Anetka83 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 no i jeszcze szczotka do kudełek i i szamponik Quote
Kropcia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Jaka ona szczesliwa!!! :loveu::loveu: Na kazdym zdjeciu jest usmiechnieta :loveu: Super!! i z tego co czytam, szybko nauczyla sie, ze glaskanie dobra rzecz :evil_lol: Quote
AniaB Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 no właśnie - czy to jest aby nasza migotka?:crazyeye: jaka szczesliwa!!:loveu: i słodziunia:loveu: rozesmiana! aneta:loveu: ps nie dawajcie jej za dużo jesć bo straci swoją piękną smukłą figurkę i spasie sie jak moja leksa:evil_lol: niestety po sterylizacji czasem tak jest...:-( Quote
irenaka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Najlepsze zdjęcia, to oczywiście na kanapie. Jak się tam zaszyje na stałe, to faktycznie będzie będzie potrzeba dieta cud. Ale wtedy napiszcie, przejdę z Migotką na tą dietę, bo mnie też by się przydała. Całuję ten piękny pyszczek na szczęście w nowym domku. Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 karusiap napisał(a):Pusiu jest ze slicznotka tak??:loveu: Karusiu jak mozna mieć wątpliwości co do Pusia . Ale śa szczęśliwe psiaki i czywiście piękne zdjęcia. Quote
weszka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Po przerwie wchodze na dogo a tu takie SUPER wieści :) Pięknotka Migotka w domu. Strasznie się cieszę :) :) :) Zdjęcia świetne! Quote
minia82 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 czy ja dobrze widze za na kilku zdjeciach jest Dosia:)??Migotak wyglada na super super zadowolona!!!nareszcie:multi::multi::multi::multi: Quote
Anetka83 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 jej... pierwsza kąpiel za nami :)) wspólnymi siłami (ja i moj Łukaszek) wykąpaliśmy naszego kudłacza:) nie powiem żeby była zadowolona ale nie było tak źle... raz nam tylko zwiała ;) a tak szczerze nie wiem kto sie bardziej stresował... ja Łukasz czy Nuka ;) jeżeli chodzi natomiast o stopień mokrości po kąpieli... to śmiało moge powiedzieć że dorównałam Nuczce. Teraz leży zadowolona na kanapie i usiłuje sie wysuszyć... śmiesznie wygląda P.S. zaznaczamy że nie mamy wanny tylko prysznic z brodzikiem ;) Quote
Anashar Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 To kto najczystszy dzisiaj jest u Was? :evil_lol: Szkoda, że nie ma zdjęcia z mokrą Nuczką :eviltong: Quote
Anetka83 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 właśnie Nuczka śpi w pościeli... strasznie jej się podoba. Kapiel dobrze jej zrobiła... ma teraz takie mięciutkie futerko:) aklimatyzacja przebiega rewelacyjnie:) Psinka jest bardzo towarzyska, nie odstępuje nas o krok. Poza tym jest bardzo grzeczna:) A wczoraj dostała pierwszy obiadek u nas. Łukasz przygotował jej kasze z kurczaczkiem i warzywami... jadła aż jej się uszy trzęsły:) Dostała też kosteczke w sklepie zoologicznym ale jak na razie nie bardzo wie co ma z nią zrobić... ale powolutku wszystkiego się nauczy:) Quote
AMIGA Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Super wiadomsci! Serce rosnie, jak sie to czyta. Jak sobie przypomne Migotke wcisnieta w kat budy w Ligocie i widze ja teraz na zdjeciach, to naprawde az sie nie chce wierzyc, ze to ten sam piesek!! :loveu: Quote
Anetka83 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 jest naprawdę z każda godzina coraz lepiej:) Za chwilkę będzie miała obiadek:) Jestnaprawdę niesamowita i mimo tego co przeszła jest bardzo ufana... no i pieszczoch z niej niesamowity;) Później Anashar zamiesci zdjątka które jej dzisiaj zrobiłam i zrobię:) Quote
Kropcia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Super sie czyta takie wiadomosci:). Czytajac to tez przypomnialam sobie biedna, wystraszona Migotke (Nuke;)), wcisnieta w bude. Pozniej w drodze powrotnej tez byla bardzo wystraszona, wiskala sie w kurtke zeby sie schowac :roll: Przespala grzecznie cala droge, cieszyla sie chyba tym ze ma cisze, spokoj, i cieplo. Bardzo sie ciesze ze ma wspanialy dom, i jest szczesliwa :loveu: :sweetCyb: Oczywiscie czekamy na zdjecia :evil_lol: Quote
Anetka83 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Nuczka już po obiadku... chyba nie przepada za marchewką... nasz kochany mały łobuziak wypluwa ją... hehe inne warzywka zjada:) koło miseczki zostały tylko czerwone kawałki marchewki;) Quote
Anetka83 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 odpocznie teraz chwilke i wybierzemy się na dłuższy spacerek:) piękna pogoda i nad wisłę mamy pare kroków... a że Nuka uwielbia spacerki (niechętnie wraca do domku) to napewno się ucieszy:P no i jak tylko widzi że bierzemy do ręki smyczke to na jej slicznym pyszczku pojawia się uśmiech:) To taki nasz śmiejący się piesek:D Łukasz właśnie wrócił z zakupów... no i oczywiście został powitany przez nasz psiunię merdającą ogonkiem w przedpokoju:) Quote
Kropcia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Cudne :loveu::loveu::loveu::loveu: Migocia/Nuka w poscieli :loveu::loveu: Quote
AMIGA Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ale slicznota :loveu: Bardzo proszę o pieszczotliwe wytarmoszenie jej za uszko od cioteczki, która słuzyła autkiem, żeby ta piękność i dame wyciągnąć z ligockiego błota :lol: Quote
Anetka83 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 :) Amiga... zaraz ją wytarmoszę:) a co pościeli... to bardzo ja polubiła:) Quote
Anetka83 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 a... i jeszcze papugi. Na początku sie ich bała... a teraz myślę że zostaną nasze skrzydlate stworki i nasza Nuczka kumplami:) Quote
weszka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Sama słodycz, taka szczęsliwa Nuczkowa mordeczka :) Ale nie zapominajmy, że tam biedny Hamlecik też szuka domku! Quote
Anetka83 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Nuka na spacerku... robi furrorę:) I jak ona wygląda... kita podniesiona do góry..., głowa w chmurach i dumny krok:) taki mały lisek;) Mała Księżniczka:) Quote
Recommended Posts