Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MALWA']

Dziewczyny napiszcie mi proszę czy z mojego bazarku ta kasa co przypadnie dla Buby będzie jej jeszcze potrzebna?

Pytam, bo jesli nie, to podzieliłabym wówczas na dwie części i oddała dla Saby i Kasi............[/QUOTE]

napisałam do Jamora zapytanie o koszty -hotel i transport, jak będę znała, to natychmiast podam - myślę, że jutro :)
jak zostanie kaska - to już decyzja darczyńców, na co zgodzą się przeznaczyć :)

Posted

[quote name='sylwija']napisałam do Jamora zapytanie o koszty -hotel i transport, jak będę znała, to natychmiast podam - myślę, że jutro :)
jak zostanie kaska - to już decyzja darczyńców, na co zgodzą się przeznaczyć :)[/QUOTE]

To w takiej sytuacji czekam na informacje.

Już kiedyś tak miałam na jakimś bazarku, ze zrobiłam na 2 bidy, i jeden pies trafił w czasie trwania bazarku do DS.

Opiekunka psa nie chciała kasy z bazarku, bo już nie była potrzebna i całość przekazałam na pierwszego psiaka z bazarku. Tak zadecydowałam.

Nie pytałam o zdanie osób, które kupowały u mnie fanty. Mogłoby się okazać, ze każdy wskazałby innego psiaka, a ja kilkadziesiąt złotych dzieliłabym na 10 czy 20 wpłat..............

Posted (edited)

Sylwija - nie jestem pewna czy zostałam dobrze zrozumiana.........

Ja nie chcę pieniędzy Buby zebranych tu na wątku dla psiaków, którym pomagam, tylko pytałam czy te z obecnego mojego bazarku będa jej potrzebne. Po prostu napisz mi na pw lub tu czy część przypadajaca na Bubę będzie jeszcze potrzebna.

Prosiłam jeszcze na wątku o przekazanie zadeklarowanych tu stałych wpłat dla Kasi lub Saby........czy ktoś może swoje deklaracje przekazać dla suczek, u których jest straszna bida ?

Może powinnam z tym pytaniem zwrócić się bezpośrednio do osób, które tu coś zadeklarowały, bo oczywiście nie każdy często wchodzi na wątek.

Edited by MALWA
literówka
Posted

W tej chwili na koncie Buby mamy - na dzień 06.09.2012r. - 240 zł.
Wpadnie trochę grosza z prowadzonych bazarków ... , może wstrzymajmy się jeszcze troszkę z podziałem gotówki ... jak myślicie?

Posted

[quote name='Livka']W tej chwili na koncie Buby mamy - na dzień 06.09.2012r. - 240 zł.
Wpadnie trochę grosza z prowadzonych bazarków ... , może wstrzymajmy się jeszcze troszkę z podziałem gotówki ... jak myślicie?

Dobrze, ze skarbnik dotarł!

Skoro na koncie jest 240 zł, a trzeba u Jamora zapłacić za Bubę 420 zł, to rozumiem, ze brakuje 180 zł, czy tak?

To znaczy tyle, że z obecnego bazarku przekazuję kasę dla Buby.

Posted (edited)

poczekajcie jeszcze chwilkę :)

w ogóle jeszcze inaczej, wejdzie ana pe, to napisze :)

edit:

a ja znów przekopiuję ;)

[h=6]"Dzieci już od 8 rano szaleją z Bubą przy piłce i patykach.... a Buba pokazuje jak pięknie skacze przez furtkę na taras i na razie nic sobie nie robi z zakazów.... Z kojca też potrafi wyskoczyć. Wygląda na szczęśliwego psa, a my z dużą radością patrzymy jak się bawi.
Bardzo dziękujemy za powierzenie nam Buby i zapraszamy w odwiedziny."[/h]

Edited by sylwija
Posted

Kochane więc tak,
wszystko, co zostało zebrane na dogo (wpłaty, deklaracje, przyszłe wpływy z bazarku) zostaje na dogo i jest do Waszej dyspozyzji.

Jamor wystawi fakturę na Fundację Azylu pod Psim Aniołem i stamtąd pokryjemy te 420zł (w sumie to nawet 320, bo na początku zostało wpłacone 100zł ''na wszelki wypadek'' ;)

Tak, więc nic już Bubci nie potrzeba. Tak szybko sie od nas zabrała, że jeszcze innym pomoże ;)

Posted

Rewelacja !!! :loveu:
ana pe jesteś niesamowita - to była szybka akcja - gratulacje :klacz::Rose::klacz:

Malwo w tym układzie pieniążki z Twojego bazarku rozdziel wg własnych potrzeb :)

Zobaczymy ile uzbieramy z naszych bazarków, pospłacamy długi kociaków, zabezpieczymy Teosia i ... może zostanie jeszcze jakiś grosik dla Twoich bied :cool3:

Posted

[quote name='sylwija']poczekajcie jeszcze chwilkę :)

w ogóle jeszcze inaczej, wejdzie ana pe, to napisze :)

edit:

a ja znów przekopiuję ;)

"Dzieci już od 8 rano szaleją z Bubą przy piłce i patykach.... a Buba pokazuje jak pięknie skacze przez furtkę na taras i na razie nic sobie nie robi z zakazów.... Z kojca też potrafi wyskoczyć. Wygląda na szczęśliwego psa, a my z dużą radością patrzymy jak się bawi.
Bardzo dziękujemy za powierzenie nam Buby i zapraszamy w odwiedziny."

A Buba to jest w kojcu, czy grzeje dopkę na kocyku w domku ?

[quote name='ana pe']Malwa, tak więc na Bubę już nie potrzeba :)

Dziękuję Kochana!

[quote name='Livka']Rewelacja !!! :loveu:
ana pe jesteś niesamowita - to była szybka akcja - gratulacje :klacz::Rose::klacz:

Malwo w tym układzie pieniążki z Twojego bazarku rozdziel wg własnych potrzeb :)

Zobaczymy ile uzbieramy z naszych bazarków, pospłacamy długi kociaków, zabezpieczymy Teosia i ... może zostanie jeszcze jakiś grosik dla Twoich bied :cool3:

Bardzo, bardzo dziękuję.

Teraz mogę spać spokojnie, bo widzę, ze z mojego bazarku jest już 219zł, po połowie będzie prawie 110 zł na Sabę i Kasię.

Saba ma długi, ale tam nie jest wszystko prowadzone w rozliczeniu jak trzeba........, to i doliczyć się jakoś specjalnie nie można.........

ale za to Kasia ma porządnego skarbnika, i na razie wynikało, ze brakuje jej 120zł , a zapłata za hotel już 3.10.
Teraz na hotel wystarczy, a w październiku będę myśleć dalej...........

Jeszcze raz bardzo dziękuję.

I życzę Bubie tylko szczęśliwych chwil ze swoją rodziną!