gibon301 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 no i znów dobre wieści! strasznie się cieszę, że kochany hamlecik ma już dom :multi: :multi: no i znów gratulację!! Quote
kiwi Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 byłam dzisiaj znów u hamlecika :) łobuz bardzo kocha swoich panstwa, ale daje sie we znaki - wczoraj uciekł swojej pani na spacerze - pękło kółko od obrozy- i pognał na złamanie karku do domu :] napedził stracha co niemiara. dzisiaj bylam mu dac zastrzyk na skore i wyczyscic uszy. hamlecik juz troszeczke grubszy - co sie dziwic skoro je 3 kubki brita dziennie :) Quote
AMIGA Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Kochany Hamlecik:loveu: Jak się cieszę, że jest mu tak dobrze:multi: Quote
weszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Kochany Hamlecik i wspaniali państwo którzy go wzięli. A że czarny łobuz potrafi pokazać różki to wszyscy wiemy ;) Quote
AMIGA Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Oj Hamlecik, Hamlecik. Nie pokazuj rożków, bo Cię nazwiema Szatanek, albio Diabolo :evil_lol: Quote
Lukomanka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Kochana i śliczna Nuka ! :multi: Tak się cieszę, że jest jej dobrze w Cudownej Rodzince i że ma braciszka albo siostrzyczkę taką , jakąś dziwną co sadzę z miny Nuki. No super! Tylko uważajcie na te kable na podłodze! Króliki to lubią! Quote
AniaB Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Anetka83 napisał(a):hehe... mam pytanko Dominika...:P Co z książeczką Nuci?? może jka jeździsz do schroniska to widzisz sie z moim bratem... może byś mu ją tam podrzuciła? anetka - ksiazeczka jest juz u mnie (kiwi mi ja przekazała w niedziele) jak sie mozemy umówić na przekazanie? ja podpisze z Toba jeszcze umowe adopcyjna, zeby juz załatwic wszystkie formalności do końca... jesli masz telefon to podaj mi prosze na pw - ja zadzwonie to sie konkretnie umówimy.. Quote
Anashar Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ale Anetka w tym tygodniu jest niedostępna, bo w sobotę ma wesele :lol: Quote
AniaB Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 to sie umówimy jak juz bedzie miała chwilke..:lol: Quote
kiwi Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 ooo a to juz? :loveu: no to gratulacje :) bedzie impreza :D Quote
Anetka83 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 A dziękujemy Wam bardzo:) Co do książeczki to super Aniu że już ją masz:) wyślę Ci numer ale umówimy się dopiero po weekendzie bo teraz to zamieszanie jest niesamowite. A sobota tuż tuż... Nuka jest po prostu rewelacyjna, kochana i słodziutka. Powolutku przyzwyczaja się do wszystkiego, chociaż na spacerku nikt nie ma prawa do niej podejś bo się nasze Maleństwo boi. a... no i coraz częściej szczeka... nawet zdarzyło jej się szczekną na psiaka:) Jest bardzo towarzyska... jak jesteśmy w kuchni to ona przychodzi i się kładzie koło nas:) i jeszcze jedno: rewelacyjnie zakopuje kosteczki w pościeli ;) Pozdrawiamy Was wszystkich !!! Trzymajcie za nas kciuki w sobotę:) Anetka Łukasz i Nucia Quote
Lukomanka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Anetko i Łukaszu !!! Trzymamy kciuki za całą trójkę i nawet pogodę zamówiliśmy! Będzie cudnie, miło i uroczo napewno!!! A potem dłuuuugo szczęśliwie!!!:calus:Napewno !!!:smilecol: Quote
AMIGA Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Anetko i Łukaszu !!! Zyczę WAM wszystkiego najlepszego, samych wspaniałych i szczęśliwych dni i żeby stosowały się do Was końcowe słowa bajek - "i żyli dłuuuuuuuuuugo i szczęśliwie" :B-fly: :Rose: :bigcool: :bigok: Quote
Anetka83 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Bardzo dziękujemy:) Aniu... wysłałam Ci numer tel i gg na prv. Pozdrawiamy serdecznie !!! Quote
AniaB Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 anetka - dopiero dzisiaj wróciłam z delegacji i wlazłąm do dogo.. Twój pw otrzymałam - zadzwonie do Ciebie moze w okolicach soboty.. Wtedy bede miała wolniejszy moment - bo w piątek neistety również pracuje i do tego wyjezdzam na del. a potem predko jade z nasza tymczasową brendą do wetki... wiec sobota jest taka najbardziej optymalna.. A Wy gdzie najczesciej spacerujecie? bo leksa nie zajdzie zbyt daleko - szczególnie teraz przy upałach Quote
Anetka83 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 hej...:)) no sobota myślę że byłaby odpowiednia:) my spacerujemy wszędzie:) tzn możemy się dostosować bo nasza Nucia uwielbia długie spacerki. My mieszkamy koło hotelu Wilga więc na podwawelskie mamy rzut beretem:) pozdrawiamy i do szybkiego zobaczenia:) Quote
Anetka83 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Bardzo dziękujemy Aniu za książeczkę:) Bardzo miło było Cię poznać:) Pozdrawiamy Quote
AniaB Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 mnie również było bardzo miło zobaczyć Was i nusie..:loveu: Nuka wysliczniała jeszcze bardziej u Anetka83... Pysio jej sie smieje, wyczesana, zadbana, szczesliwa.. Ma takie białe zabki jak sie usmiecha:loveu: Cudowny dom jej ofiarowaliscie!! Ona Was i tylko Was kocha - to widac!:lol: Quote
Jagienka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71871 LIGOTA WRACA DO RĄK PANI MARZENY!!!!!!!!!!! Quote
Anetka83 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 kurcze... zapomnielismy umiescic link do galerii naszej kochaniutkiej Nuki (wczesniej Migotki) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=72731 serdecznie wszystkich zapraszamy:) !!! Quote
Recommended Posts