Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Marta72']po tej historii jaka się tu wydarzyła mam juz ograniczone zaufanie do dogo
niestety[/QUOTE]

[quote name='Malgoska']nie Ty jedna.............[/QUOTE]
I ja też ...

Edited by barb
Posted

Trufelka już spokojnie śpi u Iwoniam w domu.
Od około 2 tygodni Iwonka i Maciek jeździli w miejsce gdzie było podejrzenie że malutka przebywa. Od wczoraj wiedzieliśmy,że to ona, ponieważ Maciek (mąż Iwoniam) ją widział osobiście. Dzisiaj po wielu godzinach udało się ją odnaleźć. Spokojnie weszła do samochodu.Jest cała, zdrowa, trochę zestresowana łapanką.

Byłam na miejscu, więc potwierdzam na 100% to Trufelka. Filmik niestety tylko 4sek. bo padła mi bateria.

Iwoniam nadal będzie jej szukać domku ale prosiła bym poinformowała, że do momentu znalezienia domu Trufla jest jej psem.

http://www.youtube.com/watch?v=R-0Dcbr_nMY&feature=youtu.be

Posted (edited)

Trufla jest jej psem- czyli iwoniam jest jej właścicielem, a nie DT. Czyli wątek do przeniesienia do mają dom, bo pies ma już właściciela ? Tak ? A psy mające właściciela przenoszone są do działu Już w nowym domu.

Czy może lepiej nie zamykać, bo może zgubią ją jeszcze raz....

Edited by dorobella
Guest yolaantaa
Posted

I nie wiadomo gdzie ta bidunia przebywała przez ten czas,czy miała co jeść:roll:,nie ma szcegułów jak się znalazła,wcześniej też nie było...Dobrze,że już jest bezpieczna...

Posted

Taa i dużo tych kłamstw post z 9.12.2012

[quote name='Marta72']napisałam wczoraj do iwonam esa z zapytaniem, czy są jakieś wieści o Trufli. Za zgodą iwonam cytuje jaką wiadomość otrzymałam:

"Nie, nie ma żadnych informacji. Cały czas jej szukam, byłam w Olkuszu, ale jej tam nie było. W innych schroniskach i gminach okolicznych też brak zgłoszeń"
TRUFA, DAJ SIĘ ODSZUKAĆ!!!

i dzisiaj

[quote name='hotelamok']Trufelka już spokojnie śpi u Iwoniam w domu.
Od około 2 tygodni Iwonka i Maciek jeździli w miejsce gdzie było podejrzenie że malutka przebywa. Od wczoraj wiedzieliśmy,że to ona, ponieważ Maciek (mąż Iwoniam) ją widział osobiście. Dzisiaj po wielu godzinach udało się ją odnaleźć. Spokojnie weszła do samochodu.Jest cała, zdrowa, trochę zestresowana łapanką.

Byłam na miejscu, więc potwierdzam na 100% to Trufelka. Filmik niestety tylko 4sek. bo padła mi bateria.

Iwoniam nadal będzie jej szukać domku ale prosiła bym poinformowała, że do momentu znalezienia domu Trufla jest jej psem.

http://www.youtube.com/watch?v=R-0Dcbr_nMY&feature=youtu.be

Informacje jak widać nie są dla wszystkich, a ani Maćka, ani Iwonki mocną stroną nie jest trzymanie się faktów.

Posted

Przede wszystkim radość, wielka radość.
[quote name='barb']Trufla jest bardzo chuda i tak słaba, że łapy sie jej rozjeżdzają ...[/QUOTE]

[quote name='dorobella']Widać, że ledwo żyje[/QUOTE]I niestety to prawda. Myślę, że Trufelka trafiła od razu do weterynarza.

Posted

[quote name='dorobella']Taa i dużo tych kłamstw post z 9.12.2012

i dzisiaj

Informacje jak widać nie są dla wszystkich, a ani Maćka, ani Iwonki mocną stroną nie jest trzymanie się faktów.[/QUOTE]

nie wiem jak to skomentować....:(

Posted

Bardzo sie ciesze, ze Trufelka juz bezpieczna. To niemal cud, ze zyje. Zaznala chlodu, glodu, kto wie czego jeszcze. Moze juz nie bedzie kusic jej taka "wolnosc"...Oby!