halszka Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='Marta72']zagladam .[/QUOTE] ja również... Quote
barb Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 (edited) [quote name='Marta72']po tej historii jaka się tu wydarzyła mam juz ograniczone zaufanie do dogo niestety[/QUOTE] [quote name='Malgoska']nie Ty jedna.............[/QUOTE] I ja też ... Edited December 15, 2013 by barb Quote
hotelamok Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Trufelka już spokojnie śpi u Iwoniam w domu. Od około 2 tygodni Iwonka i Maciek jeździli w miejsce gdzie było podejrzenie że malutka przebywa. Od wczoraj wiedzieliśmy,że to ona, ponieważ Maciek (mąż Iwoniam) ją widział osobiście. Dzisiaj po wielu godzinach udało się ją odnaleźć. Spokojnie weszła do samochodu.Jest cała, zdrowa, trochę zestresowana łapanką. Byłam na miejscu, więc potwierdzam na 100% to Trufelka. Filmik niestety tylko 4sek. bo padła mi bateria. Iwoniam nadal będzie jej szukać domku ale prosiła bym poinformowała, że do momentu znalezienia domu Trufla jest jej psem. http://www.youtube.com/watch?v=R-0Dcbr_nMY&feature=youtu.be Quote
Marta72 Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Cieszę się, że Trufla się odnalazła:multi:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ania68 Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Podczytywałam wątek cały czas i modliłam się o to by Trufelka się znalazła. Bardzo, bardzo się cieszę :Cool!: że już bezpieczna.. Quote
halszka Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 uffffffff ogromnie się cieszę!:multi: Quote
dorobella Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 (edited) Trufla jest jej psem- czyli iwoniam jest jej właścicielem, a nie DT. Czyli wątek do przeniesienia do mają dom, bo pies ma już właściciela ? Tak ? A psy mające właściciela przenoszone są do działu Już w nowym domu. Czy może lepiej nie zamykać, bo może zgubią ją jeszcze raz.... Edited December 15, 2013 by dorobella Quote
Marta72 Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 zrozumiałam,że będzie ogłaszana..... ale póki nie znajdzie się dom DT jest DS ?? Quote
inka33 Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Dobrze, że udało się wreszcie Trufelkę odnaleźć. :multi: Oby więcej takich "przygód" już nigdy w życiu nie zaznała... :kciuki: Quote
barb Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Trufla jest bardzo chuda i tak słaba, że łapy sie jej rozjeżdzają ... Quote
Guest yolaantaa Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 I nie wiadomo gdzie ta bidunia przebywała przez ten czas,czy miała co jeść:roll:,nie ma szcegułów jak się znalazła,wcześniej też nie było...Dobrze,że już jest bezpieczna... Quote
maarit Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Uffff.... Tak się cieszę, że niunia już bezpieczna :) Quote
dorobella Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='barb']Trufla jest bardzo chuda i tak słaba, że łapy sie jej rozjeżdzają ...[/QUOTE] Widać, że ledwo żyje Quote
Bogusik Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Jak dobrze,że udało się odnaleźć Trufelkę przed mrozami....:smile: Quote
dorobella Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Taa i dużo tych kłamstw post z 9.12.2012 [quote name='Marta72']napisałam wczoraj do iwonam esa z zapytaniem, czy są jakieś wieści o Trufli. Za zgodą iwonam cytuje jaką wiadomość otrzymałam: "Nie, nie ma żadnych informacji. Cały czas jej szukam, byłam w Olkuszu, ale jej tam nie było. W innych schroniskach i gminach okolicznych też brak zgłoszeń" TRUFA, DAJ SIĘ ODSZUKAĆ!!! i dzisiaj [quote name='hotelamok']Trufelka już spokojnie śpi u Iwoniam w domu. Od około 2 tygodni Iwonka i Maciek jeździli w miejsce gdzie było podejrzenie że malutka przebywa. Od wczoraj wiedzieliśmy,że to ona, ponieważ Maciek (mąż Iwoniam) ją widział osobiście. Dzisiaj po wielu godzinach udało się ją odnaleźć. Spokojnie weszła do samochodu.Jest cała, zdrowa, trochę zestresowana łapanką. Byłam na miejscu, więc potwierdzam na 100% to Trufelka. Filmik niestety tylko 4sek. bo padła mi bateria. Iwoniam nadal będzie jej szukać domku ale prosiła bym poinformowała, że do momentu znalezienia domu Trufla jest jej psem. http://www.youtube.com/watch?v=R-0Dcbr_nMY&feature=youtu.be Informacje jak widać nie są dla wszystkich, a ani Maćka, ani Iwonki mocną stroną nie jest trzymanie się faktów. Quote
barb Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Czyli znów usuwam ogłoszenia o zaginięciu i sygnaturkę. Quote
jola&tina Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Przede wszystkim radość, wielka radość. [quote name='barb']Trufla jest bardzo chuda i tak słaba, że łapy sie jej rozjeżdzają ...[/QUOTE] [quote name='dorobella']Widać, że ledwo żyje[/QUOTE]I niestety to prawda. Myślę, że Trufelka trafiła od razu do weterynarza. Quote
phase Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Można tytuł zmienić. Bardzo się cieszę, że sunia się odnalazła, liczę na to, że już taka historia się nie wydarzy... Quote
Marycha35 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Do trzech razy sztuka...tfu tfu tfu!!!! TRUFINKO, MOŻE TYM RAZEM TROCHĘ SPOKOJU ZAZNASZ!!! Quote
Marta72 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='dorobella']Taa i dużo tych kłamstw post z 9.12.2012 i dzisiaj Informacje jak widać nie są dla wszystkich, a ani Maćka, ani Iwonki mocną stroną nie jest trzymanie się faktów.[/QUOTE] nie wiem jak to skomentować....:( Quote
sharka Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 cieszę się że Trufelka się odnalazła :D Quote
Figunia Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Bardzo sie ciesze, ze Trufelka juz bezpieczna. To niemal cud, ze zyje. Zaznala chlodu, glodu, kto wie czego jeszcze. Moze juz nie bedzie kusic jej taka "wolnosc"...Oby! Quote
barb Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='phase']Można tytuł zmienić. Bardzo się cieszę, że sunia się odnalazła, liczę na to, że już taka historia się nie wydarzy... Na stronie krakowskiego TOZ Trufla nadal figuruje jako zaginiona http://ktoz.eadopcje.org/zaginione Quote
stzw Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='barb']Na stronie krakowskiego TOZ Trufla nadal figuruje jako zaginiona http://ktoz.eadopcje.org/zaginione Jej ogłoszenia są na kilku portalach w działach: zaginione. Bardzo proszę o usunięcie ich, bo robią "sztuczny tłok" :-D Quote
Recommended Posts