Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GoniaP']A dzięki, dzięki, na pewno przekażę:lol:
A wypady nartowe i nie tylko z Talikami są zawsze super :evil_lol:
Wczoraj Januncio :loveu: opowiadał, jak to Wasza Alma uczyła malutkiego wtedy Shorcika (8 tyg) kraść kotlety schabowe i zakopywać je za namiotem :roll::evil_lol:
HI hi no właśnie mi vito o tym przypominał ;) Alma wiedziała jakie umiejętności są najwazniejsze do przetrwania "dzikich bokserów" w naturze- ja bedąc pare lat młodszą tez musiałam z nią walczyć o jedzonko bo potrafiła mi je bezczelnie z ręki wywać hi hi hi

a zobaczcie jaka ślicznia białą biedaczynka
http://www.allegro.pl/item175671612_bokser_albin_po_wicemistrzu_czytaj.html

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:eviltong: Łobuzują, łobuzują i jeszcze raz łobuzują.... :eviltong:
Wczoraj urwałam się z pracy (cudne czasy - całe szefostwo na urlopach: kotów nie ma myszy harcują ;)) i po odiwedzinkach u Rockiego zrobiłam pisiakom niespodziewankę i zabrałam je na 2-godzinny spacerek do lasu. Myślałam, że potem padną - ale gdzie tam! Po powrocie obowiązkowe szaleństwa i podgryzania w Burbonowym legowichu i tylko fruwające w powietrzu kawałki kocyka i kłaczki Burbaska ;)
Bonka zamiast u mnie nabierac wagi przerodzi się w atletę ;)
Burbon natomiast dąży do kształtu idealnego - kuli ;) Bo sprząta po Boni niedojedzone resztki - cichaczem - kiedy Pańcuia nie widzi

Posted

[quote=caroolcia;4311331.... sprząta po Boni niedojedzone resztki - cichaczem - kiedy Pańcuia nie widzi

Jedzenie nie może się marnować:evil_lol: . Moja boksia też zbiera po Korusi:lol: .

Posted

caroolcia napisał(a):

Bonka zamiast u mnie nabierac wagi przerodzi się w atletę ;)
Burbon natomiast dąży do kształtu idealnego - kuli ;) Bo sprząta po Boni niedojedzone resztki - cichaczem - kiedy Pańcuia nie widzi
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale macie tam wesoło :))

Posted

no tak ;)

a widze,że Bonia się wycwaniła - dzisiaj rano, przed wyjściem do pracy wołałam ją na górę do sypialni w celu zamknięcia - a tu matko! Bonia straciła słuch!@!!!
Po chwli okazało się, że jednak słyszy bo doczłapała do mnie, cwanizna uznała, że warto było spróbowac czy Pani się nabierze i zostawi razem z Burbonem..:eviltong:

Posted

MIłego weekendu wszystkim cioteczkom i wujeczkom (żeby mnie tu o dyskryminacje nie posądzili :eviltong: )
Pędze wyciagnąc moje 8 łap za uchole na tą wstretną mokrą pogodę...Dobrze że się w gumiaku zaopatrzyłam ;)

Posted

caroolcia napisał(a):
MIłego weekendu wszystkim cioteczkom i wujeczkom (żeby mnie tu o dyskryminacje nie posądzili :eviltong: )
Pędze wyciagnąc moje 8 łap za uchole na tą wstretną mokrą pogodę...Dobrze że się w gumiaku zaopatrzyłam ;)

a co nieco się działo.Karolcia ma fotki. Do poniedział
ku

Posted

a ze względu na zbliżające się święta, donvitow uprał się i stwierdził, że Bona musi poznac z Maksi bo od świąt u nich się nie wykręcę, a wcześniej pieski muszą się poznać....
i udało się o dziwo bardzo ładnie, na początku w domku troche szczekania (sunie obie na smyczach) ale s merdaniem ogonem i przekupstwem parówkami :diabloti: a na spacerku...zobaczcie sami....

najpierw Bonka troche ciągneła bardzo zaintyerresowana nowa koleżanką:

trójkąt bermudzki

a tu już lesie, ale jeszcze na smyczach

Posted

Spacerek super mimo protestów/ co do samego pomysłu/ Karoliny i Basi. Karolina nie wspomniała co sunia wyprawiała nad rowem z wodą. /Jej tatą może był i bokser ale mamusia kangurem-albo odwrotnie/. W lesie super przy przywoływaniu Bona melduje się pierwsza. Ale u Marcina / pierwszy ją uwolnił w lesie/ a nie u osoby wołajęcej.!!!:diabloti: .. Dzisiaj zostały w domu razem/ Bona nie w sypialni zamknięta. Zobaczymy co z tego wynikło.;) .
Pozdrawiam wszyskich zaglądających.:lol: