bela51 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Fajnie zobaczyc szczęsliwego psa. To była słuszna decyzja.:lol: Zebysmy tylko finansowo dali rade... Quote
sylwija Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='DONnka'] Sylwija, czekam na to konto do wpłaty No chyba, że już nie potrzebujecie ... :razz: wysłałam wczoraj na pw konto Jamora + info, żeby na początku października przelać.. nie dotarło? cholerka, chyba nie wysłałam do kogoś innego.. Quote
DONnka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 (edited) sylwija napisał(a):wysłałam wczoraj na pw konto Jamora + info, żeby na początku października przelać.. nie dotarło? cholerka, chyba nie wysłałam do kogoś innego.. Nie dostałam :shake: Może wysłałaś do Donki, a ja jestem DONnka ;) Edited September 4, 2012 by DONnka Quote
sylwija Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 :oops:chyba na pewno, bo mi Ciebie nie podpowiada.. wysłałam przed chwilą - teraz na pewno dobrze :) Quote
DONnka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 sylwija napisał(a)::oops:chyba na pewno, bo mi Ciebie nie podpowiada.. wysłałam przed chwilą - teraz na pewno dobrze :) Teraz mam :multi: Dziękuję :smile: Zamrożę te 150 zł i zgodnie z życzeniem wyślę na początku października :smile: Jak już będziesz znała ten symbol do opisu przelewu, to mi podeślij Quote
Livka Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Bardzo dziękujemy pani Mirce za wpłatę - :Rose: Quote
ana pe Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 [quote name='Livka']Zapraszam na bazarek z cudami any pe - zajrzyjcie warto :razz: http://www.dogomania.pl/forum/threads/231661-Piękne-rękodzieło-dla-Buby-Do-16-09-do-godz-20-tej Aniu mam nadzieję, że nic nie pomyliłam ;) Livko wszystko jest idealnie! :) dzisia mają byc na stronie nowe foty od Jamora :) Quote
ana pe Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Livko, na bazarku wszystko jest idealnie! :) dzisiaj będą kolejne nowe foty od Jamora :) Quote
Livka Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 [quote name='ana pe']Livko, na bazarku wszystko jest idealnie! :) dzisiaj będą kolejne nowe foty od Jamora :) Bardzo dziękuję to teraz spokojnie możesz dać linka na FB - może ktoś się skusi na te cudeńka :) Quote
sylwija Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 cytat: "Buba, jakby była młodsza to na bank znalazłbym jej robote, no ale takiego przekretu nie da sie zrobic, zęby juz przytarte" Quote
MALWA Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Od razu widać zmianę! To juz nie ten sam smutny psiak co za kratami...................... Gdzie znajduje się 60 zdjęć Buby? Wchodzę w link FB, ale tam jest tylko 1 zdjęcie. Moze jak ktos jest tam zalogowany to wejdzie bez problemu i obejrzy ............ Quote
wolf122 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 (edited) Zdjęc juz jest o wiele więcej,tylko się cieszyć-dziękujemy:multi: http://www.fotosik.pl/u/jamor/zdjecie/68/album/1272185 Edited September 6, 2012 by wolf122 Quote
bela51 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Obejrzalam wszystkie zdjecia i jestem zachwycona ! Alez to rewelacyjna sunia ! :lol: Quote
Cantadorra Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Zdjęcia są rewelacyjne, bo sunia jest rewelacyjna. Do tego pięknie uchwycona. Fotki zachwycą każdego :) Quote
Livka Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 beli51 serdecznie dziękujemy za wpłatę dla Buby :buzi: Quote
Cantadorra Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Bubinia szalona, jak tam dalej u ciebie piesku? Quote
MALWA Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Zaglądam do psinki..................... Quote
Marycha35 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Szczęście w nieszczęściu miała sunieczka:) Taka radosna na fotkach! Quote
sylwija Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 bardzo radosna i bardzo wpatrzona w przewodnika Jamor mówi, że jest rewelacyjna - jeśli chodzi o posłuszeństwo, komendy, inteligencję. na maxa nastawiona na człowieka Za to: pilnuje niektórych rzeczy, wtedy może zaatakować innego psa, w ogóle jest dominująca i nie powinna zamieszkać z innym psem. Natomiast: na spacerze kaganiec zbędny, nie zwraca uwagi na inne psy, czy za płotem, czy w kojcu, czy przechodzące Ważny jest dla niej człowiek. Bystra, szybko łapie i lubi wykonywać rozkazy Quote
Recommended Posts