basiagk Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Jezu właśnie wróciłam i przeczytałam. Szlag by to trafił!!!!:angryy: Taki żal!!!!Ona tak cierpi:placz: Mogę jakoś pomóc!!!!!??????? Quote
martasuwałki Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Szukamy dla ZARY spokoju i miłości! Quote
kon trojanski suwalki Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 =================================================== Wklejajcie info o Zarze wszedzie, pytajcie... Tylko tak mozemy pomoc... =================================================== Quote
anilla Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 taka straszna bida z niej :-( :-( jakbym widziała Sonieczkę która była u mnie na tymczasie i boże skąd tyle krwi po tej strylce???? rozwaliła szwy?? bede jej kibicować - mogę ją wstawić na pupila - jestem tam zalogowana Quote
lupe Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 agusiazet napisał(a):czemu mi Zary banerek wyszedł taki mały? Kto powie? wklej go wedlug instrukcji pod moim podpisem, z mojego serwera a bedzie dobrze, nie ma potrzeby przenoszenia go na inny serwer :lol: Quote
paros Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 kon trojanski suwalki Twoja historia Zary jest tak ładnie ujęta, że powinna być na allegro :roll: Wiem, że allegro Zara już ma :roll: Tylko jakie namiary podać w ogłoszeniach?:cool3: Quote
paros Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 martaa2 napisał(a):Nie wkleja mi sie banerek Zary:oops: Dlaczego? A jak próbowałaś? :cool3: Quote
Tola Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='paros']Dlaczego? A jak próbowałaś? :cool3: zgodnie z instrukcją na http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53216 i nic :oops: Musze sie chyba z tym przespać, moze jutro bedzie lepiej Quote
paros Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52797][img] http://jemakra.sileman.net.pl/dogo/zara2.jpg[Ximg][Xurl] wklej do podpisu to co wyżej tylko zamiast "X" w dwóch ostatnich nawiasach wpisz "/" Quote
kon trojanski suwalki Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ==================================================== dane moje - [email protected] :-) ==================================================== Quote
paros Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Czy te dane z jakich skorzystałam z allegro są dobre :cool3: kupiepsa Quote
kon trojanski suwalki Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ================================================= Wszystko sie zgadza ================================================= Quote
paros Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 To umieszczam Zarę tam, gdzie nie ma ogłoszeń :roll: Twoja historia Zary jest tak ładnie ujęta, aż prosi się o wykorzystanie - można? Ale jeszcze nie wiem gdzie :cool3: Quote
kon trojanski suwalki Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ===================================================== Jasne - bierz i wklejaj - byle tylko skutek byl i Pan Ukochany sie znalazl... Przeciez wszystkim nam chodzi o to samo............... O szczesliwe zakonczenie ! ===================================================== Quote
dariaopole Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Podnosze śliczną sunieczkę, oby znalazła kochający domek na jaki zasługuje !! Trzymam kciuki Quote
Puchatek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ZARA domu pilnie szuka No a dla nas jest nauka Że nie każdy kto coś gada Jako domek odpowiada Teraz oby lepiej było Bo doświadczeń nam przybyło Jak się ZARA wykuruje To do domku się skieruje I kochający niech się znajduje Bo ZARA na taki zasługuje. Quote
agusiazet Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Zarunia się przypomina i ona na prawdę nie może wrócic do schronu!!! Quote
supergoga Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Przeczytałam to piękne opowiadanie o suni - i wyłam, jak gówniarz. Ta sunia taka kochana. dzis wysłałam ja osobie która pytała o podobna sunię, która już ma domek. A na moje wczorajsze ogłoszenia dostałam to: Dlaczego państwo nie chcą tej suczki i chcecie ją oddać ,popatrzcie na siebie nie jesteście od niej lepsi ona tylko przez was cierpi po co ją żyście prali lub kupili bo jest teraz nieładna ona też potrzebuje miłości i dobroci chciałabym bardzo aby państwo ją szanowało pomyślcie gdybyście byli na jej miejscu było by wam dobrze proszę byście ją nie oddawali i więcej ją szanujcie jesteście dla niej okropni a jeśli nie możeci na prawdę ją trzymać to proszę ją dać komuś dobremu z prawdziwą miłością i nie dawajcie ją do schroniska BŁAGAM WAS ODPISZCIE Kurcze, zawsze mówiłam, że sztuką jest czytanie ze zrozumieniem tekstu. Jak odpisałam, chyba niezbyt sympatycznie jednak - to już nikt nie odpisał. A suni domku szukamy. Quote
agusiazet Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Kurczę kto takie brednie pisał, bo jakoś nie jarzę, Ci co chcieli wziąć Zarkę? Jakoś się pogubiłam!!! Quote
supergoga Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 To napisał ktoś w odpowiedzi na moje ogłoszenie w portalu Kupsprzedaj. Jeszcze raz je przeczytałam, i jest jasne. Nie potrafia ludzie czytać ze zrozumieniem tekstu. Czyli kłania się sławna odpowiedx na równie sławne pytanie: "Co poeta miał na mysli pisząc ten tekst?". ;) Quote
Recommended Posts