Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O kurcze, aż miałam ciary na plecach jak oglądałam fotki...Widać, ze obie szczęśliwe- Pańcia i Negra :). Lepszego domku nie można sobie wymarzyć :loveu:...Dziękujemy :lol:.
Co do mebelków, pewnie pojedyncze sztuki lepiej by się sprzedawały, ale znowu kłopot jak coś zostanie :shake:, sama nie wiem. Pewnie cioteczki się wypowiedzą. Trzeba też będzie prosić cioteczki warszawskie o rozpowszechnienie bazarku wśród swoich znajomych, sąsiadów, w pracy...

• Replies 611
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Monia.B']kobietki zrobiłam zdjęcia tych mebli. chcę wystawić bazarek. Mam do was prośbę. Ponieważ wiem, że ma się z góry określić które pieski, bądź piesek dostaną pieniążki, a nie mam czasu żeby teraz przeglądać wątki - proszę was o pomoc. Może bardziej się orientujecie, jak rozdysponować te pieniądze? na które zwierzaczki? i czy aukcja tygodniowa może być? No i jak waszym zdaniem lepiej- cały komplet sprzedawać za 250zł cenę wywoławczą, czy pojedyncze sztuki po np. 50zł? wolałabym cały komplet. Myślałam też o wrzuceniu ogłoszenia na inne darmowe portale ogłoszeniowe. Jak wam się wydaje, co lepiej się sprzeda? komplet czy sztuki?

Podsyłam wątek biedaka - jest co prawda zbiorowy ale ten psiak potrzebuje pilnie pomocy :( okrucieństwo nie zna granic :(
Szamanek - cały w smole :( Dziewczyny walczą o jego życie :(
http://www.dogomania.pl/forum/threads/103251-Dolnośląskie-schronisko-nadzieja-umiera-ostatnia/page323

Posted

wystawiłam bazarek po konsultacji z moderatorką :) zapraszam i pomóżcie w rozsyłaniu :) Link w moim podpisie

p.s. Negrusia super się sprawuje na działeczce. Teściówka mówiła dziś że jest radosna i wesoła. Noc minęła spokojnie :)

Posted

Monia.B napisał(a):
wystawiłam bazarek po konsultacji z moderatorką :) zapraszam i pomóżcie w rozsyłaniu :) Link w moim podpisie

p.s. Negrusia super się sprawuje na działeczce. Teściówka mówiła dziś że jest radosna i wesoła. Noc minęła spokojnie :)

No to lecimy na bazarek a Perełkę proszę od nas wyściskać :loveu:

Posted

hej dziołszki :)

no więc tak- po pierwsze-mebelki sprzedane :) 400zł na psinki jest :) zaraz wysyłam prośbę o konta :)

Negrusia jest niezłą rozrabiaką :) wariuje, szaleje, skacze i cieszy się :) teść mówi, że musi ją troszkę wytrenować :) no ale jak to szczeniaczek :)

na dowód załączam zdjęcia :) same zobaczcie :)

Posted

Mysza2 napisał(a):
Moniu :) bardzo dziękujemy za pomoc dla Szamanka:) widzę że kolejna dogomaniaczka się narodziła:):)

oj chyba tak, chyba zdecydowanie TAK :) mimo całego okrucieństwa z jakim się tu spotykamy- to pomaganie daje tyyyyle radości :)