la_pegaza Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Bardzo fajne psy :) Myślałam, że ją ciągnęło do blondynka :lol: Weekendowe szkolonko będzie na 99% :multi: Quote
caroolcia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 a to nowe zdjecia Bonieczki a to bonieczka wieczorkiem - zrobiło jej się zimno i kręciła sie tak długo aż w końcu Pani wymyśliła i przyniosła legowicho - szcześliwa że jest tam gdzie Państwo i jednocześnie nie jest chłodno w pupkę ;) a jeszcze fajniej było jak Pańcia opatuliła kocykiem :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 caroolcia napisał(a):a to nowe zdjecia Bonieczki a to bonieczka wieczorkiem - zrobiło jej się zimno i kręciła sie tak długo aż w końcu Pani wymyśliła i przyniosła legowicho - szcześliwa że jest tam gdzie Państwo i jednocześnie nie jest chłodno w pupkę ;) a jeszcze fajniej było jak Pańcia opatuliła kocykiem :evil_lol: Jak Kiri....:evil_lol: Quote
joaaa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Hmmmm..... :cool3: To ja nie wiem! Czy Bonka ma iść na stronę do adopcji, czy nie? Bo w tytule, że szuka, a Caroolcia nic nie pisze... Mam przenieść na stronie adopcyjnej do szukających domu???? Czy jeszcze czekamy? Czy juz nie czekamy? :eviltong: Quote
Jagoda1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 joaaa napisał(a):Hmmmm..... :cool3: To ja nie wiem! Czy Bonka ma iść na stronę do adopcji, czy nie? Bo w tytule, że szuka, a Caroolcia nic nie pisze... Mam przenieść na stronie adopcyjnej do szukających domu???? Czy jeszcze czekamy? Czy juz nie czekamy? :eviltong: :razz: ...???? Quote
caroolcia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Myślę, że można wybrać takie rozwiązanie: - szukamy dla niej domku, ale raczej w kierunku boksiomaniaka z ogromnym bagażem doświadczenia i duzym zacięciem oraz sporą dawką cierpliwości dla Bonki jako piecha wymagającego reki doświadczonego Pana, a jeżeli taki domek się nie znajdzie to - zostanie u nas...... Quote
Donvitow Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! Może Ciebie ktoś zakasuje. Mnie ?:diabloti: . Ale Marcina nie.:eviltong: Quote
caroolcia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ehhh, no szukać będziemy, a ja zawsze mogę poprosic o podwyżkę i zatrudnić sprzątaczkę.... Byliśmy wczoraj z Bonią u weta - w poczekalni przez chwilę obszczekiwała pana z seterką, ale potem już przyjaźnie do nich machała kitką. W gabinecie ciekawsko i z pełnym zainteresowaniem, do momemntu.... Kiedy podeszła babeczka, żeby zrobić zastrzyk, oj Bońkowska pokazała na co ją stać - jeszcze tak zdenerwowanego piecha nie widziałam - całe szczeście miała kaganiec.... Kolejną rzecz która wiemy o Bonieczce - bez kagańca nie ma mowy o wizycie u weta - tak się boi, że robie się gorąco :diabloti: Zaraz po zabiegach wszystko wróciło do normy...i Bona do potulnego baranka...:roll: W każdym razie prawdopodobnie mam w domu alergika :crazyeye: Dostała dwa zastrzyki i ciągu 2 tyg stwierdzimy czy to pokarmowa, czy na trawki. jakie to czasy sami alergicy na tym świecie, ale szczertze bardziej bym obstawiał Burbasa a nie Bonke, a tu patrz pan! Quote
caroolcia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Wczorajsze foteczki Bony Bońkowska oczywiście na tarasie leżec nie będzie- chociąż ten malutki pieseczek nie do końcva się mieściła na moich kolankach - nie szkodzi, ważne, że w pupe ciepło :evil_lol: Quote
caroolcia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Zdjęcia Bony ze szczeniorem sąsiadów i hoop na mamkę :eviltong: zabawy w trawce podgryzanko Quote
caroolcia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 a to przykład, że Bona kest bardzo groźnym psem, który pożera małe dzieci w całości (z synkiem sąsiadów - właścicieli szczeniaczka) Quote
caroolcia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 wprawdzie nikt już do Bony nie zagląda ;( ale dodam nowe foteczki Bonka jak zwykle - preferuje komfort :eviltong: wstrętna mucha na fafelce a tu jeden chłodniejszy wieczór i Pańciuchna musiała zrobic mumie ;) Quote
mysiaw Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='caroolcia']wprawdzie nikt już do Bony nie zagląda ;( Jak to nie zagląda ? Śliczne fotki. Śliczna Bonka i Burbonik!!! Jaka on szczęśliwa,spokojna ... Quote
GoniaP Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Prawda jest taka, że Bona nigdzie nie będzie miała tak dobrze jak u Ciebie Karolinko.... Quote
Aganiok Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 no to sobie obejrzzałam hurtowo fotki ;) jak to nie zagląda? a właśnie, że zagląda! :) foteczki super, Bonia pod kocykiem mnie rozczula.... Quote
caroolcia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Dzisiaj będzie sesyjka z zabaw na trawce. Pieski wczoraj zostały z otwartym tarasem i ogródkiem i nic się nie stało ;) Złodzieje nie ukradli mi wszystkich mebli, pieski nie stratowały roślinek ;) Burbek spał w sypialni, a Bonieczka korzystała z uroków tarasu ;) Quote
Aganiok Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 ja myślę, że to przez te upały się tak rozleniwiły - psy - nie złodzieje :diabloti: Quote
caroolcia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Aganiok napisał(a):ja myślę, że to przez te upały się tak rozleniwiły - psy - nie złodzieje :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
caroolcia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 a teraz głupawki na trawniku za nogę go!!!! ooodddsuń się!!!!! uwaga - mam łaskotki !!!!:eviltong: znajdz Bonę! (łapa nad plecami burbaka ;) kulanko Quote
Donvitow Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Psy jak psy.Ładne. Ale trawka robi się super. Quote
Jagoda1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Aganiok napisał(a): jak to nie zagląda? Jak to nie zagląda?????:mad: Quote
Recommended Posts