dariaopole Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 HUUURRRAAA . Gratulacje dziewczyny, ogromna i nieopisana radość zagościła w moim sercu !! Quote
kon trojanski suwalki Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ==================================================== Zarcia mieszka teraz kilka blokow ode mnie - wiec bede miala z sunia staly kontakt:multi: Zara zamieszkala w domu w ktorym NAPRAWDE KOCHA SIE ZWIERZETA A PRZECIEZ NAM WLASNIE O TO CHODZILO!!!! Mama Izy tez kocha pieski i od razu widac bylo ze sunia sie jej spodobala i ze bedzie dla niej czula :loveu: Iza od dawna marzyla o piesku i nasza sunieczka baaaardzo przypadla jej do gustu. Bede w stalym kontakcie z Iza, a niedlugo wpadne do Zary w odwiedziny i zrobimy sesje zdjeciowa :-). Jestem pewna ze jej chude boczki beda juz wygladac o wiele lepiej i dziewczyneczka sie zaokragli :loveu: Dzis rozwiazala sie Zarci nitka na dziaselku wiec razem z mezem zawieziemy "dziewczyny" do weterynarza - zeby sprawy nie zaniedbac, a okolo 30.III zawieziemy Ize z Zara na zdjecie szwow. --------------------------------------------------------------- Chcialam podziekowac przemilej Pani Marcie Pierzchale z Krakowa, ktora dzisiaj po poludniu zadzwonila do mnie oferujac Zarci domek tymczasowy na 2-3 miesiace i proszac mnie bym nie oddawala jej byle komu. Pani Marto - nie bylo takiej mozliwosci. Raz jeszcze dziekuje za konkretna i plynaca z serca propozycje dania jej tego tak waznego czasu... Ciesze sie bardzo ze Zara ma ten swoj prawdziwy, kochajacy dom, co do ktorego nie mamy watpliwosci :multi: --------------------------------------------------------------------- No i to narazie byloby na tyle.... Ciezko mi i pusto w domu. Czlowiek tak szybko sie do zwierzecia przyzwyczaja - az trudno uwierzyc. Dziwnie sie czuje bo radosc miesza mi sie z tesknota - bo Zara - Zara to wyjatkowa, przeurocza, bardzo delikatna suczka. Nie ublizajac Panom - ciesze sie ze zajmowac sie nia beda kobiety...:evil_lol: ------------------------------------------------ Powiem Wam ze mieliscie racje. To prawdziwe szczescie w nieszczesciu ze ten chlopak jej wtedy nie wzial. Jestem przekonana ze nasza suczynka - nie bylaby tam szczesliwa. BARDZO SIE CIESZE - ze stalo sie tak jak sie stalo - jak to napisala Mysza - "tak mialo byc" Dzieki za wszystkie wysylane suni cieple mysli i Wasze dzialania na jej rzecz. Osiagnelismy nasz wspolny cel - Zara Ma Kochajacy Dom i Swoja Pania !!!! Poprostu - Radosc...................................:multi: DZIEKUJE WAM W IMIENIU ZARY :calus: :Cool!: ------------------------------------------------- A to juz nasza Ksiezniczka - ze swoja Nowa Pania :loveu: Wszystkiego najlepszego Zarciu - na nowej drodze zycia !!!! :thumbs: =================================================== Quote
andzia69 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 No to cudownie!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
basiagk Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Jak to los dobrze kieruje życiowymi ścieżkami. Tak mnie na filozofowanie wzięło bo stało takie szczęście przez to że ktoś zrobił coś nie tak. ZARA BĄDŹ SZCZĘŚLIWA!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: Quote
kon trojanski suwalki Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ====================================================== Jak bardzo, bardzo trzymam za Nia kciuki................ Bede kontrolowac - uwierzcie - BEDE SPRAWE KONTROLOWAC :mad: To nie jest tak ze Zarcia oddana i wszystko gra. ---- MUSIMY MIEC PEWNOSC ZE WSZYSTKO JEST TAKIE NA JAKIE WYGLADA ----- Po tych ostatnich roznych wydarzeniach to ja juz co do nikogo pewnosci nie mam.... Przykre ale prawdziwe Ktos madry kiedys wyrazil pieknie pewna smutna prawde: " Kontakt z ludzmi zmniejsza moja sile i milosc do nich" Oby jednak nie.......... ======================================================= Quote
Dea Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 To i ja przyłącze się do GRATULACJI. Tak jak Koń napisała - Marta ma ogromny dar znajdowania dobrych domów dla schroniskowych sierot! No i niezłe wyniki w adopcjach, zazdroszczę:cool3:! Zara dostała od niej czerwoną obróżkę na szczęście i przyniosła jej szczęście:multi: Koniu bardzo dziękuję jako cioteczka za opiekę nad Zarunią w tych trudnych dniach, i ucałuj suńkę w nos jak ją odwiedzisz. Marta zdaje się widuje się z nową panią w pracy, to będziemy na bieżąco:lol:. Czekamy na wieści z nowego domu. Quote
Tola Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 :multi: Ja też bardzo sie cieszę, gratuluję znalezienia dobrego domku, a suni życzę duzo miłości i juz tylko samych dobrych dni. Quote
supergoga Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Brawi brawi, wielkie gratulacje . Pozostaje najmilsze zadanie, zdejmowanie suni z netu i radość ogromna. Zaruniu, duzo, duzo szczęścia od ciotki. Quote
Puchatek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Supergoga. Nie zdejmujmy suni z Netu, niech się tu pojawia jak najczęściej tylko oczywiście nie w roli poszukiwaczki domku a szczęśliwej "posiadaczki" rodziny i swojego miejsca w życiu. Sunia ZARA domek ma Iza jej ten domek da Teraz ma na ziemi miejsce Do którego wracać zechce Dostanie serce i swoje da Nareszcie farta sunia ma. Quote
BosiaB_86 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :multi: bardzo sie cieszę, że sunia znalazła swój domek :multi: Oby jej sie tam dobrze żyło - WSZYSTKIEGO DOBREGO ZARUSIU :loveu: Quote
kon trojanski suwalki Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ===================================================== Dzis bylismy z Zarcia u Pani weterynarz i wszystko ladnie sie goi. Potem wpadlam do Zaruni na herbatke porozmawiac z jej nowa Pania i przy okazji strzelilam fotki. Ksiezniczka przywlaszczyla sobie chodnik w kuchni - i tam najchetniej lezy. Tak tak - znamy to-chytruska mala upatrzyla sobie miejsce blizkutko lodowki. Trzymamy za Ciebie kciuki - Skarbie..........:calus: ===================================================== Quote
BosiaB_86 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='kon trojanski suwalki']===================================================== Dzis bylismy z Zarcia u Pani weterynarz i wszystko ladnie sie goi. Potem wpadlam do Zaruni na herbatke porozmawiac z jej nowa Pania i przy okazji strzelilam fotki. Ksiezniczka przywlaszczyla sobie chodnik w kuchni - i tam najchetniej lezy. Tak tak - znamy to-chytruska mala upatrzyla sobie miejsce blizkutko lodowki. Trzymamy za Ciebie kciuki - Skarbie..........:calus: ===================================================== Nie dość, że śliczniutka to jeszcze cffaniara :evil_lol: (mam tu na myśli tą kuchnie ;)) Super, że wszystko sie dobrze goi :lol: powodzenia "malutka" :cool3: Quote
basiagk Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Widac, że to jest jej miejsce:razz: Cudna jest!!!!!:loveu: Quote
Dea Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Piękna suńka! Mała teraz musi przywyknąć do nowego domu i nowej pani, czy raczej pań. Może dać jej parę dni spokoju, bez wetów i kontroli, żeby się oswoiła z sytuacją? I żeby mieli dla siebie trochę spokoju i czasu:razz: Trzymam kciuki za nowy dom! Quote
kon trojanski suwalki Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ======================================================= Dea - ona sie nie boi naszej pani wet - tylko do niej macha ogonkiem - bo to cudowna pani. Zaden stres - pani poglaskala, zagladnela w zabki i podrapala po klatce i przy okazji ogladnela blizne :-) ===================================================== Quote
Enid Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 a kilka dni temu sytuacja wyglądała dramatycznie.. powodzenia ZArciu:) i odezwij się do nas od czasu do czasu:) Quote
haker11 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Kolejna smutna psia historia zakończona happy endem!:multi: :multi: Quote
Natussiaa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 :multi::multi::multi: super :multi::multi::multi: Quote
mysza-64 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Jestem jak zwykle spóźniona z wątkami. Ale dopiero zobaczyłam że to urocze zwierze zmieniło pysio. Jakby inna,dostojniejsza.Pewniejsze oczy i ta pewność w nich."Popatrzcie ja mam DOM". Czytam to i obraz mi się zamazuje-łzy lecą:placz: mi ciurkiem,ze szczęścia:laola:.To nie sen. "Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" Quote
kon trojanski suwalki Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ==================================================== Cioteczki Kochane - pozdrowienia od Zary :loveu: Dzis bylam "u Zarci na herbatce"... ;-) Zara jest calkowicie innym pieskiem - innym bo w koncu PIESKIEM SZCZESLIWYM :multi: Sunia ma blyszczace oczy, chodzi wyprostowana, pewnym krokiem. Wsiada juz odwaznie do windy (wczesniej byla temu baardzo przeciwna ;) Jej Panciunie sa w Zarze zakochane a ona w nich... - och - i to by bylo na tyle - aha - i zeberka Zary juz tak nie stercza :loveu: Jak ja uwielbiam szczesliwe zakonczenia..............:multi: Zdjecia z dzisiejszego spaceru... ==================================================== Quote
basiagk Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Jej jakie to miłe!!!!!! SUPER!!!!:multi::multi::multi::multi: CUDNIE!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts