Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia suuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I niesamowite jest to podobieństwo. :crazyeye:
I moja Bunia tak samo się przykrywa.
Część z Was widziała to na zdjęciach w wątku Feniksa.

Posted

joaaa napisał(a):
Zdjęcia suuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I niesamowite jest to podobieństwo. :crazyeye:
I moja Bunia tak samo się przykrywa.
Część z Was widziała to na zdjęciach w wątku Feniksa.

HI hi dwie Bunieczki ;)))) Oby mojej się tak samo poszczęciło...

Foteczek mam jeszcze cała masę - cały weekend jedna wielka sesja ;)
Tylko musdze się dzisiaj trochę wygrzebać z papierów na biurku i postaram się jeszzce coś dorzucić :razz:

Posted

MonikaP napisał(a):
Ależ fajna, zadowolona siwa mordka :loveu: .

jest bardzo wdzięczną sunieczką, czsami mam wrażenie, że kitka od merdania jej odpadnie ;)
A na spacerek reaguje tak ja na smakołyki - sama znasz jej możliwości - tylko łułułu i hop hop hop ;)

Posted

caroolcia napisał(a):
jest bardzo wdzięczną sunieczką, czsami mam wrażenie, że kitka od merdania jej odpadnie ;)
A na spacerek reaguje tak ja na smakołyki - sama znasz jej możliwości - tylko łułułu i hop hop hop ;)

:lol: :lol: :lol:

Posted

Ade donvitow jest kochany! właśnie wysłałam mi fotki Buni i Burby w lesie i się zdziwiłam skąd je ma... Okazuje się, że kochany przyjechał specjalnie 40 km, żeby wyprowadzić pieski!!!!:crazyeye:
Ja się bardzo martwiłam jak to będzie, ale okazuje się, że Bunia grzeczniutko spała w pokoiku na łóżku! Huraaa!!!
teraz pieski sa w lesie na długim spacerze.
Wyobraźcie sobie, że donvitow twierdzi, że suni od piateczku przybyło ciałka i już tak jej żebra nie wystają i ma ładniejsza sierść ;)
Wierze, że to obiektywne odczucia ;):multi:

Posted

caroolcia napisał(a):
Ade donvitow jest kochany! właśnie wysłałam mi fotki Buni i Burby w lesie i się zdziwiłam skąd je ma... Okazuje się, że kochany przyjechał specjalnie 40 km, żeby wyprowadzić pieski!!!!:crazyeye:
Ja się bardzo martwiłam jak to będzie, ale okazuje się, że Bunia grzeczniutko spała w pokoiku na łóżku! Huraaa!!!
teraz pieski sa w lesie na długim spacerze.

Oj Karolina, ależ z Ciebie szczęściara :crazyeye::loveu: Ukłony dla Donwitova !!!

Posted

Wiem, wiem i doceniam :loveu:

Własnie dotałam relacje z 2 godzinnego :crazyeye: spacerku! Donvitow pod wrażeniem jak sunia grzecznie chodzi na długiej smyczy (ma 5 m tasme).
Po powrocie Bunia pożarła michę Burbonowych chrupek, pobawiły się jeszcze, a teraz padły, Burbon u siebie a Bunia standardowo na kanapie!
Zmeczony pies - sczęśliwy pies :eviltong:

Posted

la_pegaza napisał(a):
Bo żadna super karma nie zastąpi kochającego domu :loveu: Będzie piękniała z dnia na dzień :D

MonikaP mówiła, że Bunia może przez parę dni nic nie jeść, a okazało się, że je wszystko co się nie rusza, włącznie z próbą terorystycznego pożarcia mojej kanapki z szynką - musiałam zjeść w sobote śniadanie w ukryciu :diabloti:

Posted

caroolcia napisał(a):
MonikaP mówiła, że Bunia może przez parę dni nic nie jeść, a okazało się, że je wszystko co się nie rusza, włącznie z próbą terorystycznego pożarcia mojej kanapki z szynką - musiałam zjeść w sobote śniadanie w ukryciu :diabloti:

:roflt:

Boss był u nas przez rok, i zawsze sępił, że mu ślina do podłogi wisiała ( a to ponoć boksery się ślinią :diabloti:) , a i do miski nie trzeba było go zapraszać. On do końca jadł "na zapas" :cool1:

Posted

Wczoraj futerko Buni zostało doprowadzone do porządku przez Jęzor Burbonowy -wylizał grzbiet i brzuszek ;)
W nocy Bunia zapewniła mi towarzystwo - wpakowała sie do łóżka i rozłożyła przytulona do mnie na całej długości (oczywiście z mordką na podusi - bo jakby inaczej :diabloti: ) i pare razy mnie szturchała probując zakopać sie pod kołderkę, a kiedy jej pod nią nie wpuściłam poszła obudzić Burbona i do jej stukania pazurkami po panelach dołaczyło chrumkanie Burby - zoolog a nie sypialnia :eviltong:

Posted

caroolcia napisał(a):
Bunia szuka domeczku - kto pokocha tą słodką dziewczynkę?

W środe szykuje nam się kąpiel :diabloti: ciekawe co to będzie i czy Bunia będzie miała ochote...

Ja też jestem ciekawa - moja Tośka trzęsie w wannie tyłkiem :evil_lol: .

Karolciu, zaczekajmy jeszcze parę dni i poproszę Cię o zrobienie czegoś w rodzaju zestawienia - napiszesz mi o wszystkich swoich spostrzeżeniach dotyczących Buni i wtedy zrobimy jej ogłoszenie, dobrze? :-)

Posted

jasne ma sprawy, w każdym razie jest coraz lepiej a Bunieczka coraz fajniej na nas reaguje. Dzisiaj pierwszy raz została na serio w domu - w pełnym wymiarze - zobaczymy co będzie.Z kąpaniem są zawsze numery - ostatnio to z Burbonem przerabiałam - cała łazienka w błocia a potem jeszcze w pianie i błocie - nie wspominając o mnie i oczywiście panika i trzęsące sie girki ;)
a i już tak bardzo nie szaleje za jedzonkiem juz się chyba nauczyła, że u mnie go nie zabraknie i nawet pozwoliła mi wczoraj zjeść obiadek na niskim stoliku bez "piszczałek" ;) i bez ukrywania się hi hi hi

Posted

a wchodzi do łazienki teraz?? Ja Lexi jeszcze nie kąpałam, ale od początku oswajałam z prysznicem, nagradzałam jak sama właziła i wychodziła. Teraz czasami znajduje ślady łap w brodziku :lol: , więc może zacznij ją przyzwyczajac :)

Posted

MonikaP napisał(a):
Ja też jestem ciekawa - moja Tośka trzęsie w wannie tyłkiem :evil_lol: .

Karolciu, zaczekajmy jeszcze parę dni i poproszę Cię o zrobienie czegoś w rodzaju zestawienia - napiszesz mi o wszystkich swoich spostrzeżeniach dotyczących Buni i wtedy zrobimy jej ogłoszenie, dobrze? :-)

Pomału. Jeszcze wycieczka do kuzynki na wieś. Koty i bezwzglednie spacer po ulicy z ludźmi ale chyba pierwszy raz w parcianym kagańcu by ludzi nie straszyć/ lubi szczekać z podskokiem/. No i najwazniejsze ;) gdzieś musimy podpylić jakieś dzieci do eksperymentów.