Marta72 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 szukam, szukam, nie zauważyłam linku do perełki, który ktoś u mnie na wątku zostawiał, dopiero dziś JAk wet ocenił wiek perełki? Jaki stan zdrowia? Quote
AgusiaP Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='iwonamaj']Właśnie dzwoniłam- szaleje i bryka :)...[/QUOTE] super :lol: dzielna Perełka :loveu: Quote
Marta72 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Czy perełka jest do adopcji czy czekacie na decyzję juz kogoś, bo cos takiego doczytałam... Kto sie teraz zajmuje sunia i z kim się kontaktować w sprawie adopcji? Quote
Martika&Aischa Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Marta72']Czy perełka jest do adopcji czy czekacie na decyzję juz kogoś, bo cos takiego doczytałam... Kto sie teraz zajmuje sunia i z kim się kontaktować w sprawie adopcji?[/QUOTE] Dziś miałyśmy bardzo sensowny telefon w sprawie Perełki z Warszawy. Szukamy kogoś na wizytę przedadpocyjną :) Mała pół roku mieszkałaby z Państwem w domku letniskowym a pół roku w Warszawie. Pani niedawno pożegnała swojego psiaka. Myślę też nad transportem gdyż Pani jest w ciąży z drugim dzieckiem i nie bardzo mają możliwość odebrać Perełkę osobiście. Iwonka jak się zaloguje napisze więcej. Quote
Martika&Aischa Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Marta72']szukam, szukam, nie zauważyłam linku do perełki, który ktoś u mnie na wątku zostawiał, dopiero dziś JAk wet ocenił wiek perełki? Jaki stan zdrowia?[/QUOTE] Perełka ma 5 miesięcy :) jest zdrową sunią :) niestety nie zachowuje czystości w domu.....troszeczkę nie ufna do obcych ludzi ...pracujemy nad tym ;) Quote
paula_t Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Dziś miałyśmy bardzo sensowny telefon w sprawie Perełki z Warszawy. Szukamy kogoś na wizytę przedadpocyjną*:) Mała pół roku mieszkałaby z Państwem w domku letniskowym a pół roku w Warszawie. Pani niedawno pożegnała swojego psiaka. Myślę też nad transportem gdyż Pani jest w ciąży z drugim dzieckiem i nie bardzo mają możliwość odebrać Perełkę osobiście. *Iwonka jak się zaloguje napisze więcej.[/QUOTE]* Wiedziałam, że coś z malutką ruszy! Trzymam mocno kciuki, żeby to był TEN domek! :) Quote
Mysza2 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Iwonka jak się zaloguje napisze więcej.[/QUOTE] Kciukasy trzymamy:) Quote
iwonamaj Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 Pani bardzo miła i sensowna i ma tatę weterynarza :). Biorę się za poszukiwanie osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej, aczkolwiek pani ma jeszcze potwierdzić, czy decyduje się na Perełkę, bo w tej chwili na 95%. Quote
Mysza2 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='iwonamaj']Pani bardzo miła i sensowna i ma tatę weterynarza :). Biorę się za poszukiwanie osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej, aczkolwiek pani ma jeszcze potwierdzić, czy decyduje się na Perełkę, bo w tej chwili na 95%.[/QUOTE] Napisz do Gusia0106, Mysza 1, nawet jak same nie będą mogły to kogoś polecą z właściwej dzielnicy. Napisz im w jakiej dzielnicy Pani mieszka Quote
iwonamaj Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 [quote name='Mysza2']Napisz do Gusia0106, Mysza 1, nawet jak same nie będą mogły to kogoś polecą z właściwej dzielnicy. Napisz im w jakiej dzielnicy Pani mieszka[/QUOTE] Dzięki, Eluniu... Quote
Gabi79 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 (edited) Iwonko, w jakiej dzielnicy Państwo mieszkają? Wiem, że z Warszawy jest Dżdżowniś, chyba z Mokotowa, ale nie mam pewności Było by cudownie, gdyby Perełce się udało:lol: Edited July 12, 2012 by Gabi79 Quote
Gabi79 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Marta72']ECH....:( no nic dreptam dalej[/QUOTE] Marta, czy Ty szukasz dla siebie psiaka do adopcji??????????? Quote
iwonamaj Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 Cioteczki! Pani jest zdecydowana :) :) :).... Zaprasza do siebie na wizytę i bardzo prosi o zorganizowanie transportu. Napisałam do Myszy 1 w sprawie wizyty. Kurcze, co to będzie, od 15 do 21 jestem nad jeziorem, bez dostępu do internetu...I Martika też, i Myszka też :(... Quote
Nadziejka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 :thumbs::thumbs:ij ale wiesci , sciskuniamy za cudne serdunko Perelenke , za domunio najlepsiuteczkowy! Quote
Martika&Aischa Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='iwonamaj']Cioteczki! Pani jest zdecydowana :) :) :).... Zaprasza do siebie na wizytę i bardzo prosi o zorganizowanie transportu. Napisałam do Myszy 1 w sprawie wizyty. Kurcze, co to będzie, od 15 do 21 jestem nad jeziorem, bez dostępu do internetu...I Martika też, i Myszka też :(...[/QUOTE] No to trzeba działać i szukać kogoś na wizytę tak na CITO! Perełka jeszcze ma szwy więc pewnie i tak jechałaby pod koniec miesiąca. Czy Państwo ewentualnie dołożą się do transportu ??? Quote
iwonamaj Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 Napisałam do kilku cioteczek prośbę o wizytę, zobaczymy...Urlopy... Wizyta może być od poniedziałku po 17. Mam nr telefonu do pani Moniki. zaraz poszperam na wątku transportowym. Quote
AgusiaP Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 O ranyyyyyyyyyyyyy, ale wieści :lol::lol::lol: Mocno trzymam kciuki za domek dla Perełki ;) Quote
Beatkaa Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='AgusiaP']O ranyyyyyyyyyyyyy, ale wieści :lol::lol::lol: Mocno trzymam kciuki za domek dla Perełki ;)[/QUOTE] Ja też ja też !!! Zaciskam mocno kciuki !!!! :):):):) Quote
brzośka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Marta72']dla mnie:)[/QUOTE] a jakiego psiaczka byś chciała? :) Quote
Marta72 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 wszystkie info u mnie na wątku W przygarne psa Quote
_Goldenek2 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Mieszkam niestety na Woli. To drugi koniec miasta, a ja nie mam samochodu. Wybaczcie :( Quote
Recommended Posts