Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dopiero teraz przeczytałam to o ręcznikach...oczywiście coś by się tam znalazło, ale teraz to już za późno...wszystko przez ten brak internetu, ja teraz w najbliższym czasie nie dam razy tego zawieść, ale jak by coś trzeba było to daj znać mogę gdzieś blisko podrzucić, a jak nie to następnym razem, bo posłania przydadzą się chyba zawsze...na tych czterech psiakach pewnie nie skończysz ;)

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a i jeszcze jedno... w końcu nie ma nocnych lęków.
i zaczyna się bawić z nami szczególnie na spacerku !!! poprostu świruje na polku:)
oby każdy ligociak kiedyś znalazł domek!!!

Posted

A ja dodam Anetko, żeby kiedyś w Polsce wogóle nie było bezdomnych i niekochanych psiaków ale czy to jest możliwe? Z takimi potworami co potrafią psy przetapiać albo znęcać się okrutnie? Ale nadzieję trzeba mieć i życzyć wszystkim futrzakom takich domków jak np. u Anetki i Łukasza!!!:bigcool:To dzisiaj już trzeci tydzień szczęścia malutkiej Nusi i uroczej oczywiście:multi: Dalej cieszcie się ślicznotą a jakby się Wam znudziła to mnie oddać:evil_lol:

Posted

Oj, nie sadze zeby mogli ja komukolwiek oddac :evil_lol: Nuczka by nawet nie chciala, bo u nich to ma pewnie co tylko zechce :evil_lol: Ehh, to rozpieszczenie psow :cool3:

Posted

trzeba troszkę porozpieszczać ... wynagrodzić jej to co przeszła:)
a o oddaniu... no cóż nie mam mowy:D
to nasz mały uwielbiający głaskanie mały Skarbek:)
Pozdrawiam serdecznie:)

Posted

to znowy my:)
Nucia dostała dzisiaj piłeczkę. Myśleliśmy żesie będzie bała... no ale strasznie jej się spodobała !!!
Nucia biega za nią po domku i zanosi na łóżeczko:)
ale ma zabawę...
Braciszek umieści zdjęcia mam nadzieję:D

Posted

Właśnie nie mogę się nadziwić - dawniej nikt nie chciał suczek - bo cieczki, bo szczeniaki, bo pilnować trzeba. A teraz nikt nie chce piesków - bo podsikują iglaki!!!

Posted

Hamlecik czeka już tak długo, ma dość siedzenia w boksie. Dzisiaj bardzo chciał sie przytulać... Na spacerku troszkę pobiegał, ale jest mu smutno. Nic nie zastąpi mu domku...

Posted

Hamleciku - dzisiaj jest piękny dzień, cieplutko, słoneczko swieci - ciesz się tym dniem i każdym następnym już poza schroniskiem. A my ci tu poszukamy domku, nie martw się :loveu:

Posted

Hamlet ma dość paskudne uszy, zwłaszcza jedno. Dostał wczoraj zastrzyk, we wtorek będziemy ucholce czyścić i zakrapiać.
W weta dał pokaz histerii na maxa łącznie z próbami zagryzienia wszystkich obecnych ludzi :diabloti:
Wcześniej był łaskawy zrobić wielką luźną kupę w poczekalni :mad:
A to co mi zrobił w bagażniku to już nawet szkoda pisać :mad: Poleciały gigantyczne pawie pod tapicerkę, w koło zapasowe, wszędzie... wszystko do prania, sprzątania :mad:
A tak w ogóle to słodki Hamlecik :loveu:

Posted

tak myslałam, ze będzie histeryzował przy uszach..:cool3:
u mnie leksa sika pod siebie jak musimy jej zakroplic lub chocby popatzrec do ucha..
a leksa histeryczka nie jest..:shake:

a co do uszu hamlet dostał?

Posted

No popatrzcie! A przecież Hamlecik nie pawikował przez całą drogę z Ligoty do hoteliku! Ale może przy chorych uszkach tak się może dziać. Mój porzedni znajduś tez często chorował na uszka i wtedy o wiele częściej pawikował. Bieeeedny Hamlecik - bieeeedna weszka