Jagoda1 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Karolino, Donvitow (,-ie?) dzięki za to co zrobiliście. Burbonku, czy ci nie żal...? Quote
Aganiok Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Boniu bądź szczęśliwa w nowym domku. Caroolcia i Donvitow :Rose: Quote
caroolcia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 och na pewno będzie Burbonikowi smutno i nam wszystkim bardzo... ale bardzo się ciesze z drugiej strony, że Bonkę chce przygarnąć taka sympatyczna i ciepła rodzinka. Na podziekownia (z naszej strony) jeszcze bedzie czas. Na razie nie kraczemy, żeby wszystko udało się równie pomyslnie jak przy pierwszej wizycie - zobaczymy po pierwszej wizycie i pierwszych dniach, czy Bonieczka się ładnie zaadoptuje w nowej rodzince i czy nie będzie bardzo za nami tęskniła. Myślę, że w nowym domku będzie miała całą mase atrakcji i bedzie jednym jedynym pieskiem i może troszke dopieszczonym ;) Quote
GoniaP Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): Burbonku, czy ci nie żal...? Jim Beam będzie tęsknił... Quote
MonikaP Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Karolciu...:calus: . A, i ponieważ "tamta" boksia ze schroniska nie ma swojego wątku, to ogłaszam tutaj, że 2 maja została adoptowana przez Panią, która najpierw zgłosiła się do Karoliny, a potem do mnie. Godzinę temu z nią rozmawiałam - boksia ma na imię...TOSIA!!! :loveu: Wychodzi na to, że to wyjątkowo boksiowate imię :lol: . Quote
la_pegaza Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 :multi: a ten żółty chłopak z białymi znaczeniami ? Quote
caroolcia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 MonikaP napisał(a):Karolciu...:calus: . A, i ponieważ "tamta" boksia ze schroniska nie ma swojego wątku, to ogłaszam tutaj, że 2 maja została adoptowana przez Panią, która najpierw zgłosiła się do Karoliny, a potem do mnie. Godzinę temu z nią rozmawiałam - boksia ma na imię...TOSIA!!! :loveu: Wychodzi na to, że to wyjątkowo boksiowate imię :lol: . Ojej - świetne wieści - bardzo się cieszę, że Boniowe ogłoszenia przydało się!!! Kolejna szczęśliwa Tosia w boksiowej rodzince ;) Bosko!:lol: :multi: Quote
MonikaP Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 la_pegaza napisał(a)::multi: a ten żółty chłopak z białymi znaczeniami ? Oba samce (bo były dwa - jeden zupełnie żółty, a drugi właśnie ten, o którym piszesz) są nadal w schronisku i niestety nie zachowują się najciekawiej....czy to stres czy jakieś zaburzenia w zachowaniu, trudno mi powiedzieć przez kraty, ale nie umiałabym ich nikomu teraz polecić...po prostu nie chcą nawiązać kontaktu :-(. Quote
MonikaP Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 caroolcia napisał(a):Ojej - świetne wieści - bardzo się cieszę, że Boniowe ogłoszenia przydało się!!! Kolejna szczęśliwa Tosia w boksiowej rodzince ;) Bosko!:lol: :multi: No :loveu: ! A na jej miejsce, do tego samego boksu trafiła inna bokserka, w wieku Bony - też ma posiwiały pyszczek, ale jest grubsza - ma czym kręcić, że tak powiem :evil_lol: . Została 5 lat temu adoptowana z tego schroniska jako 2-latka i w tym roku znaleziono ją, czy też przyprowadzono do schronu ponownie...raczej nie zrobił tego właściciel....nie wiem, co się stało, czy się zgubiła, czy też jej opiekun umarł i została wyrzucona na ulicę... Quote
caroolcia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Och biedaczka - życie zatoczyło jej koło...:shake: Ale może ten domek chętny na Rokusia by się nią zainteresował - widziałam, że coś tam wspomnialaś...-mocno trzymamy kciuki Quote
Donvitow Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 kaLOlina napisał(a):ho ho to co miejsce trzymac;) ;) ??? Karolina tak !!!!! to wtedy nie zapeszymy.Karolina się denerwuje że jak nas nie będzie od 15-30.05 a coś sie będzie działo nie tak to mając dwa psy i dwa koty/ w tym jeden bojowo-agresywny a druga histeryczka /nie da rady.Bardzo sie cieszyła że bedziesz Bonki DT i była by wdzęczna gdybyś Ją na wszelki wypadek asekurowała trzymając miejsce dla Bonki prze okres naszego urlopu. Pozdrwiam. Quote
caroolcia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 karolciu trzymaj dla nas w razie w kącik dla Bonieczki, oby się nie przydał, ale będziemy spali spokojniej, jeżli to dla ciebie nie problem :loveu: Quote
AgaiTheta Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 caroolcia napisał(a):Och biedaczka - życie zatoczyło jej koło...:shake: Ale może ten domek chętny na Rokusia by się nią zainteresował - widziałam, że coś tam wspomnialaś...-mocno trzymamy kciuki Kurcze domek czeka, ale ja musze wiedzieć jak sunia do dzieci, już mnie krew zalewa. Dom czeka a psiaca w schronie :angryy: Kurcze musze coś wymysleć! Mamy szansę na zdjęcia? Quote
MonikaP Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Aga, nie mam pojęcia, jaka jest wobec dzieci i nawet gdybym postawiła dziecko przed boksem to niczego się nie dowiem. A ile lat ma dziecko tej Pani? Zdjęcie już wklejam, o proszę: Quote
caroolcia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ojej jaka piekna mordka!!! Ale co to za świat - jedna mordka znajduje domek a na jej miejsce zaraz trafia nowa .... ;( Quote
kaLOlina Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 miejscowke trzymam-tak na wszelki wypadek;) ojojojoj...jaka smutna morda za tymi kratami... Quote
Donvitow Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 kaLOlina napisał(a):miejscowke trzymam-tak na wszelki wypadek;) ojojojoj...jaka smutna morda za tymi kratami... Dzięki w imieniu Karoliny. Buziaki/ od Karoliny/ Pozdrawiam :lol: Quote
caroolcia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 kaLOlina napisał(a):miejscowke trzymam-tak na wszelki wypadek;) ojojojoj...jaka smutna morda za tymi kratami... Bardzo, bardzo ci dziękujemy! Trzymam kciuki, żeby twoja miejscówka pozostała pusta :cool3: Wczoraj Monia (ehmh ekhm) Monika ;)) opieczętowała oficjalnie umowę adopcyjną dla Bonieczki, na stole mam listę co spakować w Boniusiowa walizkę: futrzany pająk, miska, kocyk, osprzęt spacerkowy itp itd i jutro jedziemy i donvitow pamiętaj ollegowichu wiklinowym i foto aparacie!!! Ale mam strecha... Quote
GoniaP Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ojojoj, toż to już jutro :crazyeye: Trzymam mocno kciuki!!! Quote
Donvitow Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Jak umowę Pani Monika:diabloti: pdpieczętowała to nie Twój tylko Joasi i Czarka. Quote
caroolcia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Donvitow napisał(a):Jak umowę Pani Monika:diabloti: pdpieczętowała to nie Twój tylko Joasi i Czarka. i ty Brutusie!!!!! Do jutra jeszce moja a w serduszku na zawsze! Quote
Recommended Posts