joaaa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
boksiedwa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ale akcja :multi::multi::multi: tak szybko wszystko idzie, suuuuuuper :loveu: Quote
Donvitow Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witam kolejną panienkę w rodzinie.Caroolcia jej pewnie nigdy nie odda a ja nie pojadę w maju na wczasy/ zrezerwowane- palmy, piramidy,o....ol inclusiv/ Mnie to nie przeszkadza ale żonie/ I tak coraz więcej ludzi się rozwodzi . Czas spróbować czegoś nowego. ale kto mnie weżmie.11 letnia Bokserka , dwie kocice z odzysku, rybki. Czekam niecierpliwie piątku Quote
MonikaP Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Jestem. Przepraszam, miałam bardzo ciężki dzień... Bardzo się cieszę, że staruszka ma szansę wyjść ze schroniska!!! Ona jest w boksie z innymi psami, wydaje mi się,że nie zwraca na nie uwagi, oczywiście w domu pierwsze dni mogą wyglądać różnie, ale ona ogólnie rzecz biorąc nie wygląda na agresorkę. Będę się z całych sił starała być w piątek w schronisku po południu, muszę być, zrobię wszystko, by mi się udało. Jutro powinnam tam dotrzeć, to jeszcze dokładnie sunię poobserwuję, zajrzę jej do karty itd. Quote
Donvitow Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Spoko Caroolcia wychowywała się z bokserem prawie od urodzenia. Wiemy wszystko co może ją czekać. Nie jest egzaltowaną susimajtką. Jak podjęła taką decyzję to i jej konsekwencje rozłożą się na nią na mnie. Jestem dorosły i popieram. Quote
Donvitow Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Decyzuja rodzinna Caroolcia i ja zapadła. Cekamy piątku. Quote
MonikaP Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Donvitow napisał(a):Decyzuja rodzinna Caroolcia i ja zapadła. Cekamy piątku. Bardzo się cieszę :lol: ! Jutro powiem suni, że jeszcze tylko jedna noc we wstrętnej schroniskowej budzie... Quote
malagos Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 czy ja mam zwidy, jeszcze wczoraj wieczorem czytałam o strasznej bidzie suni-bokserce w schronisku w Grudziądzu, i to nie było w "psach w potrzebie", a teraz nie mogę tego watku znaleźć! Quote
AgaiTheta Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 malagos ona ma wątek na pwp, wczoraj wstawiłam link ale chyba znowu pożera posty. Poszukam i wstawie. Quote
AgaiTheta Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 mam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50251&page=2 Quote
caroolcia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 MonikaP napisał(a):Jestem. Przepraszam, miałam bardzo ciężki dzień... Bardzo się cieszę, że staruszka ma szansę wyjść ze schroniska!!! Ona jest w boksie z innymi psami, wydaje mi się,że nie zwraca na nie uwagi, oczywiście w domu pierwsze dni mogą wyglądać różnie, ale ona ogólnie rzecz biorąc nie wygląda na agresorkę. Będę się z całych sił starała być w piątek w schronisku po południu, muszę być, zrobię wszystko, by mi się udało. Jutro powinnam tam dotrzeć, to jeszcze dokładnie sunię poobserwuję, zajrzę jej do karty itd. To świetnie ciesze się i czekam na realację. Właściwie nie obawiam sie "odpukać" ew problemów pomiędzy pieskami, wystarczy poswięcić troche czasu i piesiaki sie dogaduja (już to przerabialiśmy ;)) jeżeli uda ci się dotrzec w piateczek bardzo fajnie - koniecznie szepnij jej na uszko, że juz na nia czekamy ;) (burbon jeszcze o tym nie wie ;)) Co do jej zrówka to i tak myślę, że zaraz podjedziemy do veta (podobno macie zaprzyjaźnionego w pobliżu) i on fachowym okiem zerknie co i jak i co ewentualnie do zrobienia... Tylko (może głupie pytanko) przypuszczam, że powinnam się zaopatrzyć w obroże? Smycz mam. mam nadzieje, że pracownicy w schronie nie będa robili zadnyhc przeszkód- tyle sie nasłuchałam... Quote
jamos Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 bidulko, jeszcze tylko ten jeden smutny dzień:-( . trzymamy kciuki za spotkanie z nową RODZINĄ. Quote
caroolcia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 My już też niecierpliwi (oby szef nie zauwazył, ze zamiast pracować tupie ;)) Mam nadzieję, że jest całuśnia bo koniecznie muszę wycałować te siwiutkie fafelki ;) - jak już się lepiej poznamy, a kto wie może od razu ;) Czy sunieczka ma jakieś imie? Może ktoś ma propozycję - żeby nie była tka bezimienna starowinką? Quote
GoniaP Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 caroolcia Ty masz pierwszeństwo w wyborze. Strzelaj! Quote
caroolcia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 hmmmnie jest to łatwe..: - Tekla - Abi - Bunia (od babuni ;) - Bianka (od siwej mordki ;) jeszcze pomyśle ... i chętnie posłucham propoz.. Quote
caroolcia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 mi wałśnie chyba też - otworzyłam sobie foteczkę i popatrzyłam w te słodkie ślepiaki i myśle , że ma właśnie taką Buniowatą fafelke ;) Quote
caroolcia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Oby się tylko wszystko udało ... - mój padre (donvitow) specjalnie przyjezdza do nas do poznania zeby foteczki porobic i wstawic na forum - mam nadzieje juz weselszej Buni Quote
caroolcia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 niech ten czas już mija... MonikaP, czekam na wieści z odwiedzinek, chociaż wiem, że masz teraz mase na głowie Quote
GoniaP Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 caroolcia napisał(a):Oby się tylko wszystko udało ... - mój padre (donvitow) specjalnie przyjezdza do nas do poznania zeby foteczki porobic i wstawic na forum - mam nadzieje juz weselszej Buni Masz fajnego padre :lol:, którego serdecznie pozdrawiamy!!! Ja też nie mogę doczekać się jutra. Obrożę dyżurną mam, weź tylko smycz!!! Quote
caroolcia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Jest fajny ;) Pewnie tu wpadnie bo wiem że siedzi na dogo ;) Chyba i tak pojade do sklepu, więc może uda mi się jakaś obróżke kupić ;) Smycz juz mam w samochodzie uszykowaną - dzisiaj rano ją spakowałam, żeby nie zapomniec ;) Quote
Donvitow Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Rany w takiej chwili wyłączyli mi net w domu. Dzisiaj jestem w pracy na szczęście. Jutro przeprowadzam się do jakiejś sąsiadki. Własnie myślę do której. Mniejsza o fotki ale jak czytam posty o róznych schronach to może być potrzebny dodatkowy bodziec w przypadku jakiś oporów a to moja specjalność. Dlatego chcę być na miejscu .Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Kobiet . Quote
Recommended Posts