AgusiaP Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Super, ale się cieszę:multi::multi::multi: Perełko jeszcze parę dni i będziesz miała swój domek :loveu: Quote
yolanovi Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 i ja też bardzo sie cieszę:klacz::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool:super, że malutkiej tak szybko się poszczęściło. oby i innym bidom w tak ekspresowym tempie fajne domki się znajdowały..... Quote
Nadziejka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 :modla::multi::iloveyou:cieszymy sie ogromnie:sweetCyb::loveu:kciukujemy caly czas! Quote
Beatkaa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 (edited) po prostu wspaniale !!!! :loveu::loveu::loveu: ogromnie się cieszę !!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: ps.Dotarły pieniążki z bazarku od kejciu - 54zł :loveu: dziękujemy ! :Rose: Edited July 17, 2012 by Beatkaa Quote
Bogusik Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Bardzo się cieszę,że do Perełki uśmiechną się los i już nie długo będzie w nowym domku!!! Quote
Beatkaa Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Dziś dostałam przelew z dofinasowania do sterylki !!! 150zł :multi: Pięknie dziękujemy ;) Quote
AgusiaP Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Dziewczynki znaleziono biszkoptowego labradora w Dąbrowie Górniczej może słyszałyście, że ktoś go szuka...? Quote
_Goldenek2 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='AgusiaP']Dziewczynki znaleziono biszkoptowego labradora w Dąbrowie Górniczej może słyszałyście, że ktoś go szuka...?[/QUOTE] Nasze Forum szuka zaginionej goldenki w DG ... wiesz coś więcej? Quote
AgusiaP Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='_Goldenek2']Nasze Forum szuka zaginionej goldenki w DG ... wiesz coś więcej?[/QUOTE] Chodzi Ci pewnie o Tinke...? To labek- chłopczyk Quote
Beatkaa Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='AgusiaP']Dziewczynki znaleziono biszkoptowego labradora w Dąbrowie Górniczej może słyszałyście, że ktoś go szuka...? Wklejam zdjęcia,które mi przesłala Agusia,ze zdjęciem będzie łatwiej i może znajdziemy jego właścicieli... Quote
_Goldenek2 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 http://www.zlotypies.org/forum/viewtopic.php?t=1767 mamy chłopaka też na forum. Może potrzeba im jakiejś pomocy w ogłaszaniu chłopaka? Niech napiszą na naszą pocztę [email protected] i się zalogują :). Razem można więcej. Quote
iwonamaj Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 Właśnie wróciłam...W poniedziałek zadzwoniła do mnie Myszka, że wizyta przedadopcyjna ok :). Zaraz zadzwoniłam do pani Moniki i powiedziała mi, że Perełka pojedzie do domu 2 sierpnia z jej koleżanką :). Dzwoniłam 2 razy do DT, w poniedziałek Perełka będzie miała zdjęte szwy i szczepienie -wirusówki. 2 sierpnia pojadę do Sławkowa i będę przy przekazaniu malutkiej. Zosia pisze, że Perełka jest słodka i troszkę rozrabia :)... Quote
paula_t Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 To Perełeńka już za 12dni będzie na swoim!!! Juhuuuuu!! To znaczy co Nasz mała rozrabiara wyczynia?:cool3: Quote
iwonamaj Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 paula_t napisał(a):To Perełeńka już za 12dni będzie na swoim!!! Juhuuuuu!! To znaczy co Nasz mała rozrabiara wyczynia?:cool3: Nic takiego nie zrobiła, po prostu ona była trochę nieśmiała, często siedziała pod stołem, a teraz jest taka, jaki powinien być szczeniak :). Quote
Gabi79 Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 iwonamaj napisał(a):Właśnie wróciłam...W poniedziałek zadzwoniła do mnie Myszka, że wizyta przedadopcyjna ok :). Zaraz zadzwoniłam do pani Moniki i powiedziała mi, że Perełka pojedzie do domu 2 sierpnia z jej koleżanką :). Dzwoniłam 2 razy do DT, w poniedziałek Perełka będzie miała zdjęte szwy i szczepienie -wirusówki. 2 sierpnia pojadę do Sławkowa i będę przy przekazaniu malutkiej. Zosia pisze, że Perełka jest słodka i troszkę rozrabia :)... Wspaniale, że Perełka za niecałe 2 tyg. jedzie do domu!!!!!!!!!!!! Ostatnio zastój w adopcjach, w dodatku jak to w wakacje przybywa nowych biedaków bez domu, ja już ostatnio zaczynam popadać w depresję........... Quote
Beatkaa Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 To trzymam mocno kciuki !!!! :thumbs::thumbs: Quote
UlaFeta Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 iwonamaj napisał(a):Właśnie wróciłam...W poniedziałek zadzwoniła do mnie Myszka, że wizyta przedadopcyjna ok :). Zaraz zadzwoniłam do pani Moniki i powiedziała mi, że Perełka pojedzie do domu 2 sierpnia z jej koleżanką :). Dzwoniłam 2 razy do DT, w poniedziałek Perełka będzie miała zdjęte szwy i szczepienie -wirusówki. 2 sierpnia pojadę do Sławkowa i będę przy przekazaniu malutkiej. Zosia pisze, że Perełka jest słodka i troszkę rozrabia :)... Nareszcie jakies wiesci:lol:Szkoda,ze dopiero 2 sierpnia.Wczesniej sie nie dalo? Domek super.:multi:Do takich domow to ja moge codziennie.:lol: Quote
Nadziejka Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 sciskuniamy caluni czas za panieneczke Pereleczke Quote
paula_t Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 UlaFeta napisał(a):Nareszcie jakies wiesci:lol:Szkoda,ze dopiero 2 sierpnia.Wczesniej sie nie dalo? Domek super.:multi:Do takich domow to ja moge codziennie.:lol: Właśnie też miałam o to zapytać. Quote
Martika&Aischa Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Melduję się u naszej ślicznej Perełki :loveu: wieści miałam na bieżąco .....ależ się cieszę że nasze maleństwo już niebawem pojedzie do swojego wymarzonego domku :multi: Przed chwilą rozmawiałam z Iwonką :) Perełka ma zdjęte szwy i za nią już drugie szczepienie :) Dzisiejszy koszt wizyty to 70 zł :) Quote
Recommended Posts