Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 611
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i ja też bardzo sie cieszę:klacz::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool:super, że malutkiej tak szybko się poszczęściło. oby i innym bidom w tak ekspresowym tempie fajne domki się znajdowały.....

Posted (edited)

po prostu wspaniale !!!! :loveu::loveu::loveu: ogromnie się cieszę !!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

ps.Dotarły pieniążki z bazarku od kejciu - 54zł :loveu: dziękujemy ! :Rose:

Edited by Beatkaa
Posted

[quote name='AgusiaP']Dziewczynki znaleziono biszkoptowego labradora w Dąbrowie Górniczej może słyszałyście, że ktoś go szuka...?[/QUOTE]

Nasze Forum szuka zaginionej goldenki w DG ... wiesz coś więcej?

Posted

[quote name='AgusiaP']Dziewczynki znaleziono biszkoptowego labradora w Dąbrowie Górniczej może słyszałyście, że ktoś go szuka...?

Wklejam zdjęcia,które mi przesłala Agusia,ze zdjęciem będzie łatwiej i może znajdziemy jego właścicieli...

Posted

Właśnie wróciłam...W poniedziałek zadzwoniła do mnie Myszka, że wizyta przedadopcyjna ok :). Zaraz zadzwoniłam do pani Moniki i powiedziała mi, że Perełka pojedzie do domu 2 sierpnia z jej koleżanką :). Dzwoniłam 2 razy do DT, w poniedziałek Perełka będzie miała zdjęte szwy i szczepienie -wirusówki. 2 sierpnia pojadę do Sławkowa i będę przy przekazaniu malutkiej. Zosia pisze, że Perełka jest słodka i troszkę rozrabia :)...

Posted

paula_t napisał(a):
To Perełeńka już za 12dni będzie na swoim!!! Juhuuuuu!!
To znaczy co Nasz mała rozrabiara wyczynia?:cool3:

Nic takiego nie zrobiła, po prostu ona była trochę nieśmiała, często siedziała pod stołem, a teraz jest
taka, jaki powinien być szczeniak :).

Posted

iwonamaj napisał(a):
Właśnie wróciłam...W poniedziałek zadzwoniła do mnie Myszka, że wizyta przedadopcyjna ok :). Zaraz zadzwoniłam do pani Moniki i powiedziała mi, że Perełka pojedzie do domu 2 sierpnia z jej koleżanką :). Dzwoniłam 2 razy do DT, w poniedziałek Perełka będzie miała zdjęte szwy i szczepienie -wirusówki. 2 sierpnia pojadę do Sławkowa i będę przy przekazaniu malutkiej. Zosia pisze, że Perełka jest słodka i troszkę rozrabia :)...

Wspaniale, że Perełka za niecałe 2 tyg. jedzie do domu!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zastój w adopcjach, w dodatku jak to w wakacje przybywa nowych biedaków bez domu,
ja już ostatnio zaczynam popadać w depresję...........

Posted

iwonamaj napisał(a):

Nareszcie jakies wiesci:lol:Szkoda,ze dopiero 2 sierpnia.Wczesniej sie nie dalo?
Domek super.:multi:Do takich domow to ja moge codziennie.:lol:

Posted

UlaFeta napisał(a):
Nareszcie jakies wiesci:lol:Szkoda,ze dopiero 2 sierpnia.Wczesniej sie nie dalo?
Domek super.:multi:Do takich domow to ja moge codziennie.:lol:

Właśnie też miałam o to zapytać.

Posted

Melduję się u naszej ślicznej Perełki :loveu: wieści miałam na bieżąco .....ależ się cieszę że nasze maleństwo już niebawem pojedzie do swojego wymarzonego domku :multi: Przed chwilą rozmawiałam z Iwonką :) Perełka ma zdjęte szwy i za nią już drugie szczepienie :)
Dzisiejszy koszt wizyty to 70 zł :)