Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 611
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy perełka jest do adopcji czy czekacie na decyzję juz kogoś, bo cos takiego doczytałam...
Kto sie teraz zajmuje sunia i z kim się kontaktować w sprawie adopcji?

Posted

[quote name='Marta72']Czy perełka jest do adopcji czy czekacie na decyzję juz kogoś, bo cos takiego doczytałam...
Kto sie teraz zajmuje sunia i z kim się kontaktować w sprawie adopcji?[/QUOTE]

Dziś miałyśmy bardzo sensowny telefon w sprawie Perełki z Warszawy. Szukamy kogoś na wizytę przedadpocyjną :) Mała pół roku mieszkałaby z Państwem w domku letniskowym a pół roku w Warszawie. Pani niedawno pożegnała swojego psiaka.
Myślę też nad transportem gdyż Pani jest w ciąży z drugim dzieckiem i nie bardzo mają możliwość odebrać Perełkę osobiście.
Iwonka jak się zaloguje napisze więcej.

Posted

[quote name='Marta72']szukam, szukam, nie zauważyłam linku do perełki, który ktoś u mnie na wątku zostawiał, dopiero dziś
JAk wet ocenił wiek perełki? Jaki stan zdrowia?[/QUOTE]

Perełka ma 5 miesięcy :) jest zdrową sunią :) niestety nie zachowuje czystości w domu.....troszeczkę nie ufna do obcych ludzi ...pracujemy nad tym ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dziś miałyśmy bardzo sensowny telefon w sprawie Perełki z Warszawy. Szukamy kogoś na wizytę przedadpocyjną*:) Mała pół roku mieszkałaby z Państwem w domku letniskowym a pół roku w Warszawie. Pani niedawno pożegnała swojego psiaka.
Myślę też nad transportem gdyż Pani jest w ciąży z drugim dzieckiem i nie bardzo mają możliwość odebrać Perełkę osobiście.
*Iwonka jak się zaloguje napisze więcej.[/QUOTE]*

Wiedziałam, że coś z malutką ruszy! Trzymam mocno kciuki, żeby to był TEN domek! :)

Posted

Pani bardzo miła i sensowna i ma tatę weterynarza :).
Biorę się za poszukiwanie osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej, aczkolwiek pani ma jeszcze potwierdzić, czy decyduje się na Perełkę, bo w tej chwili na 95%.

Posted

[quote name='iwonamaj']Pani bardzo miła i sensowna i ma tatę weterynarza :).
Biorę się za poszukiwanie osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej, aczkolwiek pani ma jeszcze potwierdzić, czy decyduje się na Perełkę, bo w tej chwili na 95%.[/QUOTE]
Napisz do Gusia0106, Mysza 1, nawet jak same nie będą mogły to kogoś polecą z właściwej dzielnicy. Napisz im w jakiej dzielnicy Pani mieszka

Posted

[quote name='Mysza2']Napisz do Gusia0106, Mysza 1, nawet jak same nie będą mogły to kogoś polecą z właściwej dzielnicy. Napisz im w jakiej dzielnicy Pani mieszka[/QUOTE]

Dzięki, Eluniu...

Posted (edited)

Iwonko, w jakiej dzielnicy Państwo mieszkają?
Wiem, że z Warszawy jest Dżdżowniś, chyba z Mokotowa, ale nie mam pewności
Było by cudownie, gdyby Perełce się udało:lol:

Edited by Gabi79
Posted

Cioteczki! Pani jest zdecydowana :) :) :).... Zaprasza do siebie na wizytę i bardzo prosi o zorganizowanie transportu.
Napisałam do Myszy 1 w sprawie wizyty. Kurcze, co to będzie, od 15 do 21 jestem nad jeziorem, bez dostępu do internetu...I Martika też, i Myszka też :(...

Posted

[quote name='iwonamaj']Cioteczki! Pani jest zdecydowana :) :) :).... Zaprasza do siebie na wizytę i bardzo prosi o zorganizowanie transportu.
Napisałam do Myszy 1 w sprawie wizyty. Kurcze, co to będzie, od 15 do 21 jestem nad jeziorem, bez dostępu do internetu...I Martika też, i Myszka też :(...[/QUOTE]

No to trzeba działać i szukać kogoś na wizytę tak na CITO! Perełka jeszcze ma szwy więc pewnie i tak jechałaby pod koniec miesiąca. Czy Państwo ewentualnie dołożą się do transportu ???

Posted

Napisałam do kilku cioteczek prośbę o wizytę, zobaczymy...Urlopy...
Wizyta może być od poniedziałku po 17. Mam nr telefonu do pani Moniki. zaraz poszperam na wątku transportowym.

Posted

[quote name='AgusiaP']O ranyyyyyyyyyyyyy, ale wieści :lol::lol::lol:
Mocno trzymam kciuki za domek dla Perełki ;)[/QUOTE]

Ja też ja też !!! Zaciskam mocno kciuki !!!! :):):):)