Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biedak nie znalazł domku?:-(

spróbujcie dać go do gazety wyborczej! jest tam strona poświecona psom i kotkom w potrzebie. są tam dokładne namiary w któe trzeba wysłać ogłoszenie. w mailu dołaczcie zdjecie, konkretny ale poruszajacy opis. taki maluch powinien we wro coś znaleźc!

Posted

Wybaczcie ciotusie ale jestem trochę cierpiąca i niedomagająca ale jutro w pracy postaram się powstawiać Kropeczka na wszelkie strony na których jestem zarejestrowana.
To błagalne spojżenie Kropka mnie rozwala kompletnie................

Posted

No i juz po dwoch dniach Kropeczek ma pierwszego obserwatora na Allegro!!! :loveu:

Pisalam w aukcji ze jak ktos nie ma zamiaru adoptowac, to zeby nie obserwowal, bo wzbudza niepotrzebane nadzieje, wiec mam nadzieje ze ten obserwator to powazna osoba...

Posted

BIANKA1 napisał(a):
No , no , Widzę , że Kropeczek robi karierę. :cool3: Tylu oglądaczy na ALLEGRO :crazyeye:

narazie tylko oglądaczy....

Posted

no kochani...napisała do mnie jedna osoba na maila..z pytaniami konkretnymi o Kropeczka. Nie wiem jak jej odpowiedzieć..po prostu nie wiem. Ale pomyślę...
Dajcie mi chwilkę