Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taka straszna bida z niej :-( :-( jakbym widziała Sonieczkę która była u mnie na tymczasie
i boże skąd tyle krwi po tej strylce???? rozwaliła szwy??
bede jej kibicować - mogę ją wstawić na pupila - jestem tam zalogowana

Posted

agusiazet napisał(a):
czemu mi Zary banerek wyszedł taki mały? Kto powie?

wklej go wedlug instrukcji pod moim podpisem, z mojego serwera a bedzie dobrze, nie ma potrzeby przenoszenia go na inny serwer
:lol:

Posted

kon trojanski suwalki Twoja historia Zary jest tak ładnie ujęta, że powinna być na allegro :roll: Wiem, że allegro Zara już ma :roll:

Tylko jakie namiary podać w ogłoszeniach?:cool3:

Posted

[url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52797][img] http://jemakra.sileman.net.pl/dogo/zara2.jpg[Ximg][Xurl]

wklej do podpisu to co wyżej tylko zamiast "X" w dwóch ostatnich nawiasach wpisz "/"

Posted

To umieszczam Zarę tam, gdzie nie ma ogłoszeń :roll: Twoja historia Zary jest tak ładnie ujęta, aż prosi się o wykorzystanie - można? Ale jeszcze nie wiem gdzie :cool3:

Posted

ZARA domu pilnie szuka
No a dla nas jest nauka
Że nie każdy kto coś gada
Jako domek odpowiada
Teraz oby lepiej było
Bo doświadczeń nam przybyło
Jak się ZARA wykuruje
To do domku się skieruje
I kochający niech się znajduje
Bo ZARA na taki zasługuje.

Posted

Przeczytałam to piękne opowiadanie o suni - i wyłam, jak gówniarz. Ta sunia taka kochana. dzis wysłałam ja osobie która pytała o podobna sunię, która już ma domek.

A na moje wczorajsze ogłoszenia dostałam to:

Dlaczego państwo nie chcą tej suczki i chcecie ją oddać ,popatrzcie na siebie nie jesteście od niej lepsi ona tylko przez was cierpi po co ją żyście prali lub kupili bo jest teraz nieładna ona też potrzebuje miłości i dobroci chciałabym bardzo aby państwo ją szanowało pomyślcie gdybyście byli na jej miejscu było by wam dobrze proszę byście ją nie oddawali i więcej ją szanujcie jesteście dla niej okropni a jeśli nie możeci na prawdę ją trzymać to proszę ją dać komuś dobremu z prawdziwą miłością i nie dawajcie ją do schroniska BŁAGAM WAS ODPISZCIE

Kurcze, zawsze mówiłam, że sztuką jest czytanie ze zrozumieniem tekstu. Jak odpisałam, chyba niezbyt sympatycznie jednak - to już nikt nie odpisał.
A suni domku szukamy.

Posted

To napisał ktoś w odpowiedzi na moje ogłoszenie w portalu Kupsprzedaj. Jeszcze raz je przeczytałam, i jest jasne. Nie potrafia ludzie czytać ze zrozumieniem tekstu.

Czyli kłania się sławna odpowiedx na równie sławne pytanie:
"Co poeta miał na mysli pisząc ten tekst?". ;)