iwonamaj Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 O kurcze, aż miałam ciary na plecach jak oglądałam fotki...Widać, ze obie szczęśliwe- Pańcia i Negra :). Lepszego domku nie można sobie wymarzyć :loveu:...Dziękujemy :lol:. Co do mebelków, pewnie pojedyncze sztuki lepiej by się sprzedawały, ale znowu kłopot jak coś zostanie :shake:, sama nie wiem. Pewnie cioteczki się wypowiedzą. Trzeba też będzie prosić cioteczki warszawskie o rozpowszechnienie bazarku wśród swoich znajomych, sąsiadów, w pracy... Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 No i oglądam sobie zdjęcia i ryczę jak bóbr ......przepiękny obrazek :loveu::loveu::loveu: Dwie piękne szczęśliwe dziewczyny :loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Cudownosci:iloveyou::buzi::modla::modla:dziekujemy stokroc p Monisiuwszystkiego najpiekniejszego dla Was:loveu::loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='Monia.B']kobietki zrobiłam zdjęcia tych mebli. chcę wystawić bazarek. Mam do was prośbę. Ponieważ wiem, że ma się z góry określić które pieski, bądź piesek dostaną pieniążki, a nie mam czasu żeby teraz przeglądać wątki - proszę was o pomoc. Może bardziej się orientujecie, jak rozdysponować te pieniądze? na które zwierzaczki? i czy aukcja tygodniowa może być? No i jak waszym zdaniem lepiej- cały komplet sprzedawać za 250zł cenę wywoławczą, czy pojedyncze sztuki po np. 50zł? wolałabym cały komplet. Myślałam też o wrzuceniu ogłoszenia na inne darmowe portale ogłoszeniowe. Jak wam się wydaje, co lepiej się sprzeda? komplet czy sztuki? Podsyłam wątek biedaka - jest co prawda zbiorowy ale ten psiak potrzebuje pilnie pomocy :( okrucieństwo nie zna granic :( Szamanek - cały w smole :( Dziewczyny walczą o jego życie :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/103251-Dolnośląskie-schronisko-nadzieja-umiera-ostatnia/page323 Quote
iwonamaj Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Pani Moniko, czy chce Pani sama zrobić bazarek meblowy? Jeśli tak, to tu jest regulamin http://www.dogomania.pl/forum/threads/112101-Nowy-REGULAMIN-Bazarku-AKTUALIZACJA! I jeszcze trzeba napisać do moda (np. do Pianki) o zgodę, jako nowy użytkownik. PS. Kurcze, te fotki Perełki i Moni oglądam i oglądam i jeszcze długo będę...:loveu::loveu::loveu: Quote
iwonamaj Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 A ja znalazłam takiego biedaka http://www.dogomania.pl/forum/threads/230239-Kojot-na-skraju-śmierci-głodowej-podrzucony-pod-drzwi Quote
Gabi79 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Cudownie, widać że Negra szczęśliwa. Wszystkim pieskom życzymy takich domków:loveu: Quote
yolanovi Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Perełka śliczna i szczęśliwa, a Pańcia.... no, no nie jeden by pozazdrościł ;) Quote
Monia.B Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 wystawiłam bazarek po konsultacji z moderatorką :) zapraszam i pomóżcie w rozsyłaniu :) Link w moim podpisie p.s. Negrusia super się sprawuje na działeczce. Teściówka mówiła dziś że jest radosna i wesoła. Noc minęła spokojnie :) Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Monia.B napisał(a):wystawiłam bazarek po konsultacji z moderatorką :) zapraszam i pomóżcie w rozsyłaniu :) Link w moim podpisie p.s. Negrusia super się sprawuje na działeczce. Teściówka mówiła dziś że jest radosna i wesoła. Noc minęła spokojnie :) No to lecimy na bazarek a Perełkę proszę od nas wyściskać :loveu: Quote
iwonamaj Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Rozmawiałam z Monią, Negrusia szaleje i bryka, jak to szczęśliwy szczenior :) Quote
Nadziejka Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 :loveu::multi::iloveyou:i pieknieeee:loveu::loveu::loveu:szczescia maluniej i zdrowenka:loveu::B-fly: Quote
Beatkaa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 iwonamaj napisał(a):Rozmawiałam z Monią, Negrusia szaleje i bryka, jak to szczęśliwy szczenior :) to super :) cieszymy się bardzo :) Quote
Martika&Aischa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 iwonamaj napisał(a):Rozmawiałam z Monią, Negrusia szaleje i bryka, jak to szczęśliwy szczenior :) Tak się cieszę że Perełka jest szczęśliwa i w końcu w swoim domku :) Quote
Monia.B Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 hej dziołszki :) no więc tak- po pierwsze-mebelki sprzedane :) 400zł na psinki jest :) zaraz wysyłam prośbę o konta :) Negrusia jest niezłą rozrabiaką :) wariuje, szaleje, skacze i cieszy się :) teść mówi, że musi ją troszkę wytrenować :) no ale jak to szczeniaczek :) na dowód załączam zdjęcia :) same zobaczcie :) Quote
Mysza2 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Moniu :) bardzo dziękujemy za pomoc dla Szamanka:) widzę że kolejna dogomaniaczka się narodziła:):) Quote
Monia.B Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Mysza2 napisał(a):Moniu :) bardzo dziękujemy za pomoc dla Szamanka:) widzę że kolejna dogomaniaczka się narodziła:):) oj chyba tak, chyba zdecydowanie TAK :) mimo całego okrucieństwa z jakim się tu spotykamy- to pomaganie daje tyyyyle radości :) Quote
Beatkaa Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 piękna Perełeczka :loveu::loveu: oj tak,dogomania potrafi wciągnąć w pomaganie :) Quote
Martika&Aischa Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Aż serducho się raduje czytając takie wiadomości :loveu: Quote
Mysza2 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 ale ona śliczna jest :):) https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/428911_507669452593340_1270551132_n.jpg Quote
AgusiaP Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='Mysza2']ale ona śliczna jest :):) https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/428911_507669452593340_1270551132_n.jpg I jaka szczęśliwa :multi::lol: Quote
paula_t Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Śliczne zdjęcia uśmiechniętego i zadowolonego pycholka:loveu: A z bazarkiem świetna robota!:multi: Quote
Recommended Posts