iwonamaj Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Dzisiaj u weterynarza Zosi zapłaciła 70 zł za szczepienie i wyjęcie szwów, kupiła jej tez obrożę i obróżkę przeciwpchelną, łącznie wydała 96 zł. Quote
Gabi79 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 iwonamaj napisał(a):Dzisiaj u weterynarza Zosi zapłaciła 70 zł za szczepienie i wyjęcie szwów, kupiła jej tez obrożę i obróżkę przeciwpchelną, łącznie wydała 96 zł. Zaglądam do cudnej Perełeczki. Quote
Martika&Aischa Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 A ja przelewam dla Perełki za bazarek 31 zł :) dziś odnotowałam wpłatę od cioci lilo :) więc wysyłam paczuchę i bazarek będzie rozliczony :) Quote
Beatkaa Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 iwonamaj napisał(a):Dzisiaj u weterynarza Zosi zapłaciła 70 zł za szczepienie i wyjęcie szwów, kupiła jej tez obrożę i obróżkę przeciwpchelną, łącznie wydała 96 zł. pieniążki przelałam na wskazane konto :) Martika@Aischa napisał(a):A ja przelewam dla Perełki za bazarek 31 zł :) dziś odnotowałam wpłatę od cioci lilo :) więc wysyłam paczuchę i bazarek będzie rozliczony :) super :loveu::loveu: dzięki :Rose: Quote
Martika&Aischa Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Martika@Aischa napisał(a):A ja przelewam dla Perełki za bazarek 31 zł :) dziś odnotowałam wpłatę od cioci lilo :) więc wysyłam paczuchę i bazarek będzie rozliczony :) Czekam jeszcze na adres i wysyłam paczuszkę ;) A Perełce przesyłam milion buziaków :* Quote
Beatkaa Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 2 sierpnia już niedługo !!! Nie mogę się doczekać :loveu: Quote
iwonamaj Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Perełka pojedzie już 1 sierpnia po południu, dostałam wiadomość od pani Moniki... Quote
Martika&Aischa Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 iwonamaj napisał(a):Perełka pojedzie już 1 sierpnia po południu, dostałam wiadomość od pani Moniki... Super :) nowe życie przed Perełką :) Quote
Gabi79 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 iwonamaj napisał(a):Perełka pojedzie już 1 sierpnia po południu, dostałam wiadomość od pani Moniki... Wspaniale, to już za tydzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Nadziejka Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 :B-fly::thumbs::thumbs:czekamy i zaciskamyyyyyy Quote
Kejciu Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Przepraszam za off ale mam podbramkową sytuację - w dniu dzisiejszym 2h temu na spacerze znalazłam tego kotka - nie może u mnie zostać bo mam dwa psy i żółwia w bloku - nocuje dzisiaj w piwnicy - jesli nie znajde mu do jutra domku będę musiala odwieźć go do schroniska :-( proszę pomóżcie może ktoś z Waszych znajomych by go przygarnął?dowiozę w okolice Warszawy tel 792 330 240 do mnie do mojej koleżanki Marty 792 566 457 Quote
iwonamaj Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 kejciu napisał(a):Przepraszam za off ale mam podbramkową sytuację - w dniu dzisiejszym 2h temu na spacerze znalazłam tego kotka - nie może u mnie zostać bo mam dwa psy i żółwia w bloku - nocuje dzisiaj w piwnicy - jesli nie znajde mu do jutra domku będę musiala odwieźć go do schroniska :-( proszę pomóżcie może ktoś z Waszych znajomych by go przygarnął?dowiozę w okolice Warszawy tel 792 330 240 do mnie do mojej koleżanki Marty 792 566 457 Biedne maleństwo... Nie mam pomysłu :( Quote
Gabi79 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 kejciu napisał(a):Przepraszam za off ale mam podbramkową sytuację - w dniu dzisiejszym 2h temu na spacerze znalazłam tego kotka - nie może u mnie zostać bo mam dwa psy i żółwia w bloku - nocuje dzisiaj w piwnicy - jesli nie znajde mu do jutra domku będę musiala odwieźć go do schroniska :-( proszę pomóżcie może ktoś z Waszych znajomych by go przygarnął?dowiozę w okolice Warszawy tel 792 330 240 do mnie do mojej koleżanki Marty 792 566 457 O matko, ale bidulek. Też nie mam pomysłu...... Sama mam w dt koteczkę, na którą nie ma chętnych:-( Czy ten biduś da sobie radę w schronisku?????????????? Quote
Beatkaa Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ciężka sprawa....i ja też nie mam żadnego pomysłu:( biedna kicia :(:( Quote
Kejciu Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ciocie - Kotek jutro jedzie do nowego domku :) udało się :) uff :)dzisiaj bylam z nią u weta - jest zdrowa i ma około 3 miesięcy :) znajomy znajomej ją weźmie :) kamień z serca bo w schronisku napewno by zginęła :( Quote
Beatkaa Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 kejciu napisał(a):Ciocie - Kotek jutro jedzie do nowego domku :) udało się :) uff :)dzisiaj bylam z nią u weta - jest zdrowa i ma około 3 miesięcy :) znajomy znajomej ją weźmie :) kamień z serca bo w schronisku napewno by zginęła :( uff...naprawdę szczęściara z tej kici !!! :):):) Quote
iwonamaj Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Super wiadomość, powodzenia malutka w nowym domku :) Quote
paula_t Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Super, że z kociakiem się udało, miałyście mega szczęście!:) Perełeńko, jeszcze tylko 6 dni i jedziesz do nowego domku! :) Quote
Gabi79 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 kejciu napisał(a):Ciocie - Kotek jutro jedzie do nowego domku :) udało się :) uff :)dzisiaj bylam z nią u weta - jest zdrowa i ma około 3 miesięcy :) znajomy znajomej ją weźmie :) kamień z serca bo w schronisku napewno by zginęła :( Wspaniale:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 kejciu napisał(a):Ciocie - Kotek jutro jedzie do nowego domku :) udało się :) uff :)dzisiaj bylam z nią u weta - jest zdrowa i ma około 3 miesięcy :) znajomy znajomej ją weźmie :) kamień z serca bo w schronisku napewno by zginęła :( To się kici udało :):):) szczęscia maleńka w nowym domku :):):) Quote
Kejciu Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Powiem Wam ze to jest okropny problem - zostawić nie moglam a wziąść do domu też nie - nikogo chętnego do pomocy - ale to nikogo naprawdę...jedynie P. Jola z przytuliska Znajdki koło Radzymina nie odmówila mi pomocy - tysiące telefonów do schronisk, znajomych fundacji spełzły na niczym...szczerze?drugi raz się naprawdę zastanowię zanim uratuję kolejnego psiaka czy kociaka...ja pracuję właściwie codziennie po 12h...u mnie nikt się w domu nie zajmie maluchem - i tak rodzice są obarczeni moim zwierzyńcem więc nie mogę im kolejnego dorzucać Quote
Gabi79 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 kejciu napisał(a):Powiem Wam ze to jest okropny problem - zostawić nie moglam a wziąść do domu też nie - nikogo chętnego do pomocy - ale to nikogo naprawdę...jedynie P. Jola z przytuliska Znajdki koło Radzymina nie odmówila mi pomocy - tysiące telefonów do schronisk, znajomych fundacji spełzły na niczym...szczerze?drugi raz się naprawdę zastanowię zanim uratuję kolejnego psiaka czy kociaka...ja pracuję właściwie codziennie po 12h...u mnie nikt się w domu nie zajmie maluchem - i tak rodzice są obarczeni moim zwierzyńcem więc nie mogę im kolejnego dorzucać Czasem niestety tak bywa, że wszystkim żal zwierzaka, ale pomóc nie chcą lub nie są w stanie. I jak się znajdzie jakąś bidę, to człowiek zostaje z tym sam na zasadzie "pomogłeś, to sobie teraz radź" Quote
paula_t Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Ciotki, sorry za off'a, ale dzisiaj znalazłam taki przerażający wątek na miau (bez odzewu) i poleciłam dziewczynie, żeby napisała tutaj, wejdźcie proszę: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229997-Szukam-domu-dla-psa-bo-ma-zosta%C4%87-zabity Quote
Beatkaa Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Perełeczko to już jutro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):) Quote
Recommended Posts