Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam kolejną panienkę w rodzinie.Caroolcia jej pewnie nigdy nie odda a ja nie pojadę w maju na wczasy/ zrezerwowane- palmy, piramidy,o....ol inclusiv/ Mnie to nie przeszkadza ale żonie/ I tak coraz więcej ludzi się rozwodzi . Czas spróbować czegoś nowego. ale kto mnie weżmie.11 letnia Bokserka , dwie kocice z odzysku, rybki.
Czekam niecierpliwie piątku

Posted

Jestem. Przepraszam, miałam bardzo ciężki dzień...
Bardzo się cieszę, że staruszka ma szansę wyjść ze schroniska!!!
Ona jest w boksie z innymi psami, wydaje mi się,że nie zwraca na nie uwagi, oczywiście w domu pierwsze dni mogą wyglądać różnie, ale ona ogólnie rzecz biorąc nie wygląda na agresorkę.
Będę się z całych sił starała być w piątek w schronisku po południu, muszę być, zrobię wszystko, by mi się udało.
Jutro powinnam tam dotrzeć, to jeszcze dokładnie sunię poobserwuję, zajrzę jej do karty itd.

Posted

Spoko Caroolcia wychowywała się z bokserem prawie od urodzenia. Wiemy wszystko co może ją czekać. Nie jest egzaltowaną susimajtką. Jak podjęła taką decyzję to i jej konsekwencje rozłożą się na nią na mnie. Jestem dorosły i popieram.

Posted

Donvitow napisał(a):
Decyzuja rodzinna Caroolcia i ja zapadła. Cekamy piątku.

Bardzo się cieszę :lol: ! Jutro powiem suni, że jeszcze tylko jedna noc we wstrętnej schroniskowej budzie...

Posted

czy ja mam zwidy, jeszcze wczoraj wieczorem czytałam o strasznej bidzie suni-bokserce w schronisku w Grudziądzu, i to nie było w "psach w potrzebie", a teraz nie mogę tego watku znaleźć!

Posted

MonikaP napisał(a):
Jestem. Przepraszam, miałam bardzo ciężki dzień...
Bardzo się cieszę, że staruszka ma szansę wyjść ze schroniska!!!
Ona jest w boksie z innymi psami, wydaje mi się,że nie zwraca na nie uwagi, oczywiście w domu pierwsze dni mogą wyglądać różnie, ale ona ogólnie rzecz biorąc nie wygląda na agresorkę.
Będę się z całych sił starała być w piątek w schronisku po południu, muszę być, zrobię wszystko, by mi się udało.
Jutro powinnam tam dotrzeć, to jeszcze dokładnie sunię poobserwuję, zajrzę jej do karty itd.

To świetnie ciesze się i czekam na realację. Właściwie nie obawiam sie "odpukać" ew problemów pomiędzy pieskami, wystarczy poswięcić troche czasu i piesiaki sie dogaduja (już to przerabialiśmy ;))
jeżeli uda ci się dotrzec w piateczek bardzo fajnie - koniecznie szepnij jej na uszko, że juz na nia czekamy ;) (burbon jeszcze o tym nie wie ;))
Co do jej zrówka to i tak myślę, że zaraz podjedziemy do veta (podobno macie zaprzyjaźnionego w pobliżu) i on fachowym okiem zerknie co i jak i co ewentualnie do zrobienia...

Tylko (może głupie pytanko) przypuszczam, że powinnam się zaopatrzyć w obroże? Smycz mam.
mam nadzieje, że pracownicy w schronie nie będa robili zadnyhc przeszkód- tyle sie nasłuchałam...

Posted

My już też niecierpliwi (oby szef nie zauwazył, ze zamiast pracować tupie ;))
Mam nadzieję, że jest całuśnia bo koniecznie muszę wycałować te siwiutkie fafelki ;) - jak już się lepiej poznamy, a kto wie może od razu ;)
Czy sunieczka ma jakieś imie?
Może ktoś ma propozycję - żeby nie była tka bezimienna starowinką?

Posted

caroolcia napisał(a):
Oby się tylko wszystko udało ... - mój padre (donvitow) specjalnie przyjezdza do nas do poznania zeby foteczki porobic i wstawic na forum - mam nadzieje juz weselszej Buni
Masz fajnego padre :lol:, którego serdecznie pozdrawiamy!!!
Ja też nie mogę doczekać się jutra. Obrożę dyżurną mam, weź tylko smycz!!!

Posted

Jest fajny ;) Pewnie tu wpadnie bo wiem że siedzi na dogo ;)
Chyba i tak pojade do sklepu, więc może uda mi się jakaś obróżke kupić ;)
Smycz juz mam w samochodzie uszykowaną - dzisiaj rano ją spakowałam, żeby nie zapomniec ;)

Posted

Rany w takiej chwili wyłączyli mi net w domu. Dzisiaj jestem w pracy na szczęście. Jutro przeprowadzam się do jakiejś sąsiadki. Własnie myślę do której. Mniejsza o fotki ale jak czytam posty o róznych schronach to może być potrzebny dodatkowy bodziec w przypadku jakiś oporów a to moja specjalność. Dlatego chcę być na miejscu .Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Kobiet .