Beatkaa Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Na koncie Perełki z mojego bazarku + 22,5zł.Niewiele,ale chociaż tyle... Quote
paula_t Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 paula_t napisał(a):A może by zgłosić malutką do akcji sterylkowej? Ekhm, chyba nikt nie zauważył pytania ;) Quote
Mysza2 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 paula_t napisał(a):Ekhm, chyba nikt nie zauważył pytania ;) zauważył:):) , ale nie wiem czemu nikt nie odpisał. Oczywiście będzie zgłoszona, ale o zwrot można się dopominać po sterylce jak się ma fakturę no i o 50 % kwoty Quote
paula_t Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Mysza2 napisał(a):zauważył:):) , ale nie wiem czemu nikt nie odpisał. *Oczywiście będzie zgłoszona, ale o zwrot można się dopominać po sterylce jak się ma fakturę no i o 50 % kwoty* Aaaa, czyli trzeba najpierw założyć pieniądze, a dopiero potem zwracają połowę kosztów, to nawet nie wiedziałam. I tak w przypadku jej finansów to dużo. Quote
Martika&Aischa Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Beatkaa napisał(a):Na koncie Perełki z mojego bazarku + 22,5zł.Niewiele,ale chociaż tyle... Beatko grosik do grosika :) Dziękujemy :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 TEDI napisał(a):Poproszę o nr konta dla pieska Pięknie dziekujemy :loveu: jak tylko Beatka się zjawi na pewno wyśle :) bardzo bardzo dziękuję w imieniu swoim i Perełki :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Beatkaa napisał(a):Na koncie Perełki + 20zł od cioci Mysza2 :loveu::loveu: Wpisałam w rozliczeniu co trzeba ;) Beatko dopisz proszę w poście rozliczeniowym w wydatkach 8 zł za ogłoszenia Perełki. Quote
Mysza2 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 TEDI napisał(a):Poproszę o nr konta dla pieska zaraz Ci wyślę konto Beatki:) Bardzo dziękujemy :):) Quote
Mysza2 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 TEDI wpłaciła na Perełkę 50 zł :multi::multi::loveu::loveu: bardzo dziekujemy:):) Quote
Martika&Aischa Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Mysza2 napisał(a):TEDI wpłaciła na Perełkę 50 zł :multi::multi::loveu::loveu: bardzo dziekujemy:):) Z całego serducha DZIĘKUJEMY :loveu::loveu::loveu: Quote
AgusiaP Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Mysza2 napisał(a):TEDI wpłaciła na Perełkę 50 zł :multi::multi::loveu::loveu: bardzo dziekujemy:):) Dziękujemy:lol::loveu: Quote
Beatkaa Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Beatko dopisz proszę w poście rozliczeniowym w wydatkach 8 zł za ogłoszenia Perełki. Już dopisane Justynko :) Mysza2 napisał(a):TEDI wpłaciła na Perełkę 50 zł :multi::multi::loveu::loveu: bardzo dziekujemy:):) Dziękujemy !!!!!!! :loveu::loveu: Jak tylko wpłata doleci na moje konto wpiszę do rozliczenia :) Quote
Martika&Aischa Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Mysza2']TEDI wpłaciła na Perełkę 50 zł :multi::multi::loveu::loveu: bardzo dziekujemy:):)[/QUOTE] Pieniążki już na koncie naszej księgowej Beatki :):):) Pięknie dziękujemy :loveu: Beatka oddała dziś laptopa do naprawy jak tylko będzie miała dostęp do neta zaraz uzupełni :) Quote
iwonamaj Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Dziękujemy bardzo, ja już odliczam ...6 dni tylko zostało... Quote
Mysza2 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='iwonamaj']Cichutko u Perełki...[/QUOTE] Ja spamuję z bazarkiem dalej. Dobrze byłoby pospamować z prośbami o wpłaty jednorazowe Quote
iwonamaj Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='Mysza2']Ja spamuję z bazarkiem dalej. Dobrze byłoby pospamować z prośbami o wpłaty jednorazowe[/QUOTE] Ok, zaraz zacznę... Quote
rozi Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Zwróćcie się też tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-mo%C5%BCemy-wi%C4%99cej!-POM%C3%93%C5%BB! Quote
gosia2313 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Dziękuję za zaproszenie, niestety jestem bez kasy ; ( Mogę tylko podnieść małą ;) Quote
Malgoska Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 dziekuje za zaproszenie moge podniesc na razie Quote
Martika&Aischa Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Napisałam do Justysi Klimek ......dostaniemy dofinansowanie do sterylki dla malutkiej w kwocie 150 zł :multi::loveu: Quote
iwonamaj Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Napisałam do Justysi Klimek ......dostaniemy dofinansowanie do sterylki dla malutkiej w kwocie 150 zł :multi::loveu:[/QUOTE] Wspaniała wiadomość:loveu: Quote
anica Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Witam i podnoszę maleńką :) niestety nie mogę wspomóc na razie finansowo... jestem zadeklarowana na maksa.. i jeszcze u nas na jamniczym... morze potrzeb :sad: Quote
Recommended Posts