Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś miałam okazje osobiście zabrać Hamlecika/Albercika na spacerek.
Super pies (sama nie wiem jeszcze co ale coś mi mojego własnego przypomina). ładnie chodzi na smyczy, tzn może na razie jest mocno rokojarzony ale ja widze, że ma zadatki, no i tak strasznie chce do ludzi!!!! mam nadzieję, że będzie miał szczęście jak Migotka i zaraz jakiś domek się znajdzie, choćby i tymczasowy.

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

migotka u lukomanki!!:loveu:
na tymczasie!!
cudnie!

ona potzrebuje własnie troche wiecej ciepła od człowieka, bo taka jakas niepewna i zastraszona:-(

Posted

nie wystawilam, nie mam kiedy
jelsi mozes to migotke wystaw, mozesz skorzystac z ogloszenia na zweirzakachwkrakowie, bo tam ja dalam

hamlecik ma problem ze skora, dostaje zastrzyki teraz
chyba lepiej chwilke poczekac jeszcze, nie chcialabym takiego dawac do nowego domu jeszcze, nawet nie wiemy czy jest poprawa...
no i kastrowanko bo chlopak lekko nadpobudliwy jest...

Posted

chcialam go przy okazji z migotka, ale leki ktore bierze na skore opozniaja gojenie sie wiec trzeba poczekac.
z dwojga zlego lepsze jajka niz chora skora ;)

Posted

kiwi napisał(a):
chcialam go przy okazji z migotka, ale leki ktore bierze na skore opozniaja gojenie sie wiec trzeba poczekac.
z dwojga zlego lepsze jajka niz chora skora ;)

Kiwi - skąd wiesz??? :evil_lol:
Kochani jesteście wspaniali! I ja sie pytam - skąd macie tyle siły i przede wszystkim czasu????
Super, że malutka jest w domu z ludźmi. Napewno przestanie się tak kulić i zaszywać w najdalszy kąt. Oj jej to było naprawdę bardzo potrzebne!!!

Posted

Ale pięeęęękne banerki. Jaki Hamlecik dystyngowany :p A Migotka taka słodziutka. Musza znaleźć szybciutko nowe domki!!!
A ciekawa jestem, jak sie czują? Jak Migotka po operacji?? A Hamlecik już sie trochę przyzwyczail do dotykania go i (brrrr) zastrzyków???

Posted

no i jak tam mała u lukomanki?
rozkreciła sie troche?

ślicznosci moje:loveu:
najgrzeczniejszy pies swiata:loveu:

hamlet tez niczego sobie - a i owszem
czy te zmiany skórne ustepująjakos?
kurcze, zeby to nie było jakieś choróbsko typowe dla ligociaków:shake:

Posted

Migotka, jest narazie nieco zaskoczona takim obrotem sprawy. Na wszelki wypadek merda ogonem, gdy tylko się da:razz:. Przygotowaną przez Panią Elę budę uznała za zbytek - do szcześcia potrzebna jest jej jedynie leżanka Luki (Luka to tolerancyjna kobitka). Pawła troche się boi. Wczoraj mimo operacji i narkozy długo nie chciała ani spać ani nawet leżeć - stała bidusia i patrzyła zawzięcie w jeden punkt. W końcu zasnęła i nocka uplyneła spokojnie. Dziś może się troche gorzej czuć, bo blok pewnie słabnie - ale narazie jest ok.
Acha i lubi czesanie (w pewnym momencie to był jedyny sposób, żeby przekonac ją do lezenia i czegoś co może przypominać drzemkę)- dlatego wczoraj uporzadkowałyśmy ogonek - bez kołtunów jest poprostu śliczny!
No i jedzonko - Pani Ela jak zawsze rozpieszecza swoich podopiecznych, więc dziś Migotka jadla śniadanko nie wstając z łóżeczka:p

Posted

I mnie i mnie! Ja nawet mogę się zdecydować na pobyt bez jedzenia, ale jakby ktoś ze mną porządek zrobił, to też bym merdała. i budy też nie potrzebuję. Jestem taka totalnie niewyspana, ze nawet jakeis stojące miejsce w kącie mi wystarczy:evil_lol:

Posted

hamlet to raczej do jakichś ludzi którzy lubią aktywny tryb życia - bieganie, rower, długie spacery..

chociaz cały czas mam przed oczami amisia zywiołka, który po kastracji mocno sie wyciszył..

mysle, ze hamlet tez sie uspokoi gdy będzie miał człowieka kolo siebie na stałe..
on teraz jest bardzo spragniony głaskania, przytulania, moze też i dlatego tak skacze i szaleje - bo sie po prostu cieszy..