Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Z bazarku ciuszkowego na konto Buby wpłynęło 68,25 zł

Jota67 bardzo dziękujemy za super fanty :Rose:

Z bazarku książkowego na konto Bubuni wpłynęło 109,50 zł

Za super książki dziękujemy sylwiji :Rose:

Edited by Livka
  • Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cytat:
"są zdecydowani na nią na 200% i na pewno jej nie oddadzą
rozmawiałam z panią Małgosią w sobotę i nie mają z Bubą najmniejszych problemów. Martwią się, że np. nie chce nocowac w budzie czy wchodzi na werandę, ale to drobiazgi. Są przekonani, że Buba była im pisana poważnie - dokładnie to usłyszałam. Mama zbiera wyznania od syna, że kocha on Bubę najmocniej na świecie, najmocniej ze wszystkich. Sielanka "

"poza tym ta rodzina naprawde kocha psy i o nie dba. Może Buba nie wyleguje sie na kanapach, bo podobno w domu jest alergia, ale ja jakoś nie mam wątpliwości, że sunia będzie kochana i zaopiekowana. To taka typowa psiara rozmawiałam z Nią kilka razy i jak to zwykle bywa o psach może nawijac godzinami, jak my wszyscy "

Posted

Juz wcześniej pytałam o to czy Buba mieszka w domu czy w kojcu. I tu caly problem: pewnie cięzko psince się przestawić. Wcześniej, jeszcze przed schroniskiem mieszkała w domku na kanapie, a teraz w budzie. Pewnie nie do końca jej się to podoba, ze została podwórkowym psem, takim do budy.............

Posted

[quote name='MALWA']Juz wcześniej pytałam o to czy Buba mieszka w domu czy w kojcu. I tu caly problem: pewnie cięzko psince się przestawić. Wcześniej, jeszcze przed schroniskiem mieszkała w domku na kanapie, a teraz w budzie. Pewnie nie do końca jej się to podoba, ze została podwórkowym psem, takim do budy.............[/QUOTE]
Nic nie poradzimy, ja w kazdym razie szukałabym jej była innego domu. Trudno, stało sie, bedzie musiała sie przyzwyczaic.
Choc żal, taka wspaniała sunia , mogła trafic lepiej.

Posted

o ile pamiętam, to na chłody jest dla niej miejsce w domku
i ona chyba nie jest nawet w kojcu, tylko ma podwórku do biegania i towarzystwo ludzi

ale więcej to ana pe by musiała napisać, szczególnie, że się wybiera w odwiedziny do Buby - wiec na pewno da znać, jak to dokładnie wygląda i czy Buba szczęśliwa
bardzo bym chciała, żeby jej się jak najlepiej ułożyło, swoje już przeszła..

Posted

Wszyscy sylwija życzymy Bubince dużo dobrego. Czekamy od ana pe na wiadomości. Słuchajcie, jak coś nie tak, to będziemy szukać dalej. Oczywiście bardzo bym chciała, żeby było jak najlepiej w tym domku gdzie jest, jeśli jest szczęśliwa.

Posted

[quote name='ana pe']Kochane więc tak,
wszystko, co zostało zebrane na dogo (wpłaty, deklaracje, przyszłe wpływy z bazarku) zostaje na dogo i jest do Waszej dyspozyzji.

Jamor wystawi fakturę na Fundację Azylu pod Psim Aniołem i stamtąd pokryjemy te 420zł (w sumie to nawet 320, bo na początku zostało wpłacone 100zł ''na wszelki wypadek'' ;)

Tak, więc nic już Bubci nie potrzeba. Tak szybko sie od nas zabrała, że jeszcze innym pomoże ;)

Kochani nadszedł czas żeby się rozliczyć na wątku Buby :lol:
Wszystko co zostało zebrane na dogo możemy podzielić.
Moja propozycja jest następująca - podzielmy pieniążki po Bubie pomiędzy tymczasy sylwiji czyli dla Aqsy, Teodora, Ninki i kociaków.
Jeśli macie inne propozycje to napiszcie ... :cool3:

Posted

Zaglądam................co u Buby?

Teraz jest juz chłodniej, czy psinka nadal na dworze?

Jeśli jest tak jak pisała wcześniej Sylwija, i pies miał trafić w chłody do domku, to wątpię, by po zimie chciała wrócić z powrotem na dwór. Może byc tak, ze stanie pod drzwiami i będzie wyła..........

Posted (edited)

mam nadzieję, że nie..
moje osobiste psiaki owczarkowe trochę czasu spędzają w domu, trochę na dworze.. zależy od pogody, no i jak widzę, ze chłodno, a głupole nie wchodzą do bud, a potem któryś zaczyna kuśtykać, to czasem na siłę muszę zbierać do domu :D
Wszystko zależy chyba od charakteru psa.
mam nadzieję, ze ana pe wejdzie i coś nam napisze, jak się miewa Buba i czy rodzina wciąż coraz bardziej w niej zakochana - też jestem mocno ciekawa :)

edit: zapytałam na FB:
[h=5]jak się Bubie układa w nowy domku?[/h]

Maja Zaworowska Wspaniale. Na stronie schroniska w jej albumie są zdjęcia z domu.

Edited by sylwija
Posted

bela51 napisał(a):
A moze wrzucisz te zdjecia na dogo ? Nie wszyscy sa na fb, a niektorzy byli i sie wypisali...:lol:

Ja też chętnie zobaczyłabym zdjęcia Buby. Nie mam konta na FB, i nigdy nie miałam, to i wejść tam nie mogę.

Posted (edited)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=403934399661574&set=a.383032358418445.97293.113956451992705&type=3&theater

to jest link do zdjęć, album jest ustawiony na publiczne, wiec chyba można oglądać.. mam nadzieję..

tam chyba są wszelkie jej zdjęcia.. nie obejrzałam całego..

edit: powyższe na pewno jest z nowych, a poniżej:
i jeszcze są na profilu p. Małgosi - właścicielki, ale tam trzeba być jej znajomym, a ja nie jestem, Anie mi przesłała z 15 października

Edited by sylwija