Patia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Kiwula , co napisać w Allegro , oprócz tego , że młody , piękny i pełen energii ? Quote
kiwi Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 ze bardzo łagodny do ludzi i kocha sie tulic:) Quote
Ela_and_Krzys Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 a ja chcialam miec i Boryska i Hamleta w podpisie ale nie umiem tego zmniejszyc - kto mi zrobi mniejszy banerek Boryska Fuksiopodobnego? zanim mi podpis wyrzuca? a moze nie wyrzuca? Quote
Anashar Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 No to pora na zdjecia :cool3: Choc nie wyszy specjalnie bo Nuczka cos bala sie aparatu :eviltong: Jej wlasny fotelik :loveu: A tu jej ulubiony murek. Wychodzac z nia na spacer, ona od razu wskakuje na ten murek i dumnie po nim kroczy :lol: A trawke calkowicie olewa. Quote
AniaB Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 te ostatnie zdjęcia - słodkie widać jak nuka jeszcze sie trzyma i stara brać udział w dyskusji, ale głowa opada, wtula sie coraz bardziej.. i zasypia nagle..:evil_lol: PS czy nuka jest kolejnym psem, który mieszka w moich okolicach czy sie myle.. a ten puszek na wczesniejszych zdjeciach - czy to jest moze puszek z podwawelskiego? bo ja własnie tam mieszkam.. Quote
Anetka83 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Ello. To dokładnie Ludwinów, naprzeciw podwawelskiego, spacerek nad rzeką Wilgą.. Pozdro, LookAss. Quote
Anashar Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Tak Aniu, Nuczka i Puszek z podwawelskiego osiedla :) Quote
wtatara Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 To są zdjęcia Migotki, prawda. Widziałam ją w programie Quote
AniaB Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 no tak wałsnie myslałam, ze to ludwinów i wilga..:lol: ale wolałam sie upewnic..;) Quote
Anetka83 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 hej... tak była w programie:) a od 31 marca br już u nas:D właśnie razem z Łukaszem leża na łóżeczku. Nuczka po pełnym wrażeń dniu odpoczywa:) Quote
Anashar Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Bo Nuczka znow miala dzis kleszcza :roll: I bylismy u wea. A na pilsudskiego bylo chyba z 5 psow przed nami :cool1: No ale Nuczka dzielnie doczekala sie swojej koleki :) Quote
kiwi Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 do tego niemal wszystkie były podesłane przezemnie... Quote
Anetka83 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 no pochwalić się musimy:)))) Nuka pierwszy raz odkąd jest u nas zaszczekała!!!! co prwada "zaszczekała" to dużo powiedziane ale oddała jeden szczek (leżała ze mną na łóżeczkuktoś przechodził pod oknem... poleciała do kuchni szczeknęła i wróciła na łóżeczko) I teraz odpoczywa po spacerku :) poznała krakowskie błonia (podobało jej się bardzo) Quote
AniaB Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 bo anetko - to jest przecież pies stróżująco pilnujacy.. to nie powiedzieli ci tego???:eviltong: :crazyeye: Quote
anaix Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 jaki stan jego skory? poprawa jakas? czy hamlet ma jeszzce jakies przypadlosci procz swierzbu? Quote
weszka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 anaix napisał(a):jaki stan jego skory? poprawa jakas? czy hamlet ma jeszzce jakies przypadlosci procz swierzbu? Skóra Hamleta jest już normalna. To nie był świerzb!!! Poza tym nie ma żadnych dolegliwości. Goi się rana po kastracji. Jest słodkim, wesołym, młodym psem. Quote
AniaB Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 hamlet raczej nie miał zadnych innych dolegliwosci oprócz tych skórnych przynajmniej na pierwszym badaniu nic innego nie zostało zdiagnozowane.. za to cierpi na brak domu... Quote
AMIGA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 No właśnie - teraz pora już przyszla na Hamlecika. Hamlecik do domku!! Musisz się dużo uśmiechać i być bardzo grzecznym pieskiem :p Quote
kiwi Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Hamlecik był w piatkowym dzienniku... ani jednego konkretnego telelfonu. ludzi byli nawet zdecydowani, ale pan sie rozchorował a jest po zawale... no i zrezygnowali... Quote
Patia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 To jednak Allegro się przyda , Kiwi skleć coś :cool3: Quote
weszka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Oj niedobrze :( To Hamlecik nadal domku szuka! Quote
kiwi Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 spreparuję mu dzisiaj ogłoszenie. potrzeba tez plakatów, zrobię wieczorem. Quote
weszka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Gdzie będziesz ogłaszać? Bo ja też bym powrzucała ale żebyśmy się nie dublowały. Quote
Recommended Posts