Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm, to ja własciwie nie wiem, czy ja na nowo wstawić do poszukujących domu?
Bo czy znajdzie sie w miarę szybko nowy dom, jak tyle boksi na stronie?...

Posted

caroolcia napisał(a):
Bona pewnie i tak u nas zostanie bo nie wierze, że znajdzie się domek w 100% odpowiedni ;)

Myślę,że ten domek ma już zapewniony u Ciebie Caroolciu już od pewnego czasu.I tak trzymaj!!!!!!!!!!!!

Posted

caroolcia napisał(a):
Zamknijcie wątek, Boniek zostaje
Jezu, Karolina, ależ się cieszę :multi::multi::multi: I dziękuję :Rose: za wszystko!!!
Bona jest w raju!!!

Posted

jest tyle bied potrzebuących, ze skoro Bońkowska tak się u nas wspaniale zaaklimatyzowała, a znalezienie nowego domku w tym przypadku wydaje się mało prawdopodobne (przynajmniej takiego który byśmy zaakceptowali z corleone:eviltong: ) i uwielbiają się z Burbikiem- tworzą świetną pare, nie pozostaje nic innego. Boniek jest juz po prostu warzechowski :loveu: tylko jeszcze musze donvito przekonać, żeby w trakcie moich wakacji pomieszkiwal z pieskami u nas - w razie czego zapewnicie mu jakąś rozrywke, żeby się nie nudził :evil_lol: ??

Posted

caroolcia napisał(a):
Boniek jest juz po prostu warzechowski :loveu: tylko jeszcze musze donvito przekonać, żeby w trakcie moich wakacji pomieszkiwal z pieskami u nas - w razie czego zapewnicie mu jakąś rozrywke, żeby się nie nudził :evil_lol: ??
Dla Warzechów wszystko :loveu:

Posted

caroolcia napisał(a):
jest tyle bied potrzebuących, ze skoro Bońkowska tak się u nas wspaniale zaaklimatyzowała, a znalezienie nowego domku w tym przypadku wydaje się mało prawdopodobne (przynajmniej takiego który byśmy zaakceptowali z corleone:eviltong: ) i uwielbiają się z Burbikiem- tworzą świetną pare, nie pozostaje nic innego. Boniek jest juz po prostu warzechowski :loveu: tylko jeszcze musze donvito przekonać, żeby w trakcie moich wakacji pomieszkiwal z pieskami u nas - w razie czego zapewnicie mu jakąś rozrywke, żeby się nie nudził :evil_lol: ??

To była powszechna tajemnica, ale nareszcie publicznie odkryta, suuuper!:loveu:
O Donvitova się nie martw...
Dostarczymy tematów...:evil_lol:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
To była powszechna tajemnica, ale nareszcie publicznie odkryta, suuuper!:loveu:
O Donvitova się nie martw...
Dostarczymy tematów...:evil_lol:

Trzymam za słowo :eviltong:
oficjalnie i z udziałem świadków - muszę tylko Bonieczce i Burbikowi po pracy powiedzieć :razz: dzieciaczki jeszcze nie wiedzą:eviltong:

Posted

Ach te dzieci. O mnie się nie martw, o mnie się nie martw jak pojedziesz na urlop ja sobie radę dam. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Przeczytaj moje pierwsze posty jak napaliłaś się na Bonę. One nie są o TYMCZASIE.

Posted

Donvitow napisał(a):
Ach te dzieci. O mnie się nie martw, o mnie się nie martw jak pojedziesz na urlop ja sobie radę dam. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Przeczytaj moje pierwsze posty jak napaliłaś się na Bonę. One nie są o TYMCZASIE.

Jesteś KAJETAN WIELKI!!!

Posted

Donvitow napisał(a):
Witam kolejną panienkę w rodzinie.Caroolcia jej pewnie nigdy nie odda a ja nie pojadę w maju na wczasy/ zrezerwowane- palmy, piramidy,o....ol inclusiv/ Mnie to nie przeszkadza ale żonie/ I tak coraz więcej ludzi się rozwodzi . Czas spróbować czegoś nowego. ale kto mnie weżmie.11 letnia Bokserka , dwie kocice z odzysku, rybki.
Czekam niecierpliwie piątku

NO fakt :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• 6 months later...
Posted

Czy mała nadal szuka domku?
Nie czytałam całego wątku, więc jeśli ktoś byłby tak miły i mi odpowiedział, to byłabym wdzięczna...
Jak zachowuje się wobec ludzi, innych psów, kotów i mniejszych zwierząt?
Czy choruje/ chorowała?
Jeśli możecie, to wymieńcie jeszcze parę epitetów, które ją charakteryzują (hałaśliwa, łagodna, absorbująca, spokojna, żywiołowa itp.).
Jeśli są jakieś aktualne zdjęcia, to byłabym wdzięczna za podanie linków.
Pozdrawiam :)

Posted

Dory napisał(a):
Nie czytałam całego wątku, więc jeśli ktoś byłby tak miły i mi odpowiedział, to byłabym wdzięczna...
Czy choruje/ chorowała?
Jeśli możecie, to wymieńcie jeszcze parę epitetów, które ją charakteryzują (hałaśliwa, łagodna, absorbująca, spokojna, żywiołowa itp.).

Przepraszam, zgubiłam gdzieś ten wątek i nie zmieniłam tytułu. Bona jest już w swoim domu, a raczej - została w domu tymczasowym, chociaż ze 100%-ową pewnością powinna Ci odpowiedzieć jej właścicielka.

Posted

Dory napisał(a):
Czy choruje/ chorowała?

Szukasz boksi?:razz:

Posted

Na razie tylko się rozglądam za jakąś bidą ;) Wiesz, ja to sobie mogę... mam 15 lat i to głównie rodzice muszą się zgodzić, a ich jeszcze nie spytałam. Ale poszperać warto ;)