Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jasne:)
nie ma problemu... AniuB to wspólny spacerek się nam szykuje:)

a i co do weta... w niedzielę świąteczna... od razu poznał Nuczkę:)

dostała kropelki przeciw kleszczom więc mam nadzieję że są skuteczne. następne dawki już kupione i co miesiąc bedzie je dostawała:)
jest przekochana!!!
wcześniej nie spała z nami... teraz zasypia z nami ale później idzie na swój fotelik. Zdarza jej się jeszcze czasami skiałczeć w nocy ale wystarczy do niej podejsć dać buziaka, pogłaskać i się uspokaja.
No i woli leżeć na kołderce niż na prześcieradle:)

Posted

Wspominałam właśnie cudną, maleńka Migotkę vel Nuczkę bo wyprałam ,odkaziłam i wyprasowałam to jej wdzianko pooperacyjne-bo może jeszcze jakaś bidulka skorzysta:p Pozdrawiam serdecznie WSPANIAŁYCH RODZICÓW tej UROCZEJ PANIENKI:multi: Niech się dobrze i zdrowo miewa!!! Wyobrażam sobie jak musi super wyglądać po kąpieli ale jak była śmierdząca jeszcze to też spała ze mną w pościeli ale jak odmówić takiej piękności.Dużo szczęścia i radości życzę całej RODZINCE:loveu::loveu::loveu:

Posted

nie dziękujemy żeby nie zapeszyc:)
Rodzinka ma się dobrze a nowy członek, Nuczka, fantastycznie.
właśnie gotujemy jej obiadek... a Nucia oblizuje się co chwilkę:)
pozdrawiamy serdecznie:) Aneta Łukasz Nuka i cztery paputy:)

Posted

a.. cały czas merda ogonkiem (jak śmigiełko w helikopterze)
śmiejemy się że trzeba jej będzie w końcu go naoliwić bo zacznie skrzypieć... hehe... oby nie odpadł od tego ciągłego merdania;)

Posted

ja chętnie.... ale jak już dorobimy sie domku z ogrodem:)
a nasz (były już na szczęście) Ligociak ostatnio szaleje na spacerku:) dzisiaj strasznie świrowała rano: biegała, skakała chciała żeby ją gonić:) uwielbia takie zabawy na polku. teraz odpoczywa na kołderce.

Oby psiaki jak najszybciej znalazły domki:)