Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może się teraz poszczęści :)

Do Skarpety Owczarkowej napisałam, ale nie ma jeszcze odpowiedzi

kurcze, nikt nie zrobi wydarzenie na FB Bubie? zawsze to forma promocji niezła chyba

Posted

Moze DONnka sie jeszcze zlituje i zrobi, choc Ona jest juz tam" na etacie" i nie wiem, czy ma na cokolwiek innego czas.;)
Marzenko, pliiiiiiiiiiiiiiissssssssssssss ...........

Posted

Dziękujemy pięknie beli51 za wpłatę dla Buby :loveu: czy to jest deklaracja za sierpień czy za wrzesień - pytam żeby dobrze odnotować w poście rozliczeniowym :)

Posted

[quote name='Livka']Dziękujemy pięknie beli51 za wpłatę dla Buby :loveu: czy to jest deklaracja za sierpień czy za wrzesień - pytam żeby dobrze odnotować w poście rozliczeniowym :)
To wpłata za sierpien.:lol:

Posted

Witam:) nie piszę na czyje zaproszenie jestem bo to chyba oczywiste:diabloti:..A żeby nie było,że z gołymi rękami to przynoszę a raczej przenoszę;) deklarację stałą z Teosia dla Buby-czyli 20 zł./miesięcznie od września:)

Posted

Nikus napisał(a):
Witam:) nie piszę na czyje zaproszenie jestem bo to chyba oczywiste:diabloti:..A żeby nie było,że z gołymi rękami to przynoszę a raczej przenoszę;) deklarację stałą z Teosia dla Buby-czyli 20 zł./miesięcznie od września:)

:kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2:

Buziaczki !!!

Posted

Mam jeszcze dobre wiadomości - pola53 i pani Mirka, które sponsorowały Aqsę - przeniosły swoje deklaracje na Bubę - serdecznie im dziękujemy :Rose::Rose::Rose:

Posted

Widzę, że u Buby sporo członków Rady Owczarkowej, mam więc nadzieję, że poprą jej kandydaturę we wrześniu, na Owczarku mam już 2 głosy poparcia, mój trzeci, al-ki czwarty, potrzeba jednego głosu, by Buba się załapała na pomocną dłoń Skarpeciarzy

Posted

Jesli mój glos ma jakies znaczenie ( bo nie do konca wiem, kto ma prawo głosu:oops:) to oczywiscie uwazam, ze Bubie pomoc jest potrzebna baaaardzo ! Moze nie zdązy zapamietac, jaka krzywda spotkala ją od człowieka.