Dea Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Bardzo się cieszę, że Zara taka odmieniona!!! A nowa Pani od Zary widać, że też szczęśliwa:lol: I czerwona obróżka którą Zara dostała od Marty na szczęście naprawdę jej to szczęście przyniosła! Quote
kon trojanski suwalki Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ============================================ :loveu: ============================================ Quote
mysza-64 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 SUPER:multi::multi::multi: Ale czemu ona w tym kagańcu:shake::shake::shake:.Przecierz to takie łagodne psisko. Quote
martasuwałki Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 mysza-64 napisał(a):SUPER:multi::multi::multi: Ale czemu ona w tym kagańcu:shake::shake::shake:.Przecierz to takie łagodne psisko. ZARA mieszka teraz na sporym blokowisku, w wieżowcu; więc musi mieć kaganiec.. Taki wymóg Straży Miejskiej w Suwałkach:roll: Quote
kon trojanski suwalki Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ================================================= U Zaruni wszystko wspaniale. Niedawno Ja widzialam. Zabki pieknie sie pogoily, blizna na brzuszku - idealnie :-) Zara jest tak kochana - jak tylko piesek moze byc kochany. Nie mam watpliwosci ze warto bylo przechodzic wszystkie te historie i zdzierac nerwy bo TAKI DOM TO JEST DOM!!!!!!!!!!! :loveu: ================================================== Quote
monita Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ojej, kompletnie zapomniałam o tym wątku :p No właśnie, co z Zarą ?? Może jakieś zdjęcia :eviltong: Quote
kon trojanski suwalki Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Zdjec nowych nie mam ale z miesiac temu widzialam Zarunie ze swoja Pania idace chodniczkiem gdy jechalam samochodem. Obywie dziewczyny wygladaly super.........:loveu: Quote
monita Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Hmmm .... Zara pewnie ładniej :diabloti: Quote
kon trojanski suwalki Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 No coz moge powiedziec ;) :loveu: Quote
monita Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Możesz potwierdzić ;) Super, że sunia ma dobry dom :multi: Quote
Recommended Posts