Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Piękne psiaki! caroolcia weź mnie na tymczas :loveu:

i Aganiok

zapraszam serdecznie, wyeksmituje TZ i będzie wesoło :evil_lol:
Ale koniecznie z piesiurkami :cool3:

Posted

Dziewczyny super, ze Bonka jest już kochana, a tymczasem przychodzę do Was z pytaniem jak pomóc 10letniemu bokserkowi, który przebywa teraz w schronie we Wrocławiu i czeka na...śmierc. Chcę żeby jeszcze zobaczył coś dobrego, i odszedł godnie ale co ja mogę sama???:placz: Założyłam mu wątek... Nie widziałam go jeszcze nawet na zdjęciu...

Tak mi go szkoda, że....
No nic teraz szukam wszędzie kogoś z nowymi, świerzymi pomysłami, bo ja jak narazie nie mogę myślec nawet....
Przepraszam, że wcięłam się w wątek ale Bonka też nie najmłodsza już:roll:

W podpisie mam jego wątek.

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Dobrze u Ciebie być psiakiem.:evil_lol:[/quote]

psiakiem to tak, tylko one nie maja okazji przekonać sie o moim wrednym charakterku, gorzej z resztą :evil_lol:

Posted

caroolcia napisał(a):
psiakiem to tak, tylko one nie maja okazji przekonać sie o moim wrednym charakterku, gorzej z resztą :evil_lol:

Bo się na Tobie nie poznali;) ...jeszcze.

Posted

Donvitow napisał(a):
Jest wredota. Zaręczam. I szantarzystka manipulująca avatarami/ bo ja nie umiem:oops: /

No,no,no co ja tu czytam?Wredota ,szantarzystka?Jakoś nie wierzę:lol:
Pozdrawiam,Asia.

Posted

Donvitow napisał(a):
No jest w porządku.:loveu: Najpier wcisnęła mi swego burbika a wczoraj Boksera w okularach do nurkowania:angryy:
No ale teraz jest git.:lol:

To ja wcisnę swoją Kokę ,która świetnie nurkuje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

To ja nie wiem, czytam i czytam i g....
czy Bona szuka domu, czy nie bardzo??????????????
Carolina?????????
A może ja nie doczytałam.
Wrzucić ją znowu do adopcji?
Bo mi się wydaje, że nie. :diabloti:

Posted

joaaa napisał(a):
To ja nie wiem, czytam i czytam i g....
czy Bona szuka domu, czy nie bardzo??????????????
Carolina?????????
A może ja nie doczytałam.
Wrzucić ją znowu do adopcji?
Bo mi się wydaje, że nie. :diabloti:

Ja też chciałam zadać te pytania...;)

Posted

Napisałam joaa, że gdyby w miarę szybko znalazł się super odpowiedzialny i zdecydowany domek to możemy jeszcze raz spróbować, ten ostatni, ale jeżeli się nie znajdzie to nie ma wyjścia zostanie u nas. Na codzień jest ok, ale włąśnie jestem u donvitow i Bonka terroryzuje Maksika - biedny 11-letni Maksik chowa się między nogi donvitow i ucieka przed Bonią po stoliki. To jest problem-wakacje?święta?
Zobaczymy co będzie.....

Posted

Ale nie było tak źle. W naszym domu było spokjnie. Ale do Karoliny Maxik nie może pojechać. Tam Bona jest u siebie/ a niezły z niej rozrabiaka. Potrafi mimo kagańca zastraszyć o 30% większą bokserkę/ Z tym że nasz Maxik to kanapowa gapa a Bona nieco przeszła/ Uważam że było nieźle.
Jak karolina pojechała na 15 min do sklepu -jaka rozpacz . Musiałem Bonę pocieszać. Wypatrywała, popłakiwała. Jest słodka. Karolina jest jej panią i koniec. Mnie może włazić na kolana ale pani nie ma prawa jej na chwilkę zostawić na obczyźnie. Było dobrze. o wiele lepiej niż myślałem ale musi ktoś pilnować na okrągło.

Posted

One takie są te porzucone psiaki, zazdrosne o "swojego" człowieka, liczy się tylko on.
Nasza mała schroniskowa Korusia jest piekielnie zazdrosna o Boksię, warczy, zachowuje się, jakby chciała ją zjeść...
Na szczęście Kircia jest wyrozumiała dla niej, widocznie rozumie ją. Jak nas nie ma, Korusia przytula się do "siostrzyczki" i śpią.
Karolino, moja pierwsza Boksia, którą uratowałam od śmierci, była moja bezgranicznie, ja byłam najważniejsza i nigdy nie "dyskutowała" ze mną...
Ech, co to była za Sunieczka...

Posted

caroolcia napisał(a):
Bona pewnie i tak u nas zostanie bo nie wierze, że znajdzie się domek w 100% odpowiedni ;)

Wiesz co, połącz te wątki, będzie nam wygodniej...:evil_lol: