Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 611
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paula_t napisał(a):
Ekhm, chyba nikt nie zauważył pytania ;)

zauważył:):) , ale nie wiem czemu nikt nie odpisał.
Oczywiście będzie zgłoszona, ale o zwrot można się dopominać po sterylce jak się ma fakturę no i o 50 % kwoty

Posted

Mysza2 napisał(a):
zauważył:):) , ale nie wiem czemu nikt nie odpisał.
*Oczywiście będzie zgłoszona, ale o zwrot można się dopominać po sterylce jak się ma fakturę no i o 50 % kwoty
*

Aaaa, czyli trzeba najpierw założyć pieniądze, a dopiero potem zwracają połowę kosztów, to nawet nie wiedziałam. I tak w przypadku jej finansów to dużo.

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Beatko dopisz proszę w poście rozliczeniowym w wydatkach 8 zł za ogłoszenia Perełki.

Już dopisane Justynko :)

Mysza2 napisał(a):
TEDI wpłaciła na Perełkę 50 zł :multi::multi::loveu::loveu:
bardzo dziekujemy:):)

Dziękujemy !!!!!!! :loveu::loveu: Jak tylko wpłata doleci na moje konto wpiszę do rozliczenia :)

Posted

[quote name='Mysza2']TEDI wpłaciła na Perełkę 50 zł :multi::multi::loveu::loveu:
bardzo dziekujemy:):)[/QUOTE]

Pieniążki już na koncie naszej księgowej Beatki :):):) Pięknie dziękujemy :loveu:
Beatka oddała dziś laptopa do naprawy jak tylko będzie miała dostęp do neta zaraz uzupełni :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Napisałam do Justysi Klimek ......dostaniemy dofinansowanie do sterylki dla malutkiej w kwocie 150 zł :multi::loveu:[/QUOTE]
Wspaniała wiadomość:loveu:

Posted

Witam i podnoszę maleńką :)
niestety nie mogę wspomóc na razie finansowo... jestem zadeklarowana na maksa.. i jeszcze u nas na jamniczym... morze potrzeb :sad: