Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Czy nasza dziewczynka już w drodze do Jamora ???
Z bazarku jeśli wszyscy wpłacą dla Buby będzie 207,50 gr.

Ponieważ nasza kochana ciocia Lara dokupiła buciki na bazarku dla Buby + 25 zł czyli razem 232,50 gr ;)

Posted

DONnka napisał(a):
Wspaniała wiadomość :multi: :multi: :multi:
Czekam na numer konta Jamora, żeby przelać Bubie 150 zł przyznane przez SKARPETĘ OWCZARKOWĄ :smile:

u Jamora się płaci na początku kolejnego miesiąca :) mogę wieczorkiem konto podesłać i info, jaki symbol w tytułem płatności :)

Buba podobno spoko, ale nie była jeszcze integrowana z innymi psami, więc zobaczymy :)

Martika@Aischa napisał(a):
Ponieważ nasza kochana ciocia Lara dokupiła buciki na bazarku dla Buby + 25 zł czyli razem 232,50 gr ;)

super :)

Posted

[quote name='sylwija']u Jamora się płaci na początku kolejnego miesiąca :) mogę wieczorkiem konto podesłać i info, jaki symbol w tytułem płatności :)

Buba podobno spoko, ale nie była jeszcze integrowana z innymi psami, więc zobaczymy :)

No to czekam do wieczora ;)

Posted

bela51 napisał(a):
Nie chce tu nikogo osadzac, ale ja raczej zmieniłabym mieszkanie, niz oddała przyjaciela.:-(
Ale trudno, skoncentrujmy sie na pomocy dla suni.

a ja osadze ta Pani nie byla prawdziwym przyjacielem,mogla zmienic lokum, gdyby mnie to spotkalo wolalabym pod mostem przyslowiowym ale ze swoim przyjacielem byc

Posted

Serdecznie dziękujemy sylwiji i Nikusiowi za wpłaty dla Buby :Rose::Rose::Rose:

Bardzo proszę zaglądajcie na nasze bazarki - wieczorem rusza następny z fantami any pe :)

Posted

Zdjęcia Bubasa są MEGA :multi: :multi: :multi:
Widok bezcenny :)
Niesamowita przemiana :)

Sylwija, czekam na to konto do wpłaty
No chyba, że już nie potrzebujecie ... :razz: