Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaka ona szczesliwa!!! :loveu::loveu:
Na kazdym zdjeciu jest usmiechnieta :loveu: Super!! i z tego co czytam, szybko nauczyla sie, ze glaskanie dobra rzecz :evil_lol:

Posted

no właśnie - czy to jest aby nasza migotka?:crazyeye:
jaka szczesliwa!!:loveu:
i słodziunia:loveu:
rozesmiana!

aneta:loveu:

ps nie dawajcie jej za dużo jesć bo straci swoją piękną smukłą figurkę i spasie sie jak moja leksa:evil_lol:

niestety po sterylizacji czasem tak jest...:-(

Posted

Najlepsze zdjęcia, to oczywiście na kanapie.
Jak się tam zaszyje na stałe, to faktycznie będzie będzie potrzeba dieta cud.
Ale wtedy napiszcie, przejdę z Migotką na tą dietę, bo mnie też by się przydała.
Całuję ten piękny pyszczek na szczęście w nowym domku.

Posted

jej...
pierwsza kąpiel za nami :)) wspólnymi siłami (ja i moj Łukaszek) wykąpaliśmy naszego kudłacza:) nie powiem żeby była zadowolona ale nie było tak źle... raz nam tylko zwiała ;)
a tak szczerze nie wiem kto sie bardziej stresował... ja Łukasz czy Nuka ;)
jeżeli chodzi natomiast o stopień mokrości po kąpieli... to śmiało moge powiedzieć że dorównałam Nuczce. Teraz leży zadowolona na kanapie i usiłuje sie wysuszyć... śmiesznie wygląda
P.S. zaznaczamy że nie mamy wanny tylko prysznic z brodzikiem ;)

Posted

właśnie Nuczka śpi w pościeli... strasznie jej się podoba. Kapiel dobrze jej zrobiła... ma teraz takie mięciutkie futerko:)
aklimatyzacja przebiega rewelacyjnie:)
Psinka jest bardzo towarzyska, nie odstępuje nas o krok. Poza tym jest bardzo grzeczna:)
A wczoraj dostała pierwszy obiadek u nas. Łukasz przygotował jej kasze z kurczaczkiem i warzywami... jadła aż jej się uszy trzęsły:)
Dostała też kosteczke w sklepie zoologicznym ale jak na razie nie bardzo wie co ma z nią zrobić... ale powolutku wszystkiego się nauczy:)

Posted

Super wiadomsci! Serce rosnie, jak sie to czyta. Jak sobie przypomne Migotke wcisnieta w kat budy w Ligocie i widze ja teraz na zdjeciach, to naprawde az sie nie chce wierzyc, ze to ten sam piesek!! :loveu:

Posted

jest naprawdę z każda godzina coraz lepiej:)
Za chwilkę będzie miała obiadek:)
Jestnaprawdę niesamowita i mimo tego co przeszła jest bardzo ufana... no i pieszczoch z niej niesamowity;)
Później Anashar zamiesci zdjątka które jej dzisiaj zrobiłam i zrobię:)

Posted

Super sie czyta takie wiadomosci:). Czytajac to tez przypomnialam sobie biedna, wystraszona Migotke (Nuke;)), wcisnieta w bude. Pozniej w drodze powrotnej tez byla bardzo wystraszona, wiskala sie w kurtke zeby sie schowac :roll: Przespala grzecznie cala droge, cieszyla sie chyba tym ze ma cisze, spokoj, i cieplo.
Bardzo sie ciesze ze ma wspanialy dom, i jest szczesliwa :loveu: :sweetCyb:

Oczywiscie czekamy na zdjecia :evil_lol:

Posted

Nuczka już po obiadku...
chyba nie przepada za marchewką... nasz kochany mały łobuziak wypluwa ją... hehe inne warzywka zjada:)
koło miseczki zostały tylko czerwone kawałki marchewki;)

Posted

odpocznie teraz chwilke i wybierzemy się na dłuższy spacerek:)
piękna pogoda i nad wisłę mamy pare kroków... a że Nuka uwielbia spacerki (niechętnie wraca do domku) to napewno się ucieszy:P
no i jak tylko widzi że bierzemy do ręki smyczke to na jej slicznym pyszczku pojawia się uśmiech:)
To taki nasz śmiejący się piesek:D
Łukasz właśnie wrócił z zakupów... no i oczywiście został powitany przez nasz psiunię merdającą ogonkiem w przedpokoju:)

Posted

Ale slicznota :loveu: Bardzo proszę o pieszczotliwe wytarmoszenie jej za uszko od cioteczki, która słuzyła autkiem, żeby ta piękność i dame wyciągnąć z ligockiego błota :lol: