Martika&Aischa Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 sylwija napisał(a):i ja dziękuję w imieniu Buby :) Buba jedzie do Jamora w ten weekend, może nawet dzisiaj się uda :) jak coś będę wiedzieć, zaraz dam znać Strasznie się cieszę :) Quote
Livka Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Dziękujemy cioci obraczus87 za wpłatę dla naszej suńki :loveu: Quote
wolf122 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Cieszę się,bo jej zrozpaczone pysio za kratami mówi wszystko... Quote
sylwija Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 w końcu - w niedzielę przed południem ma jechać Quote
egradska Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 bela51 napisał(a):Jesli mój glos ma jakies znaczenie ( bo nie do konca wiem, kto ma prawo głosu:oops:) to oczywiscie uwazam, ze Bubie pomoc jest potrzebna baaaardzo ! Moze nie zdązy zapamietac, jaka krzywda spotkala ją od człowieka. kazdy członek Rady Owczarkowej, czyli wpłacający co miesiąc przynajmniej 5 dukatów do naszej skarpety może (a nawet powinien:cool3:) współuczestniczyć w wybieraniu piesków do pomocy.Twoj głos jest już piąty, więc możemy dofinansować hotelik we wrześniu Quote
wolf122 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Super bo widok Buby jest porażający.Mnie by serce pękło Quote
bela51 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Oby sunia potrafiła sie odnaleźc w hotelu Jamora. Bardzo jej tego zycze. Quote
obraczus87 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Livka']Dziękujemy cioci obraczus87 za wpłatę dla naszej suńki :loveu: Bardzo proszę :) Może ktoś z Was zna osobę z Bełchatowa?? Pilnie szukam osoby do przeprowadzenia wizyty p/a... Quote
Livka Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='obraczus87']Bardzo proszę :) Może ktoś z Was zna osobę z Bełchatowa?? Pilnie szukam osoby do przeprowadzenia wizyty p/a... Znalazłam tylko jedną osobę - http://www.dogomania.pl/forum/members/14035-dadiii Quote
DONnka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 (edited) Zaglądam do Buby :loveu: Cieszę się, że w niedzielę Buba opuści schron :multi: Mam nadzieję, że odnajdzie się w hotelu u Jamora i pod fachowym okiem pokona swoje demony ;) Tak jak pisała egradska Buba uzyskała regulaminowe poparcie członków SKARPETY i otrzyma pomoc finansową we wrześniu :):):) Przyznaliśmy dziewczynce 150 zł płatne bezpośrednio na konto Jamora :) [quote name='bela51']Moze DONnka sie jeszcze zlituje i zrobi, choc Ona jest juz tam" na etacie" i nie wiem, czy ma na cokolwiek innego czas. Marzenko, pliiiiiiiiiiiiiiissssssssssssss ........... Belu, ja mogę zrobić Bubie event na fb Ale tak jak już tłumaczyłam wielokrotnie, nie dam rady na nim codziennie siedzieć :shake: Za dużo mam już tego, a na dodatek wiesz, jaką mam sytuację :roll: Mogę zrobić event, rozkręcić trochę, ale potem musiałby ktoś jeszcze go pilnować, najlepiej ktoś kto zna sytuację Buby i wie, co się u niej dzieje Edited August 31, 2012 by DONnka Quote
beka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 No to Sylwija by musiała sie udzielac :) Quote
ana pe Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 hej. Dziewczyny wielkie dzięki za każdą pomoc dla Buby! :) za udział, deklaracje, ogłoszenia (!) wszystko aktywowałam. ale niestety nikt nie dzwonił :( Zaraz założę wydarzenie na FB. głównie jestem na fb, więc nie ma problemu z adminowaniem, ani z informacjami. Będę jezdzic do Buby co 2-3 tyg. W Jamorze podałam również swój nr, jako osoby do kontaktu w sprawie psa. Liczę na pomoc i współpracę Livki w tym wydarzeniu, która zbiera deklaracje i organizuje bazarek... a bazarki to dla mnie czarna magia.. Nie wiem ile brakuje by opłacic wrześniowy pobyt? Quote
bela51 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 ana pe napisał(a):hej. Zaraz założę wydarzenie na FB. głównie jestem na fb, więc nie ma problemu z adminowaniem, ani z informacjami. Będę jezdzic do Buby co 2-3 tyg. W Jamorze podałam również swój nr, jako osoby do kontaktu w sprawie psa. Liczę na pomoc i współpracę Livki w tym wydarzeniu, która zbiera deklaracje i organizuje bazarek... a bazarki to dla mnie czarna magia.. Nie wiem ile brakuje by opłacic wrześniowy pobyt? Zanim załozysz event, to moze skontaktuj sie z DONnka. Byc moze ona to zrobiła, spójrz kilka postów wyzej, co napisała. Szkoda, aby wydarzeni sie powielały niepotrzebnie. Quote
ana pe Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 jestem Wam niezmiernie wdzięczna za pomoc i zainteresowanie się psem, dla którego szukam domu od prawie 3 miesięcy... dotąd mało kto w ogóle się nią zajmował, a teraz przestaje nadążac za kolejnymi zdarzeniami i działaniami, o których nic nie wiem... skontaktuje się :) dzięki! Quote
ana pe Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 chyba się odezwałam.. stawiam pierwsze kroki na tym portalu... jak dziecko we mgle.. proszę o wyrozumiałosc;) Quote
DONnka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='bela51']Zanim załozysz event, to moze skontaktuj sie z DONnka. Byc moze ona to zrobiła, spójrz kilka postów wyzej, co napisała. Szkoda, aby wydarzeni sie powielały niepotrzebnie. [quote name='ana pe']chyba się odezwałam.. stawiam pierwsze kroki na tym portalu... jak dziecko we mgle.. proszę o wyrozumiałosc;) W kwestii wydarzenia wszystko ustaliłyśmy z ana pe na PW :) Dzięki Belu, że pomyślałaś, bo ja właśnie zabierałam się za robotę ;) Quote
Martika&Aischa Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Czy nasza dziewczynka już w drodze do Jamora ??? Z bazarku jeśli wszyscy wpłacą dla Buby będzie 207,50 gr. Quote
Cantadorra Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Trzymaj się Bubina, czekamy na wieści :) Quote
Livka Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Czy nasza dziewczynka już w drodze do Jamora ??? Z bazarku jeśli wszyscy wpłacą dla Buby będzie 207,50 gr. Super :multi::multi::multi:pięknie dziękujemy :Rose: Quote
ana pe Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Buba już w Jamorze :) Wszystko jest ok. :) :multi: Quote
DONnka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 ana pe napisał(a):Buba już w Jamorze :) Wszystko jest ok. :) :multi: Wspaniała wiadomość :multi: :multi: :multi: Czekam na numer konta Jamora, żeby przelać Bubie 150 zł przyznane przez SKARPETĘ OWCZARKOWĄ :) Quote
Recommended Posts