Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

===================================================

Zara szybciutko odzyskuje sily. Juz chodzi po schodach :multi:
Karmie ja cztery razy dziennie jak szczeniaczka :lol: daje Jej oliwe z oliwek, witaminy, zoltko, bialy ser, jogurt na brzuszek, miesko, troche warzyw - je bardzo urozmaicone jedzienie. Chce zeby jak najszybciej jej zeberka pokryly sie tluszczykiem, zeby w koncu wrocila do sil i zeby nie zwiewal jej silny wiatr...i to akurat nie zarty bo naprawde byla tak chudziutka i slaba ze Ja na wietrze bujalo...
Zara hopa do gory - ale niestety nie zmienia to jej sytuacji, nie mam w jej sprawie telefonow, nikt sie Nia nie interesuje.
Az trudno uwierzyc ze TAKA SUNIA !!! i nikt jej nie chce.......:-(
Zastanawiam sie - co jeszcze mozemy zrobic....

====================================================

Posted

Niestety nie mogę jej przygarnąć ale mogę trzymać za nią kciuki tak jak za Babe która dziś pojechała do domu a czekała tak długo. Wierzę że i do Zary wkrótce uśmiechnie się szczeście, wiele ludzi mysli o niej cieplo a przede wszystkim ma nadzieje a to naprawde pomaga !!!

Posted

Gdyby jakimś cudownym trafem ktoś z Warszawy lub okolic, był zainteresowany zapewniemiem ZARUNI miłości i domku i miłości - to jest możliwość przetransportowania naszej słodkiej kruszynki (w piątek tj. 23.03)....

Posted

UWAGA!!!
Nasza Zara, przebywająca w tej chwili na tymczasie u Ewy musi szybko znaleźć dom. Popytajcie proszę znajomych, może ktoś może wziąść ZARĘ choćby na DT... Tym bardziej, że w piątek jest możliwość przewiezienia suczki do Warszawy lub okolic!!!!!!!!!!!!!!!!
BARDZO PROSIMY O POMOC DLA ZARY!!!

Posted

martasuwałki napisał(a):
UWAGA!!!
Nasza Zara, przebywająca w tej chwili na tymczasie u Ewy musi szybko znaleźć dom. Popytajcie proszę znajomych, może ktoś może wziąść ZARĘ choćby na DT... Tym bardziej, że w piątek jest możliwość przewiezienia suczki do Warszawy lub okolic!!!!!!!!!!!!!!!!
BARDZO PROSIMY O POMOC DLA ZARY!!!

Napisz w tytule, że z powodu wyjazdu nowy tymczas nawet w W-wie na cito potrzebny!!!

Posted

==================================================

Na obecna chwile mieszkamy w mieszkaniu mojej Mamy to tez nie mamy prawa w Jej domu decydowac. Zarunia najgorsze ma juz za soba - czas pooperacyjnych problemow - rzygania, noszenia na rekach po schodach, nieprzespanych nocy itp. juz sie skonczyl. Teraz blizna na brzuszku wyglada bardzo ladnie i Zara normalnie schodzi po schodach wiec nie ma z Nia zadnego problemu.
Gdyby to bylo nasze mieszkanie - nie byloby o czym mowic - bo w swoim mieszkaniu trzymalismy psiaki i szukalismy im domu czesto calymi tygodniami. Tu niestety nie moge stawiac kogos w takiej sytuacji bo i tak milo ze Zarunia byla tu przez ten czas a miala byc przeciez tylko jeden dzien... Nie moglismy wrzucic suni po sterylizacji z powrotem do kojca bo moglaby tego nie przezyc wiec Mama sie ulitowala ale z zastrzezeniem ze to jest tylko dopoki sunia nie wydobrzeje.
Moze ktos jest w stanie dac tej pieknej suni tymczas w trakcie przebywania w ktorym bez strasznego pospiechu moznaby szukac jej kochajacego domu?

====================================================