Tola Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Jak czuje się sunia? Mniej cierpi? Rany po operacji zagoją sie szybko, gorzej te na duszy:-( Quote
kon trojanski suwalki Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ================================================= Zarunia coraz lepiej, z dnia na dzien pieknieje, nabiera formy... :loveu: Narazie co do adopcji to nie ma zadnych konkretow. Jeden telefon, dwa maile - ale po moich odpowiedziach - bez odzewu -wiec malo optymistycznie... Nie mam pojecia - to taka Slodka Suczynka. Ona nawet do naszego kota macha ogonkiem i sie z nim wacha. KOCHA CALY SWIAT... No najwyzszy czas zeby i Ja ktos pokochal. Naprawde najwyzszy...... ------------- Zara jest grzeczniutka - rozumie wszystko co sie do niej mowi. Mowie "lezec" a ona kladzie sie, mowie "nie wchodz" - nie wchodzi, mowie "zostaw" - jak do pysiaka cos na podworku wziela, to wypluwa i merda ogonkiem i robie slodkie oczka w ramach przeprosin, jak probowala lizac rane - to powiedzialam "nie" i juz wiecej nie probowala. No i daje lapke... No mowie Wam ---- Cudo Dziewczynka - istny aniolek :lilangel: - naprawde sama slodycz... Ech................... ================================================== == Quote
Dobermania Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Znajomi rodziców kibicują jej, ale i tak Suwałki są zbyt daleko. Poza tym, oni mogą wziąć psa dopiero w okolicach czerwca. Mam nadzieję, że ten psi anioł szybko znajdzie domek - ten wspaniały, pełen miłości i NA ZAWSZE :loveu: Quote
martasuwałki Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Szukamy domku dla nasze Zaruni... Jest nawet możliwość dowozu pieska (w piątek)do Warszawy i okolic- jeśli bedzie na to pozwalał jej stan zdrowia.... Quote
martasuwałki Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 .......W trakcie szukania domu dla ZARY! Quote
kon trojanski suwalki Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ====================================================== Dzisiaj znowu -mnie i nasza sliczna Zare- odwiedzila "Emdziolek" :loveu: Jak widac sunia pieknieje z dnia na dzien...:multi: ======================================================= Quote
agusiazet Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Zarunia to nadzwyczaj przyjacielska sunia!!! Quote
anilla Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Zara jest przecudna:loveu: zakochałam się w pregusi ;) a jak jej brzusio?? goi się bez problemów?? Quote
kon trojanski suwalki Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 =================================================== Slicznie sie goi :loveu: =================================================== Quote
Tola Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Jest cudna:loveu: Tylko takie oczka smutne, jak zapłakane...Trzymam za najcudowniejszy z domków Quote
paros Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Zarunia zdrowieje i chciałaby pojechać do domku :lol: Quote
dariaopole Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Podniosę na noc mordeczkę moze zauwarzy ją jakiś nocny marek . Dobranoc Zara !! Quote
martasuwałki Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 ZARA - to wspaniała sunia, której życie do tej pory nie było usłane "kolorowym florickiem", zbyt dużo wycierpiała, chcemy to zmienić!!!! Kto pokocha ZARĘ?! Quote
Recommended Posts