caroolcia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Wiesz co, połącz te wątki, będzie nam wygodniej...:evil_lol: hi hi hi fakt :lol: Quote
Donvitow Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Wiesz co, połącz te wątki, będzie nam wygodniej...:evil_lol: Złote usta. złote słowa;) Quote
Jagoda1 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Donvitow napisał(a):Złote usta. złote słowa;) Od Faceta takie słowa...:razz: Quote
joaaa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Hmm, to ja własciwie nie wiem, czy ja na nowo wstawić do poszukujących domu? Bo czy znajdzie sie w miarę szybko nowy dom, jak tyle boksi na stronie?... Quote
ferraribox Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 caroolcia napisał(a):Bona pewnie i tak u nas zostanie bo nie wierze, że znajdzie się domek w 100% odpowiedni ;) Myślę,że ten domek ma już zapewniony u Ciebie Caroolciu już od pewnego czasu.I tak trzymaj!!!!!!!!!!!! Quote
ferraribox Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 :crazyeye: :crazyeye: A co tu tak cicho?:shake: Quote
caroolcia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Cicho, cicho bo Boniek pewnie u caroolcia zostanie... Quote
Jagoda1 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 caroolcia napisał(a):Cicho, cicho bo Boniek pewnie u caroolcia zostanie... No to połącz wreszcie te wątki....:mad: Quote
GoniaP Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 caroolcia napisał(a):Zamknijcie wątek, Boniek zostaje Jezu, Karolina, ależ się cieszę :multi::multi::multi: I dziękuję :Rose: za wszystko!!! Bona jest w raju!!! Quote
caroolcia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 jest tyle bied potrzebuących, ze skoro Bońkowska tak się u nas wspaniale zaaklimatyzowała, a znalezienie nowego domku w tym przypadku wydaje się mało prawdopodobne (przynajmniej takiego który byśmy zaakceptowali z corleone:eviltong: ) i uwielbiają się z Burbikiem- tworzą świetną pare, nie pozostaje nic innego. Boniek jest juz po prostu warzechowski :loveu: tylko jeszcze musze donvito przekonać, żeby w trakcie moich wakacji pomieszkiwal z pieskami u nas - w razie czego zapewnicie mu jakąś rozrywke, żeby się nie nudził :evil_lol: ?? Quote
GoniaP Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 caroolcia napisał(a): Boniek jest juz po prostu warzechowski :loveu: tylko jeszcze musze donvito przekonać, żeby w trakcie moich wakacji pomieszkiwal z pieskami u nas - w razie czego zapewnicie mu jakąś rozrywke, żeby się nie nudził :evil_lol: ?? Dla Warzechów wszystko :loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 caroolcia napisał(a):jest tyle bied potrzebuących, ze skoro Bońkowska tak się u nas wspaniale zaaklimatyzowała, a znalezienie nowego domku w tym przypadku wydaje się mało prawdopodobne (przynajmniej takiego który byśmy zaakceptowali z corleone:eviltong: ) i uwielbiają się z Burbikiem- tworzą świetną pare, nie pozostaje nic innego. Boniek jest juz po prostu warzechowski :loveu: tylko jeszcze musze donvito przekonać, żeby w trakcie moich wakacji pomieszkiwal z pieskami u nas - w razie czego zapewnicie mu jakąś rozrywke, żeby się nie nudził :evil_lol: ?? To była powszechna tajemnica, ale nareszcie publicznie odkryta, suuuper!:loveu: O Donvitova się nie martw... Dostarczymy tematów...:evil_lol: Quote
caroolcia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):To była powszechna tajemnica, ale nareszcie publicznie odkryta, suuuper!:loveu: O Donvitova się nie martw... Dostarczymy tematów...:evil_lol: Trzymam za słowo :eviltong: oficjalnie i z udziałem świadków - muszę tylko Bonieczce i Burbikowi po pracy powiedzieć :razz: dzieciaczki jeszcze nie wiedzą:eviltong: Quote
Donvitow Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ach te dzieci. O mnie się nie martw, o mnie się nie martw jak pojedziesz na urlop ja sobie radę dam. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Przeczytaj moje pierwsze posty jak napaliłaś się na Bonę. One nie są o TYMCZASIE. Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Donvitow napisał(a):Ach te dzieci. O mnie się nie martw, o mnie się nie martw jak pojedziesz na urlop ja sobie radę dam. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Przeczytaj moje pierwsze posty jak napaliłaś się na Bonę. One nie są o TYMCZASIE. Jesteś KAJETAN WIELKI!!! Quote
Donvitow Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Jesteś KAJETAN WIELKI!!! Jasne z moich czasów 186 cm to było sporo Quote
caroolcia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Donvitow napisał(a):Witam kolejną panienkę w rodzinie.Caroolcia jej pewnie nigdy nie odda a ja nie pojadę w maju na wczasy/ zrezerwowane- palmy, piramidy,o....ol inclusiv/ Mnie to nie przeszkadza ale żonie/ I tak coraz więcej ludzi się rozwodzi . Czas spróbować czegoś nowego. ale kto mnie weżmie.11 letnia Bokserka , dwie kocice z odzysku, rybki. Czekam niecierpliwie piątku NO fakt :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dory Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Czy mała nadal szuka domku? Nie czytałam całego wątku, więc jeśli ktoś byłby tak miły i mi odpowiedział, to byłabym wdzięczna... Jak zachowuje się wobec ludzi, innych psów, kotów i mniejszych zwierząt? Czy choruje/ chorowała? Jeśli możecie, to wymieńcie jeszcze parę epitetów, które ją charakteryzują (hałaśliwa, łagodna, absorbująca, spokojna, żywiołowa itp.). Jeśli są jakieś aktualne zdjęcia, to byłabym wdzięczna za podanie linków. Pozdrawiam :) Quote
MonikaP Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Dory napisał(a):Czy mała nadal szuka domku? Nie czytałam całego wątku, więc jeśli ktoś byłby tak miły i mi odpowiedział, to byłabym wdzięczna... Jak zachowuje się wobec ludzi, innych psów, kotów i mniejszych zwierząt? Czy choruje/ chorowała? Jeśli możecie, to wymieńcie jeszcze parę epitetów, które ją charakteryzują (hałaśliwa, łagodna, absorbująca, spokojna, żywiołowa itp.). Jeśli są jakieś aktualne zdjęcia, to byłabym wdzięczna za podanie linków. Pozdrawiam :) Przepraszam, zgubiłam gdzieś ten wątek i nie zmieniłam tytułu. Bona jest już w swoim domu, a raczej - została w domu tymczasowym, chociaż ze 100%-ową pewnością powinna Ci odpowiedzieć jej właścicielka. Quote
Dory Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ok, dziękuję i życzę małej szczęścia w nowym domku :) Quote
caroolcia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Bonia jest u mnie i ze mna zostaje, pozdrawiam Quote
Jagoda1 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Dory napisał(a):Czy mała nadal szuka domku? Nie czytałam całego wątku, więc jeśli ktoś byłby tak miły i mi odpowiedział, to byłabym wdzięczna... Jak zachowuje się wobec ludzi, innych psów, kotów i mniejszych zwierząt? Czy choruje/ chorowała? Jeśli możecie, to wymieńcie jeszcze parę epitetów, które ją charakteryzują (hałaśliwa, łagodna, absorbująca, spokojna, żywiołowa itp.). Jeśli są jakieś aktualne zdjęcia, to byłabym wdzięczna za podanie linków. Pozdrawiam :) Szukasz boksi?:razz: Quote
Dory Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Na razie tylko się rozglądam za jakąś bidą ;) Wiesz, ja to sobie mogę... mam 15 lat i to głównie rodzice muszą się zgodzić, a ich jeszcze nie spytałam. Ale poszperać warto ;) Quote
joaaa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 To wejdź na stronę adopcyjną bokserów: www.bokserywpotrzebie.pl Tam pełno bid, pokaż rodzicom, może będą chcieli pomóc. A dwa psy zawsze lepiej się chowają niż jeden. :p Quote
Recommended Posts