Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

====================================================

Zarcia mieszka teraz kilka blokow ode mnie - wiec bede miala z sunia staly kontakt:multi:
Zara zamieszkala w domu w ktorym NAPRAWDE KOCHA SIE ZWIERZETA
A PRZECIEZ NAM WLASNIE O TO CHODZILO!!!!
Mama Izy tez kocha pieski i od razu widac bylo ze sunia sie jej spodobala i ze bedzie dla niej czula :loveu:
Iza od dawna marzyla o piesku i nasza sunieczka baaaardzo przypadla jej do gustu.
Bede w stalym kontakcie z Iza, a niedlugo wpadne do Zary w odwiedziny i zrobimy sesje zdjeciowa :-). Jestem pewna ze jej chude boczki beda juz wygladac o wiele lepiej i dziewczyneczka sie zaokragli :loveu:
Dzis rozwiazala sie Zarci nitka na dziaselku wiec razem z mezem zawieziemy "dziewczyny" do weterynarza - zeby sprawy nie zaniedbac, a okolo 30.III zawieziemy Ize z Zara na zdjecie szwow.
---------------------------------------------------------------
Chcialam podziekowac przemilej Pani Marcie Pierzchale z Krakowa, ktora dzisiaj po poludniu zadzwonila do mnie oferujac Zarci domek tymczasowy na 2-3 miesiace i proszac mnie bym nie oddawala jej byle komu. Pani Marto - nie bylo takiej mozliwosci. Raz jeszcze dziekuje za konkretna i plynaca z serca propozycje dania jej tego tak waznego czasu... Ciesze sie bardzo ze Zara ma ten swoj prawdziwy, kochajacy dom, co do ktorego nie mamy watpliwosci :multi:
---------------------------------------------------------------------
No i to narazie byloby na tyle.... Ciezko mi i pusto w domu. Czlowiek tak szybko sie do zwierzecia przyzwyczaja - az trudno uwierzyc. Dziwnie sie czuje bo radosc miesza mi sie z tesknota - bo Zara - Zara to wyjatkowa, przeurocza, bardzo delikatna suczka. Nie ublizajac Panom - ciesze sie ze zajmowac sie nia beda kobiety...:evil_lol:
------------------------------------------------
Powiem Wam ze mieliscie racje. To prawdziwe szczescie w nieszczesciu ze ten chlopak jej wtedy nie wzial. Jestem przekonana ze nasza suczynka - nie bylaby tam szczesliwa. BARDZO SIE CIESZE - ze stalo sie tak jak sie stalo - jak to napisala Mysza - "tak mialo byc"
Dzieki za wszystkie wysylane suni cieple mysli i Wasze dzialania na jej rzecz.
Osiagnelismy nasz wspolny cel - Zara Ma Kochajacy Dom i Swoja Pania !!!!
Poprostu - Radosc...................................:multi:

DZIEKUJE WAM W IMIENIU ZARY :calus: :Cool!:
-------------------------------------------------

A to juz nasza Ksiezniczka - ze swoja Nowa Pania :loveu:
Wszystkiego najlepszego Zarciu - na nowej drodze zycia !!!! :thumbs:

===================================================

Posted

Jak to los dobrze kieruje życiowymi ścieżkami. Tak mnie na filozofowanie wzięło bo stało takie szczęście przez to że ktoś zrobił coś nie tak. ZARA BĄDŹ SZCZĘŚLIWA!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu:

Posted

======================================================
Jak bardzo, bardzo trzymam za Nia kciuki................
Bede kontrolowac - uwierzcie - BEDE SPRAWE KONTROLOWAC :mad:
To nie jest tak ze Zarcia oddana i wszystko gra.
----
MUSIMY MIEC PEWNOSC ZE WSZYSTKO JEST TAKIE NA JAKIE WYGLADA

-----

Po tych ostatnich roznych wydarzeniach to ja juz co do nikogo pewnosci nie mam.... Przykre ale prawdziwe
Ktos madry kiedys wyrazil pieknie pewna smutna prawde:
" Kontakt z ludzmi zmniejsza moja sile i milosc do nich"
Oby jednak nie..........

=======================================================

Posted

To i ja przyłącze się do GRATULACJI. Tak jak Koń napisała - Marta ma ogromny dar znajdowania dobrych domów dla schroniskowych sierot! No i niezłe wyniki w adopcjach, zazdroszczę:cool3:! Zara dostała od niej czerwoną obróżkę na szczęście i przyniosła jej szczęście:multi: Koniu bardzo dziękuję jako cioteczka za opiekę nad Zarunią w tych trudnych dniach, i ucałuj suńkę w nos jak ją odwiedzisz. Marta zdaje się widuje się z nową panią w pracy, to będziemy na bieżąco:lol:. Czekamy na wieści z nowego domu.

Posted

Supergoga.
Nie zdejmujmy suni z Netu, niech się tu pojawia jak najczęściej tylko oczywiście nie w roli poszukiwaczki domku a szczęśliwej "posiadaczki" rodziny i swojego miejsca w życiu.

Sunia ZARA domek ma
Iza jej ten domek da
Teraz ma na ziemi miejsce
Do którego wracać zechce
Dostanie serce i swoje da
Nareszcie farta sunia ma.

Posted

=====================================================

Dzis bylismy z Zarcia u Pani weterynarz i wszystko ladnie sie goi.
Potem wpadlam do Zaruni na herbatke porozmawiac z jej nowa Pania i przy okazji strzelilam fotki.
Ksiezniczka przywlaszczyla sobie chodnik w kuchni - i tam najchetniej lezy.
Tak tak - znamy to-chytruska mala upatrzyla sobie miejsce blizkutko lodowki.
Trzymamy za Ciebie kciuki - Skarbie..........:calus:

Posted

[quote name='kon trojanski suwalki']=====================================================

Dzis bylismy z Zarcia u Pani weterynarz i wszystko ladnie sie goi.
Potem wpadlam do Zaruni na herbatke porozmawiac z jej nowa Pania i przy okazji strzelilam fotki.
Ksiezniczka przywlaszczyla sobie chodnik w kuchni - i tam najchetniej lezy.
Tak tak - znamy to-chytruska mala upatrzyla sobie miejsce blizkutko lodowki.
Trzymamy za Ciebie kciuki - Skarbie..........:calus:

Nie dość, że śliczniutka to jeszcze cffaniara :evil_lol: (mam tu na myśli tą kuchnie ;))
Super, że wszystko sie dobrze goi :lol:
powodzenia "malutka" :cool3:

Posted

Piękna suńka! Mała teraz musi przywyknąć do nowego domu i nowej pani, czy raczej pań. Może dać jej parę dni spokoju, bez wetów i kontroli, żeby się oswoiła z sytuacją? I żeby mieli dla siebie trochę spokoju i czasu:razz: Trzymam kciuki za nowy dom!

Posted

=======================================================

Dea - ona sie nie boi naszej pani wet - tylko do niej macha ogonkiem - bo to cudowna pani. Zaden stres - pani poglaskala, zagladnela w zabki i podrapala po klatce i przy okazji ogladnela blizne :-)

Posted

Jestem jak zwykle spóźniona z wątkami.
Ale dopiero zobaczyłam że to urocze zwierze zmieniło pysio.
Jakby inna,dostojniejsza.Pewniejsze oczy i ta pewność w nich."Popatrzcie ja mam DOM".
Czytam to i obraz mi się zamazuje-łzy lecą:placz: mi ciurkiem,ze szczęścia:laola:.To nie sen.
"Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło"

Posted

Cioteczki Kochane - pozdrowienia od Zary :loveu:
Dzis bylam "u Zarci na herbatce"... ;-)
Zara jest calkowicie innym pieskiem - innym bo w koncu PIESKIEM SZCZESLIWYM :multi:
Sunia ma blyszczace oczy, chodzi wyprostowana, pewnym krokiem. Wsiada juz odwaznie do windy (wczesniej byla temu baardzo przeciwna ;)
Jej Panciunie sa w Zarze zakochane a ona w nich... - och - i to by bylo na tyle - aha - i zeberka Zary juz tak nie stercza :loveu:
Jak ja uwielbiam szczesliwe zakonczenia..............:multi:
Zdjecia z dzisiejszego spaceru...