AgusiaP Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 [quote name='kejciu']Cioteczki zapraszam wszystkich na bazarek z kosmetykami AVON - zysk w wysokości 25% od sprzedaży kosmetyków zasili konto PEREŁKI http://www.dogomania.pl/forum/threads/229190-Avon-dla-Perełki-na-sterylizację-i-szczepienia-do-13-07?p=19344566#post19344566 Bazarej trwa tylko do 13 lipca więc prośba o podrzucanie :-) super :lol: dziękujemy :loveu: Quote
iwonamaj Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 Rozmawiałam z DT Perełki :). Sunia jest zdrowa, radosna, rozbrykała się bardzo i trochę niszczy, jak to szczeniak. Quote
Beatkaa Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Na koncie Perełki mam takie wpłaty: 50zł - Michał M.:loveu: 20,55 - Kocurek :loveu: 5 zł -Ewa Gonzales :loveu: 15 zł - Yolanowi :loveu: 50zł - black_dorian :loveu: 50zł - Ewa - (czy to ktoś z dogo?):loveu: DZIĘKUJEMY W IMIENIU PEREŁKI :loveu::loveu::Rose::Rose: Quote
iwonamaj Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='Beatkaa']Na koncie Perełki mam takie wpłaty: 50zł - Michał M.:loveu: 20,55 - Kocurek :loveu: 5 zł -Ewa Gonzales :loveu: 15 zł - Yolanowi :loveu: 50zł - black_dorian :loveu: 50zł - Ewa - (czy to ktoś z dogo?):loveu: DZIĘKUJEMY W IMIENIU PEREŁKI :loveu::loveu::Rose::Rose: Ewa to moja bratowa, a Michał- syn :) Quote
Beatkaa Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='iwonamaj']Ewa to moja bratowa, a Michał- syn :)[/QUOTE] Aaaa :) To już się wyjaśniło :) Quote
iwonamaj Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Ja się już bardzo denerwuję, za dużo emocji, tydzień temu Lolka... W moim wieku stres bardzo szkodzi :cool3: Quote
Martika&Aischa Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='iwonamaj']Ja się już bardzo denerwuję, za dużo emocji, tydzień temu Lolka... W moim wieku stres bardzo szkodzi :cool3:[/QUOTE] Iwonko w jakim wieku ?????????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Toż to Ty młode dziewczę jesteś :cool3: Damy radę Iwonko :lol: Quote
AgusiaP Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='iwonamaj']Ja się już bardzo denerwuję, za dużo emocji, tydzień temu Lolka... W moim wieku stres bardzo szkodzi :cool3:[/QUOTE] Iwonko na pewno Twojej urodzie nie szkodzi :cool3::cool3::cool3: Quote
Martika&Aischa Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='AgusiaP']Zaciskamy mocnoooooooo Martunia ;)[/QUOTE] Agunia jak zwykle będę nadawała na żywo ze Sławkowa ;) Quote
iwonamaj Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='AgusiaP']Iwonko na pewno Twojej urodzie nie szkodzi :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] Szkodzi, gryzę wargi i mam od tego zmarszczki i obgryzam paznokcie :cool3: Quote
AgusiaP Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Agunia jak zwykle będę nadawała na żywo ze Sławkowa ;)[/QUOTE] Ok będę czekała na transmisję telefoniczną :lol::lol::lol:;););) Quote
AgusiaP Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='iwonamaj']Szkodzi, gryzę wargi i mam od tego zmarszczki i obgryzam paznokcie :cool3:[/QUOTE] Chyba usta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Następnym razem jak się spotkamy przygotuje mikroskop może wtedy zobaczę te zmarszczki :cool3::cool3::cool3: Quote
beataczl Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Trzymam kciuki za Pereleczke! a w tak mlodym wieku sterylizuje sie suczki..? Quote
brzośka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 kurcze, nie pomogę finansowo, bo moje wakacyjne wojaże wyniosły więcej niż się spodziewałam :shake: należę do "sterylkowej skarbonki" i mogłam zgłosić Małą do refundacji sterylki, ale jak ona już trwa to nie wiem czy się zgodzą... :roll: Quote
Beatkaa Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='brzośka']kurcze, nie pomogę finansowo, bo moje wakacyjne wojaże wyniosły więcej niż się spodziewałam :shake: należę do "sterylkowej skarbonki" i mogłam zgłosić Małą do refundacji sterylki, ale jak ona już trwa to nie wiem czy się zgodzą... :roll:[/QUOTE] Ostatnio Martika pisała,że Perełka ma dofinansowanie jeśli chodzi o sterylkę.ale wiadomo,że jeszcze te wszystkie inne koszty :( [quote name='Martika@Aischa']Napisałam do Justysi Klimek ......dostaniemy dofinansowanie do sterylki dla malutkiej w kwocie 150 zł :multi::loveu:[/QUOTE] Quote
iwonamaj Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Perełeczka wyszła na si, ale jeszcze nie zrobiła... Quote
Nadziejka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 :modla::buzi::thumbs:sciskuniamy delikatniee..bedzie si , ale czasem dop po kilku godzinkach Quote
Martika&Aischa Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='ewa gonzales']:modla::buzi::thumbs:sciskuniamy delikatniee..bedzie si , ale czasem dop po kilku godzinkach[/QUOTE] Perełka była bardzo bardzo dzielna :) Zuch dziewczynka :) Pięknie się wybudziła i stanęła na łapinki :) Jak odjeżdżałyśmy maleńka miała dosyć gości i poszła spać :) Będzie dobrze!!! Sterylizacja : koszt 280 zł ( mam fakturkę) później wstawie zdjęcia. Kupiłyśmy malutkiej karme i puszeczki rachuneczki też będą wstawione :) Perełka to dzielna i cudowna sunieczka teraz tylko super domku nam trzeba !!!!!!!!!!!!!!!!! :) Quote
Nadziejka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 :loveu:jakie kojace wiesci:multi:sciskuniamy Zosienke:buzi:Perelenke i wszystkie ciocie:loveu: Quote
Recommended Posts