wtatara Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Wczoraj dowiadywałam się o damę- czuje się coraz to lepiej. W tych dniach kolejne badanie w kierunku włosogłowki Quote
t_kasiek Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ANETTTA napisał(a):a co to za choróbsko to taki pasożyt. Adka prawdopodobnie już go miała jak sie znalazła w schronisku bo było bardzo dużo larw :( leczenie polega na powtarzaniu serii tabletek lub zastrzyków na odrobaczenie i badaniach....miejmy nadzieje, że uda się całkowicie psineczkę wyleczyć :D Quote
wtatara Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Włosogłowka to pasozyt żyjący w jelitach, jest wielkości do 5 cm, który czepia się śluzówki. Jest bardzo trudno go wyleczyć. Gdy została zabrana ze schroniska miała cały czas biegunki- najpierw ze powodem stres, potem zap. uszu bo miała, potem błąd żywieniowy a stan zapalny jelit powodowały te robaki, w stolcu była nawet krew. Adka będzie juz 2 miesiące jak jest leczona i dopiero teraz lepiej , jednak cały czas dieta- ryż i kurczak Quote
wtatara Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 black_sheep napisał(a):To które zdjecie chcecie mieć w bannerku? Całuski dla Aduni:) Moge prosić o adres e-mailowy.Druga sprawa to może coś znajdę- ciuszki na bazarek Dla Miśtka ale nie umiem tego zrobić. Kasia po pierwsze jeszcze nie umie a po drugie w tej chwili nie ma czasu Quote
black sheep Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Mój mail: [email protected] Co do bazarku, ja też czasem nie grzesze, jutro wyjeżdzam na dwa dni, potem 2 dni jestem, potem 9 dni mnie nie ma... Ale może jak będę mieć te dwa dni to zrobię. Proszę tylko o zdjęcia ciuszków i wymiary (dł, szer w cm) Quote
wtatara Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dzięki, prześlę zdjęcia i wymiary po Twoim powrocie oraz zdjęcia Adki. Życze odpoczynki. Bannerki są super Quote
Zosia4 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Przeczytałam "od deski do deski" - i cóż ja mogę więcej napisać - Aduś, bądź szczęśliwa tak jak wszystkie psy, które były lub są u mnie (zwłaszcza, te, których już nie ma). Wszystkiego najlepszego życzę Adzie i jej opiekunom. Quote
t_kasiek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Właśnie wróciliśmy od Adki :) zdjęcia wrzucę jutro (a jest ich trochę) bo teraz muszę się jeszcze coś pouczyć :) Quote
black sheep Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 t kasiek, jutro mam chwile to zrobię, nie lubie tak odkładać, bo się denerwuje jak mam coś odłożone na później. Powiedzcie tylko która fota, nie musicie wysyłać na mail To czekamy na te foteczki! Quote
t_kasiek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 black_sheep napisał(a):t kasiek, jutro mam chwile to zrobię, nie lubie tak odkładać, bo się denerwuje jak mam coś odłożone na później. Powiedzcie tylko która fota, nie musicie wysyłać na mail To czekamy na te foteczki! przepraszam....juz siadam z mama i odpisujemy :) Quote
t_kasiek Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 black_sheep - dostałaś wczoraj foteczki ?? Quote
t_kasiek Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 zdjęcia z wczorajszej wizyty :) przywitanie jestem piękna i mam piękny ogródek, trawkę, zaczynają kwitnąć drzewka - życie jest piękne:loveu: ja tutaj pilnuje !! Quote
t_kasiek Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 pilnuję, pilnuję, ale w domku tez uwielbiam siedzieć :) jak mam ochotę to wychodzę przez balkonik na ogród gadają i gadają....znudziło mnie to.....' zajmę się więc toaleta moich łapek - przecież muszę byc zawsze piękna:loveu: Quote
t_kasiek Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Kasia uwielbia mnie przytulać....i ja też to kocham:multi: niestety każda wizyta się kiedyś kończy :( - już odjeżdzają....ale wiem, że niedługo znowu przyjadą PS. chciałam tylko dodać, że wczoraj Adka dostała piękną czerwoną miseczkę Quote
Isabel Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Widać, że Adka czuje się już na 100% pełnoprawnym domownikiem. Najbardziej podoba mi się zdjęcie " gadają i gadają...znudziło mnie to...", ma tutaj taką słodką minkę. Quote
black sheep Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='t_kasiek']black_sheep - dostałaś wczoraj foteczki ?? Tak, mam nadzieję, że bannerek się spodoba...:oops: Quote
t_kasiek Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='black_sheep']Tak, mam nadzieję, że bannerek się spodoba...:oops: :multi::multi::multi: ale pięknie :) nawet ja się załapałam :oops: Dziękuje :) Quote
wtatara Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 jest śliczny, masz talent banerkowy. DOGOMANKI CHWALCIE PIEKNE BANERKI KOLEŻANKI Quote
black sheep Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='wtatara']jest śliczny, masz talent banerkowy. DOGOMANKI CHWALCIE PIEKNE BANERKI KOLEŻANKI Dziękuje:):oops: To Adka jest piękna i to dlatego tak ładnie wyszedł;) Quote
wtatara Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 To fakt że Adka jest śliczna, mądra, pieszczocha i bardzo , bardzo kochana.Gdyby jednak nie zdolności sam urok by nie pomógł. Quote
ANETTTA Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 ooooooooooooooo nie nie ja jaetem bernardomaniaczka i sam urk jak najbardziej pociaga te oczy kudełki warusie cudo słów brak zeby te psiaki opisac zabieram sie i zabrac sie nie moge musze tego mojego pięknisia sobie fotke wkleic .......a jest piekny .......choc bez papierków ......niestety o jego zycie stoczylismy walkę :placz: morze łez ......ale jest ...ma dysplazje jest po operacji ale nikomu to nie przeszkadza ........jest piekny najpiekniejszy i rozpuszczony dla nas aniołeczek niezdara ciucima a dla obcych .......zabójca agresja .... itd koncze bo moge was zanudzić Quote
wtatara Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 tak się cieszę że Adka się podoba . my też ją uwielbiamy. Choć ma 7 lat ale to nie jest ważne. Ważne to że ją zabraliśmy z schroniska taką nieszczęśliwą, że ma dom, że ją kochamy. Czekam na zdjęcia Twojego Psiaka - gdzie szukać Quote
akucha Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 t_kasiek napisał(a):pilnuję, pilnuję, ale w domku tez uwielbiam siedzieć :) jak mam ochotę to wychodzę przez balkonik na ogród gadają i gadają....znudziło mnie to.....' zajmę się więc toaleta moich łapek - przecież muszę byc zawsze piękna:loveu: Jaka ona piękna!!! :loveu: :loveu: :loveu: Sama bym się do niej przytuliła, ech... Misiak słodki i szczęśliwy :multi: Cioteczki, podarowałyście jej RAJ!!! Kochane jesteście. Quote
Recommended Posts