

farmerka63 napisał(a):
O sorki :( ...Napisałam o wyekspediowaniu Zaśka we wszystkich możliwych miejscach na fb...powysyłałam sms-y, a o "mateczniku" zapomniałam. Dobrze, że szefowa czuwa.
Ano - pojechał panicz w eleganckim pomarańczowym transporterku . Na drogę dostał kocyk ze swojego legowicha . Smuteczek jest...:(

czyli udał się transport :-)

Posted

malawaszka napisał(a):
no potem jeszcze musi wrócić do Warszawy - MASAKRA!!! ja bym padła w połowie tej trasy albo i jeszcze wczesniej

no kawał drogi :kciuki: za pogodę, samopoczucie i czynniki środowiskowe ogólnie :kciuki:

Posted

Właśnie rozmawiałam z Zasiowym domkiem - jest super, co prawda siku na dywan zaliczone - oby w nawyk nie weszło ;)
A tak to Farmerko chyba Zasia oczerniałaś bo Pani Dorota mówi, że on pieszczoch jest i nie warczy, raz tylko mruknął jak na ręce go brała, ale tak to chodzi za każdym i się doprasza mizianka, jest taki jeszcze zagubiony ale spokojny. :multi: