Mysza2 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='_Goldenek2']Mieszkam niestety na Woli. To drugi koniec miasta, a ja nie mam samochodu. Wybaczcie :([/QUOTE] Dzięki Goldenku:) Masakra z tą wizytą, napisałam albo dzwoniłam już chyba do wszystkich potencjalnych, nikt się nie chce podjąć :( Quote
UlaFeta Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Przyszlam z watku przytuliska znajdki.pl jezeli mi zaufacie to moge zrobic wizyte pa. Nie mieszkam wprawdzie na Tarchomine,ale mam niedaleko. Quote
Martika&Aischa Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='UlaFeta']Przyszlam z watku przytuliska znajdki.pl jezeli mi zaufacie to moge zrobic wizyte pa. Nie mieszkam wprawdzie na Tarchomine,ale mam niedaleko.[/QUOTE] Ciocia ja jestem na tak ;) Wizyta potrzebna w przyszłym tygodniu :) Pani będzie w domu od poniedziałku :) Dane i kontakty na PW ;) Quote
Mysza2 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='UlaFeta']Przyszlam z watku przytuliska znajdki.pl jezeli mi zaufacie to moge zrobic wizyte pa. Nie mieszkam wprawdzie na Tarchomine,ale mam niedaleko.[/QUOTE] Bardzo będziemy wdzięczne :):) Podaj proszę na pw nr telefonu:) Quote
Mysza2 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Przed chwilą odpisałam mi też Dolly2, która jest z Tarchomina i też mogłaby się podjąć. Ale do dyspozycji jest tylko do 15-tej:) Quote
Kejciu Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 UlaFeta - ja bym sie przejechala może z Tobą?nigdy nie byłam na takiej wizycie - mogłabym zobaczyć jak się przeprowadza i w przyszłości może pomóc :)ale ja mogę najwcześniej [po 18 na Tarcho być :) Quote
Martika&Aischa Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='kejciu']UlaFeta - ja bym sie przejechala może z Tobą?nigdy nie byłam na takiej wizycie - mogłabym zobaczyć jak się przeprowadza i w przyszłości może pomóc :)ale ja mogę najwcześniej [po 18 na Tarcho być :)[/QUOTE] No i super :) co dwie głowy to nie jedna ;) Ja też bez naszej Myszy NIE ruszam się nigdzie :lol: A tak na poważnie ....z tego co pamiętam to Pani jest dostępna w domu od godzinki 17 :roll: no chyba że coś pokićkałam ;) Quote
Kejciu Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Z Ulą się miałyśmy okazję poznać :) numer mam więc jak coś to dajcie znać :) Przy okazji zapraszam na bazarek dla znajdek Najnowszy Oriflame - dla Znajdek - zapraszamy!!! Oriflame dla Znajdek 22/07 Dzisiaj kończymy kosmetykowy dla Perełusi :) Quote
Mysza2 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Martika@Aischa']No i super :) co dwie głowy to nie jedna ;) Ja też bez naszej Myszy NIE ruszam się nigdzie :lol: A tak na poważnie ....z tego co pamiętam to Pani jest dostępna w domu od godzinki 17 :roll: no chyba że coś pokićkałam ;)[/QUOTE] To może zróbmy tak, jeśli u tych Państwa ktoś jest do południa to ponieważ Dolly2 jest z Tarchomina i ma bliżej zrobi wizytę i Kejciu do niej dołączy, a jesli Panstwo tylko po południu mogą to Ula i Kejciu do niej dołączy co? Quote
Martika&Aischa Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Mysza2']To może zróbmy tak, jeśli u tych Państwa ktoś jest do południa to ponieważ Dolly2 jest z Tarchomina i ma bliżej zrobi wizytę i Kejciu do niej dołączy, a jesli Panstwo tylko po południu mogą to Ula i Kejciu do niej dołączy co?[/QUOTE] Jak tylko Iwonka się zaloguje wszystko dokładnie napiszę i będziemy miały jasność ;) Quote
Martika&Aischa Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='kejciu']Z Ulą się miałyśmy okazję poznać :) numer mam więc jak coś to dajcie znać :) Przy okazji zapraszam na bazarek dla znajdek Najnowszy Oriflame - dla Znajdek - zapraszamy!!! Oriflame dla Znajdek 22/07 Dzisiaj kończymy kosmetykowy dla Perełusi :) Ciocia za bazarek dla Perełki z całego serducha dziękujemy :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Zaraz Iwonka prześle mi namiar .......jednak dobrze pamiętałam ....poniedziałek po godzince 17 ;) Quote
UlaFeta Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='kejciu']UlaFeta - ja bym sie przejechala może z Tobą?nigdy nie byłam na takiej wizycie - mogłabym zobaczyć jak się przeprowadza i w przyszłości może pomóc :)ale ja mogę najwcześniej [po 18 na Tarcho być :)[/QUOTE] Jak by co to moge Cie ze soba zabrac.:eviltong:Dobry dzieciak jestes:loveu: a na nauke nigdy nie za pozno.:lol: Quote
Mysza2 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Przelałam 132 zł z tego bazarku http://www.dogomania.pl/forum/thread...012-godz-22-00 bardzo proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym jak dojdą :smile: Quote
Beatkaa Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Mysza2']Przelałam 132 zł z tego bazarku http://www.dogomania.pl/forum/thread...012-godz-22-00 bardzo proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym jak dojdą :smile: jasne! dziękujemy :loveu: Jak dojdą pieniążki to potwierdzę na bazarku :) Quote
Martika&Aischa Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Rachuneczki za karmę dla Perełki : sucha karma + puszeczki! Quote
Beatkaa Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Czyli razem za karmę 22,93? Dobrze policzyłam? ;) Quote
iwonamaj Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Cioteczki, przepraszam, że wczoraj nie było mnie na Dogo...Rodzinka z daleka wracając z wczasów wpadła nas odwiedzić... Super, że znalazły się osoby do przeprowadzenia wizyty, bardzo, bardzo dziękuję :). Oby wszystko wypadło pomyślnie, na razie pani jest zachwycona Perłą z fotek. Quote
Mysza2 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Beatkaa']Czyli razem za karmę 22,93? Dobrze policzyłam? ;)[/QUOTE] Bardzo dobrze-dostateczny:):) Quote
Beatkaa Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Mysza2']Bardzo dobrze-dostateczny:):)[/QUOTE] to super:multi: ale czemu tylko trója :eviltong: Quote
Mysza2 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Beatkaa']to super:multi: ale czemu tylko trója :eviltong:[/QUOTE] a bo Ty młódka jesteś to nie znasz, to z filmu powiedzenie Wojciecha Siemiona, który grał nauczyciela:) Quote
Mysza2 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Rozmawiałam przed chwilą z Ulą, wysłałam namiary na Państwa. Ula będzie wieczorem dzwonić i umawiać się na poniedziałek po południu na wizytę:) Quote
Recommended Posts