Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='_Goldenek2']Mieszkam niestety na Woli. To drugi koniec miasta, a ja nie mam samochodu. Wybaczcie :([/QUOTE]
Dzięki Goldenku:)
Masakra z tą wizytą, napisałam albo dzwoniłam już chyba do wszystkich potencjalnych, nikt się nie chce podjąć :(

• Replies 611
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='UlaFeta']Przyszlam z watku przytuliska znajdki.pl jezeli mi zaufacie to moge zrobic wizyte pa.
Nie mieszkam wprawdzie na Tarchomine,ale mam niedaleko.[/QUOTE]

Ciocia ja jestem na tak ;) Wizyta potrzebna w przyszłym tygodniu :) Pani będzie w domu od poniedziałku :)
Dane i kontakty na PW ;)

Posted

[quote name='UlaFeta']Przyszlam z watku przytuliska znajdki.pl jezeli mi zaufacie to moge zrobic wizyte pa.
Nie mieszkam wprawdzie na Tarchomine,ale mam niedaleko.[/QUOTE]
Bardzo będziemy wdzięczne :):)
Podaj proszę na pw nr telefonu:)

Posted

UlaFeta - ja bym sie przejechala może z Tobą?nigdy nie byłam na takiej wizycie - mogłabym zobaczyć jak się przeprowadza i w przyszłości może pomóc :)ale ja mogę najwcześniej [po 18 na Tarcho być :)

Posted

[quote name='kejciu']UlaFeta - ja bym sie przejechala może z Tobą?nigdy nie byłam na takiej wizycie - mogłabym zobaczyć jak się przeprowadza i w przyszłości może pomóc :)ale ja mogę najwcześniej [po 18 na Tarcho być :)[/QUOTE]

No i super :) co dwie głowy to nie jedna ;) Ja też bez naszej Myszy NIE ruszam się nigdzie :lol:
A tak na poważnie ....z tego co pamiętam to Pani jest dostępna w domu od godzinki 17 :roll: no chyba że coś pokićkałam ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']No i super :) co dwie głowy to nie jedna ;) Ja też bez naszej Myszy NIE ruszam się nigdzie :lol:
A tak na poważnie ....z tego co pamiętam to Pani jest dostępna w domu od godzinki 17 :roll: no chyba że coś pokićkałam ;)[/QUOTE]
To może zróbmy tak, jeśli u tych Państwa ktoś jest do południa to ponieważ Dolly2 jest z Tarchomina i ma bliżej zrobi wizytę i Kejciu do niej dołączy, a jesli Panstwo tylko po południu mogą to Ula i Kejciu do niej dołączy co?

Posted

[quote name='Mysza2']To może zróbmy tak, jeśli u tych Państwa ktoś jest do południa to ponieważ Dolly2 jest z Tarchomina i ma bliżej zrobi wizytę i Kejciu do niej dołączy, a jesli Panstwo tylko po południu mogą to Ula i Kejciu do niej dołączy co?[/QUOTE]

Jak tylko Iwonka się zaloguje wszystko dokładnie napiszę i będziemy miały jasność ;)

Posted

[quote name='kejciu']UlaFeta - ja bym sie przejechala może z Tobą?nigdy nie byłam na takiej wizycie - mogłabym zobaczyć jak się przeprowadza i w przyszłości może pomóc :)ale ja mogę najwcześniej [po 18 na Tarcho być :)[/QUOTE]

Jak by co to moge Cie ze soba zabrac.:eviltong:Dobry dzieciak jestes:loveu: a na nauke nigdy nie za pozno.:lol:

Posted

Cioteczki, przepraszam, że wczoraj nie było mnie na Dogo...Rodzinka z daleka wracając z wczasów wpadła nas odwiedzić...
Super, że znalazły się osoby do przeprowadzenia wizyty, bardzo, bardzo dziękuję :). Oby wszystko wypadło pomyślnie, na razie pani jest zachwycona Perłą z fotek.

Posted

[quote name='Beatkaa']to super:multi: ale czemu tylko trója :eviltong:[/QUOTE]
a bo Ty młódka jesteś to nie znasz, to z filmu powiedzenie Wojciecha Siemiona, który grał nauczyciela:)