Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hala napisał(a):
dziewczyny..uwaźam, że temat należy zamknąć i nie podbijać. Kropka nikt nie chce i tyle. :placz:
Chyba usunę temat. Chyba można>?

O matko! Dziewczyno , trzeba trochę poczekać w 10 dni chcesz dom znaleźć? Dziewczyny z łodzi szukają domu dla pieska w depresji /2-letniego/ już parę miesięcy , ja mu już 3 razy aukcję na allegro wystawiałam, teraz robi to Yona, dałyśmy ogłoszenia w necie i dopiero teraz są telefony w jego sprawie!
Czy Kropek ma jakieś ogłoszenia w necie? Jeżeli nie to ja go chętnie wstawię:lol:
Hala dołek masz dziś jakiś czy co?
Przecież Kropek jest przecudny , napewno się znajdą ludzie tylko trzeba do nich dotrzeć! Ogłoszenia w gazetach miał jakoweś ? Jak nie to trza dać;)
Głowa do góry Hala! Aż mnie zmroziło ja Twój post przeczytałam , zabrzmiało to tak jakbyś na Kropku postawiła kropkę:roll:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hala, Cioteczko, czy Ty kiedykolwiek miałaś Kropka poza boksem?
Przeczytałam cały wątek i właściwie niczego o Kropku nie dowiedziałam się...:roll:
Jekieś konkrety są konieczne :roll:
Od jak dawna jest w schronisku np.

Posted

W naszym schronisku nie można psa wyprowadzać na spacery i nie można wyciągać z boksów. Z Kropkiem to jest tak...że kiedy przychodzę, to podchodzi do krat z tym swoim błagalnym spojrzeniem i patrzy mi w ślepia....:placz: A jak tylko jakiś inny pies chce nam przerwać spojrzenia intymne..to go odgania zawzięcie.
Kropek będzie miał z 5 lat. A jak dlugo jest w schronie to nie wiem. Nie pytałam o niego. W ostatnim czasie wypytywałam tylko o Pyzę i Marcela. Prawda jest taka,że jak pytam o każdego kolejnego psa...to patrzą na mnie dziwnie i podejrzliwie. nie wiem o co oni mnie podejrzewają? :razz:

Chyba zacznę telefonicznie pytać o psy.
Wystarczy podać numer psa i boks w ktorym jest. Kropek jest 10/1 albo przez 2?
Anumerek jego widać na jedej z fotek. :p

Posted

Dobra, jutro zrobie Kropeczkowi Allegro, obiecuje! Yona, ja pierwsza tu sie zadeklarowalam, wiec powinnam dotrzymac slowa... Jakis tam tekst skleje z informacji ktore mam, a jak bedze cos o nim nowego, to poprostu dodam to doogloszenia pozniej. Najwazniejsze by piesek byl juz widziany. Przed chwila zrobilam Allegro dwom innym sunkom i teraz musze isc spac, bo u mnie juz jest po 3:30 rano, a wstaje o 7:00, ale obiecuje ze jutro o tej porze bedzie Allegro dla Kropeczka....;)

Posted

Widzisz Hala, chciałaś wątek usuwać, a tu takie zainteresowanie losami Kropka :lol: Ciotki wyrywają sobie, każda ogłaszać pragnie :lol:
Nie każdy piesek ma tyle walczących o niego ciotek....

Ciociu Sabino, a ogłaszaj Kropka na zdrowie, widziałam, że bardzo ładnie to robisz.
Czy Kropka też umieścisz tak jak te dwie sunie na początku listy? Pytam, bo wiem, że wtedy można liczyć naprawdę na duże zainteresowanie, ale to już sama wiesz najlepiej, bo jesteś jak widzę wytrawnym poszukiwaczem domków :loveu:

Posted

No i nie wytrzymalam! Zrobilam malenstwu to Allegro. narazie skopiowalam tekst z pierwszej strony watku, bo juz mi mozg nie dziala... Potem mozna jeszcze bedzie dolozyc jakies informacyjne rzeczy, a sam tekst jest przeciez przepiekny i wzruszajacy...niech taki zostanie....:loveu:

Oto Kropeczki nowe Allegro:

Allegro

Posted

Sabina02 napisał(a):
Dobra, jutro zrobie Kropeczkowi Allegro, obiecuje! Yona, ja pierwsza tu sie zadeklarowalam, wiec powinnam dotrzymac slowa... Jakis tam tekst skleje z informacji ktore mam, a jak bedze cos o nim nowego, to poprostu dodam to doogloszenia pozniej. Najwazniejsze by piesek byl juz widziany. Przed chwila zrobilam Allegro dwom innym sunkom i teraz musze isc spac, bo u mnie juz jest po 3:30 rano, a wstaje o 7:00, ale obiecuje ze jutro o tej porze bedzie Allegro dla Kropeczka....;)

3,30 :crazyeye: to Ty cioteczko za oceanem mieszkasz :lol:

Posted

Yona napisał(a):
Ciociu Sabino, a ogłaszaj Kropka na zdrowie, widziałam, że bardzo ładnie to robisz.

Dzieki cioteczko za mile slowa....:loveu:

Yona napisał(a):

Czy Kropka też umieścisz tak jak te dwie sunie na początku listy? Pytam, bo wiem, że wtedy można liczyć naprawdę na duże zainteresowanie, ale to już sama wiesz najlepiej, bo jesteś jak widzę wytrawnym poszukiwaczem domków :loveu:

Tak, tak....dalam opcje z wyroznieniem, pogrubieniem i miniaturka...i tak jak kiedys pislalas...wyswietlen powinno byc kilka tysiecy....a tym ten jedyny wymarzony domek, mam nadzieje...:loveu:

Posted

Yona napisał(a):
Widzisz Hala, chciałaś wątek usuwać, a tu takie zainteresowanie losami Kropka

A niech sobie cioteczka Hala usuwa... a my mu otworzymy na to miejsce pięć nowych!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Hala napisał(a):
Sabina/..Bianka...czy mi sięwydaje, czy Kropek ma już allergo? :razz:

Ma , ale słabo oglądalne . Dlatego Sabina i Yona chcą zrobić bardziej chwytające za serce :evil_lol:

Posted

Nie tylko Sabina i Yona, ale również anula1959 :lol:

Sabina wygrała zawody i już widziałm (jeden "klik" ode mnie) DOSKONAŁE to ogłoszenie :loveu: (czy Ty Sabina jakiś kurs przygotowujący do dawania wzruszających ogłoszeń robiłaś :lol:)

To teraz Hala odbieraj wszystkie telefony, bo wszystko może się zdarzyć....;)

Posted

Yona napisał(a):
(czy Ty Sabina jakiś kurs przygotowujący do dawania wzruszających ogłoszeń robiłaś :lol:)

Tak, tak! Kurs glownie skladal sie z podkradania tekstow roznym cioteczkom z postow i sklejania tego wszystkiego do kupy...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Sabina02']No i nie wytrzymalam! Zrobilam malenstwu to Allegro. narazie skopiowalam tekst z pierwszej strony watku, bo juz mi mozg nie dziala... Potem mozna jeszcze bedzie dolozyc jakies informacyjne rzeczy, a sam tekst jest przeciez przepiekny i wzruszajacy...niech taki zostanie....:loveu:

Oto Kropeczka nowe Allegro:

Allegro

Dla wszystkich, ktorzy nie zauwazyli mojego poprzedniego posta... Powyzej macie link do Kropeczka Allegro...

A to drugie Allegro tez niech zostanie...zostalo jeszcze tylko 4 dni...A im wiecej Kropeczka, tym lepiej! :loveu: