Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wioslam przy drugich "Ligociakach" kiwi - więc nic na tapicerkę nie poleciało. Całą zbiórkę pawików robila kiwi do woreczków, a oprócz tego bardzo świetnie się nadała moja kurtka, na której nie było suchej nitki :evil_lol:

Posted

wiem weszko doskonale o czym piszesz :roll: :evil_lol:
a hamlet pewnie o tej wizycie u weta myslał juz od rana i ze stresu ta koope walnał..
to i tak dobrze, ze w poczekalni..hmmm

Posted

Tak się to niestety dzieje - te nasze psiury sa przeciez porządnie zestresowane. A jeszcze jak przezywają jakiś ból! Biedne są, powinny być w swoich domkach, być pocieszane, wymiziane i powinny czuc się bezpiecznie i u siebie. Wtedy i stres u weta może byłby mniejszy. :-(

Posted

paulus napisał(a):
Jak go wiozłem na kastrację to też był pawik :roll:, ale wożę ze sobą zawsze ze dwa koce i na tapicerkę tylko troszkę poleciało.

U mnie też były prześcieradełka ale Hamlet wolał pod tapicerkę, odgarnął starannie i puścił pawika pod całą konstrukcję :diabloti: Pod wykładzinę, na koło zapasowe, apteczkę itd
Oszczędzę wam opisu i słów które wypowiadałam czyszcząc to wszystko :diabloti:

Posted

Bo one takie sprytne są. :lol: Moja Amiga cierpiała bardzo mocno na chorobę lokomocyjną. Co ona nie wyprawiała, żeby sobie trafić nie na to, na co powinna, tylko bezpośrednio na tapicerkę!!!:mad:

Posted

Hamlecik odstawia straszny teatr przy zakrapianiu uszu.
Wczoraj p. Tomek mi mówił, że sam nie jest w stanie sobie z nim poradzić. No i musi mu zakładać kaganiec bo taką robi panikę :diabloti:

Posted

no, daje czadu niezle :)
biedne uszka ale za to juz bardzo ładnie wygladaja, w porownaniu z tym co było na poczatku :)
zasychaja, coraz mniej gnojóweczki leci i chyba mniej bola :)
jakbyscie widziały co wyrabiał w gabinecie podczas ogladania uszu :)
weszka swiadkiem w jakich miejscach bylam podrapana - od teraz do hamleta tylko golfy :lol:

Posted

Owszem bardzo mili :)
Hamlet ma wspaniały, wyrozumiały dom :)
Jutro jadę kąpac hamleta, tzrymajcie kciuki za panikarza :D
Ale pokazął klase, mowie wam :loveu:
nawet nie puscił pawia po drodze :loveu:
moje Hamleciątko kochane :D

Posted

hej to my:)

dawno nie pisaliśmy ale wiecie ... przygotowania do ślubu zabieraja trochę czasu:)

Nasza kochana Nuka czuje się już u nas bardzo dobrze:)
Zaczyna się powolutku bawić z nami i innymi pieskami:)
no i mamy na długi weekend królika... strasznie ją interesuje, stykają się noskami a psinka skiałczy przy jego klatce i merda ogonkie jak śmigiełkiem:)

Pozdro for all !!!

Miłego weekendu długiego (kto ma długi ten ma długi;) )

Posted

dziekuję...
jest nam czego gratulować....
bo Nuka jest fantastyczna!!!!
Czasami myśleliśmy o psie... ale bez żadnych konkretnych decyzji
ale chyba tak musiało być że Nucia była nam pisana:) czekała na nas:))

Posted

Hamlecik podbił serca nowych opiekunów - najbardziej swoja łagodnościa i ciągłym dopraszaniem sie o pieszczoty :)
dzisiaj byłam mu wyczyścić uszy i go wykąpać - stał grzecznie, ciepliwie - zupełnie nie jak hamlecik :D
przytrafiaja mu sie wpadki z siusianiem,a el Panstwo sie nie zrażają :)
wspaniała rodzina, pełna miłości do zwierząt :)

Posted

"dziekuję...
jest nam czego gratulować....
bo Nuka jest fantastyczna!!!!"
Anetko gratulowałam i Nuki ale też i tego, co nastąpi po przygotowaniach, które Wam zajmują dużo czasu :lol:

Czekamy na wieści o Nuce a także o Hmleciku. Jak czytam, że podbił serca nowych państwa łagodnością to aż mi serce taje. No i jak czytam, że spokojnie i cierpliwie daje sobie czyścić uszka! Co się z tym Hamlecikiem stało? Ktoś go w nocy podmienił???:cool3:

Posted

Amiga... dziękuję wiec:)
Super że Hamlecik znalazł domek:) oby czuł się w nim tak dobrze jak Nucia w naszym:)
Zdjęcia z królikiem postaram się zrobić więc jesl tylko będą napewno je dostaniesz braciszku:) i umieścisz tutaj:)