ewu Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='asiuniab']ależ o Łezce nie da się zapomnieć;[/QUOTE] Codziennie zaglądam ale siedzę cicho. Łezka jest małym słoneczkiem:) Quote
buniaaga Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Podrzucam Łezkę ,może ktoś ją wypatrzy i wesprze. Quote
asiuniab Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Witaj Łezko, dziś na Dolnym Śląsku całe niebo w łezkach; Quote
doris66 Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 Na Podlasiu też niebo płacze, ale na szczęście tylko umiarkowanie, czyli od czasu do czasu spadną jakieś łezki. Ale najważniejsze że nasza mała psinka ma dobry humorek. Zdrowiej Łezko i bądź grzeczna bo cię Emir wywali na bruk jak dalej będziesz rozrabiała. Quote
doris66 Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 wklejam rozliczenie wpływów pieniędzy na pomoc dla Łezki (wpływy cd 1-15.07 ). Nie podano jeszcze wydatków za ten okres. Aha! według mnie to zebrało sie 580zł a nie 480zł. Wszystkim darczyńcom serdecznie dziękuję. 20,- Karina J.R.- Czerwionka-Leszczyny 50,- Piotr P. - Czyże 80,-Agniewszka W. - Bielsk Podl. (bunniaaga - bazarek) 50,-Ida D. - W-wa 20,-Dorota B.- Orla 10,- Ilona Z. - Kobyłka 50,-Helena A. S. - W-wa 200,- małgorzata U. - W-wa 100,- Jaroslaw B. - Bielsk Podl. _____________________ = 480,- z przen. 2.129,24 _____________________ razem 2.609,24 Quote
buniaaga Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Dziękujemy Wszystkim za wpłaty i pomoc dla Łezki:loveu: Quote
buniaaga Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Wieści o Łezce z wątku Emira po wizycie kontrolnej 19 lipca: badanie zeskrobin - wynik ujemny ( po raz pierwszy) utrzymujemy:invermectynę iommunostymulatory probityk kąpiel 1 x tyg. kontrolna wizyta za miesiąc sterylizacja planowana na na początek sierpnia Quote
asiuniab Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 buniaaga napisał(a):Wieści o Łezce z wątku Emira po wizycie kontrolnej 19 lipca: badanie zeskrobin - wynik ujemny ( po raz pierwszy) utrzymujemy:invermectynę iommunostymulatory probityk kąpiel 1 x tyg. kontrolna wizyta za miesiąc sterylizacja planowana na na początek sierpnia czyli Łezka zaczyna wychodzić na prostą:) Quote
doris66 Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Tak, wygląda na to, że jej stan zdrowia ulega poprawie. Łezka ma jeszcze chorą nóżkę. Nie zgina jej, o ile dobrze pamiętam, to jakiś stary uraz pewnie po dawnym złamaniu. Miała miec konsultację ortopedyczną, ale Pani Krystyna nic na razie nie pisze na ten temat. Pewnie dlatego, że nie da sie wszystkiego naraz zrobić. Najpierw nużeniec, później leczenie nóżki. Quote
asiuniab Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 doris66 napisał(a):Tak, wygląda na to, że jej stan zdrowia ulega poprawie. Łezka ma jeszcze chorą nóżkę. Nie zgina jej, o ile dobrze pamiętam, to jakiś stary uraz pewnie po dawnym złamaniu. Miała miec konsultację ortopedyczną, ale Pani Krystyna nic na razie nie pisze na ten temat. Pewnie dlatego, że nie da sie wszystkiego naraz zrobić. Najpierw nużeniec, później leczenie nóżki. jasne, na pierwszy plan wysuwają się sprawy najpilniejsze, czyli nużeniec; Quote
maja602 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 doris66 napisał(a):wklejam rozliczenie wpływów pieniędzy na pomoc dla Łezki (wpływy cd 1-15.07 ). Nie podano jeszcze wydatków za ten okres. Aha! według mnie to zebrało sie 580zł a nie 480zł. Wszystkim darczyńcom serdecznie dziękuję. 20,- Karina J.R.- Czerwionka-Leszczyny 50,- Piotr P. - Czyże 80,-Agniewszka W. - Bielsk Podl. (bunniaaga - bazarek) 50,-Ida D. - W-wa 20,-Dorota B.- Orla 10,- Ilona Z. - Kobyłka 50,-Helena A. S. - W-wa 200,- małgorzata U. - W-wa 100,- Jaroslaw B. - Bielsk Podl. _____________________ = 480,- z przen. 2.129,24 _____________________ razem 2.609,24 Muszę przyznać, że to przykre. W tym rozliczeniu też nie ma mojej wpłaty. Szkoda. Nie wiem co mam myśleć? Quote
doris66 Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Isadora7 napisał(a):Najmocniej przerpaszam ale teraz mea kulpa. Tak jest wszystko - przy nastepnym rozliczeniu bedzie wykazane Tak napisała Isadora7. Zwróciłam sie do Isadora7 o sprawdzenie jeszcze raz wpłat i jedno ale konkretne wyjaśnienie. Ja niestety nie mam wpływu na to jak sa księgowane wpłaty. Zgadzam się że powinno być wyjaśnienie i nie wiem dlaczego nie ma. Quote
Isadora7 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 doris66 napisał(a):Tak napisała Isadora7. Zwróciłam sie do Isadora7 o sprawdzenie jeszcze raz wpłat i jedno ale konkretne wyjaśnienie. Ja niestety nie mam wpływu na to jak sa księgowane wpłaty. Zgadzam się że powinno być wyjaśnienie i nie wiem dlaczego nie ma. Napisałam prośbe o sprawdzenie, przepraszam ze nie jestem za często na wątku. Quote
doris66 Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Łezka ma mieć sterylkę na początku sierpnia. Trzymam kciuki aby zabieg przebiegł pomyślnie. Quote
baster i lusi Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 doris66 napisał(a):rezerwacja ...... wpływy Pal Pay/ dotpay ( z ostatnich dni maja 2012 ) 100,- Krystyna W.- Szwecja 100,- Martin B.. Francja 15,- Agata O. ___________________ = 215,- wpływy cd 1-15.06 50,- Anna Ś. - Jaworzno 150,- Marzena P.- G. - Grodzisko maz. 10,-Judyta A. L. - Kotuń 100,-Anna R. - Zakroczym 20,-Grażyna N. - Leżajsk 20,-Jan P.J. - Bojanowo 50,- Zbigniew P. - Krosno ( Yv1958) 20,- Karina J. R. - Czerwionka - Leszczyny 10,-Anita A.K. - Poznań 30,- Monika O.- Plewiska ( sharka) 11,68 Katarzyna G. - Katowice 15,- Marcina K. K. - W-wa 130,- Agnieszka W. - Bielsk Podlaski ( buniaaga - bazarek) 80,-Marta A.S. - W-wa 100,-Cezary C. - Gdów 50,- Marta A. B. - Kraków 19,90 Dagmara M. - Kraków 10,-Iga M.J. - Grodzisk Maz. 10,-Klaudia M. - Jarocin 60,- Grażyna K.-L.- Sucha Beskidzka 5,66 Bernardetta P.-Malbork 30,-Barbara B. Gliwicde ( ewu) 25,- Marta D. - Opole 7,-Anna O.-Z. - Siedlce 10,-Karolina I. B. - W-wa 30,-Agnieszka D. - Białystok ( dreag) 50,-Renata G. -W-wa ( od KEKSA) 50,-Anna B. - W-wa 20,-Magdalena A. - Bielsk Podlaski 70,13- Katarzyan o. - Kotuń 30,-Aurelia K. - Zbąszyń _____________________ = 1.274,24z przen. 215,- _____________________ razem 1.489,24 A teraz wydatki: 260,-wizyta wet. + badania diagn. 38,- dojazd 250,- Zylexis ( 5 x) 44,- EFA Olie 30,- Biomectin 22,- Lacidofil 75,- Peroxyvet 65,- Immunoactiv Balance ___________________ = 784,- z przen. 144,- ( opłacona faktura za diagnostykę wykonana w Bielsku Podlaskim ) ___________________ razem 928,- doris66 napisał(a):wpływy cd 16-30.06 100,- Cezary C. - Gdów 10,- Agnieszka M.P. - Turek 50,-Katarzyna M. K. - W-wa 20,-Agata G. - Gdańsk 150,- Małgorzata B-K. - Częstochowa 20,- Iwona A.B.- Lublin 35,-Karolina M. - Bytom (Carrie i Tequilla) 25,-Magdalena K. - Góra Siewierska 30,-Iwona A.B. - Lublin 200,-Marta W. N. - W-wa (kundelkowa) _________________________ = 640,- z przen. 1.489,24 ________________________ razem 2.129,24 koszty cd 155,- wizyta + badania diagn. 76,- dojazd 390,- pobyt 1-30.06 _____________________ = 621,- z przen 928,- ____________________ razem 1.549,- wpływy cd (1-15.07 ) 20,- Karina J.R.- Czerwionka-Leszczyny 50,- Piotr P. - Czyże 80,-Agniewszka W. - Bielsk Podl. (bunniaaga - bazarek) 50,-Ida D. - W-wa 20,-Dorota B.- Orla 10,- Ilona Z. - Kobyłka 50,-Helena A. S. - W-wa 200,- małgorzata U. - W-wa 100,- Jaroslaw B. - Bielsk Podl. _____________________ = 480,- z przen. 2.129,24 _____________________ razem 2.609,24 doris66 napisał(a):wklejam rozliczenie wpływów pieniędzy na pomoc dla Łezki (wpływy cd 1-15.07 ). Nie podano jeszcze wydatków za ten okres. Aha! według mnie to zebrało sie 580zł a nie 480zł. Wszystkim darczyńcom serdecznie dziękuję. 20,- Karina J.R.- Czerwionka-Leszczyny 50,- Piotr P. - Czyże 80,-Agniewszka W. - Bielsk Podl. (bunniaaga - bazarek) 50,-Ida D. - W-wa 20,-Dorota B.- Orla 10,- Ilona Z. - Kobyłka 50,-Helena A. S. - W-wa 200,- małgorzata U. - W-wa 100,- Jaroslaw B. - Bielsk Podl. _____________________ = 480,- z przen. 2.129,24 _____________________ razem 2.609,24 maja602 napisał(a):Muszę przyznać, że to przykre. W tym rozliczeniu też nie ma mojej wpłaty. Szkoda. Nie wiem co mam myśleć? Tu są wszystkie wpłaty ,może jest i Twoja. Quote
maja602 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 (edited) Nie ma mojej wpłaty. Przesłałam swoje dane, więc na koncie fundacji powinna być, nawet jeśli została zapisana na konto ogólne lub dla innego psa. Niestety w wykazanych wpłatach jej nie ma. Możesz sama sprawdzić bo dane moje znasz. Poprzednia wpłata dla EMIRA na Victora jest a na łezkę nie ma. Więcej się nie będę upominała o sprawdzenie, bo to nie jest poważne. Edited July 26, 2012 by maja602 Quote
doris66 Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Słuchaj Maja602 twoja wpłata gdzieś jest napewno. Rozumiem że chcesz to wyjaśnić. Wytłumaczeniem dla Emira, że jeszcze tego nie zrobił jest tylko fakt, że mają tak duzo prac, związanych z opieka , leczeniem psów, dbaniem aby Fundacja istniała, iz brakuje im czasu na wszystko. Isadora sama nie ogarnia tak szybko całej papierologii. Maja 602 prosze cie o cierpliwość , Emir napewno tę sprawę wyjaśni. Ja wiem dobrze jak przekazywane są wpłaty na rachunki bo to dotyczy poniekąd mojej pracy zawodowej. Nie dalej niż dziś, razem z księgową przez trzy godziny szukałam jednej wpłaty na koncie. Wykonałam kilka trudnych telefonów, grzebanie w papierach zajęło mnóstwo czasu , przewaliłyśmy stosy wyciągów. I okazało się, że wpłata byłą ale bank przekazując ją na konto pomylił imię, nazwisko wpłacającego i opis wpłaty. Przy setkach czy nawet tysiącach wpłat takie ustalenia zajmują mnóstwo czasu. Ja ze swej strony przepraszam cię za tę sytuację i jeszcze raz proszę o cierpliwosć. Quote
doris66 Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Zaglądam. Niech mały pyskacz wędruje w górę. Quote
Isadora7 Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='maja602']Nie ma mojej wpłaty. Przesłałam swoje dane, więc na koncie fundacji powinna być, nawet jeśli została zapisana na konto ogólne lub dla innego psa. Niestety w wykazanych wpłatach jej nie ma. Możesz sama sprawdzić bo dane moje znasz. Poprzednia wpłata dla EMIRA na Victora jest a na łezkę nie ma. Więcej się nie będę upominała o sprawdzenie, bo to nie jest poważne. Wplaty w Fundacji majacej ponad 100 psów wyglądają tak ze jest to liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiista wpłat w tym w wiekszości 5, 10, 20, 30 (z opcjami typu 25, 35 zł) zapewniam ze spojrzenie na taki słupek to wrażenia. Ja niestety z przyczyn przeróżnych przez dogo przelatuję jak przez ogień. Twoja wpłata została znaleziona i wpisana juz w rozliczeniu przed kilkoma dniami w poscie w którym sa wpływy z okresu w którym była twoja wpłata. Przepraszam nie przypuszczałam, że nie zerkasz i nie sprawdzasz czy już poprawione. Tym bardziej, ze masz pozytywne doświadczenia po Wiktorze. Twoja wpłata jest zawarta w poscie wpływy cd 16-30.06 http://emir.eev.pl/viewtopic.php?p=20951#20951 Jeszcze raz przepraszam za zamieszanko, i dziękuje za wyrozumiałość. Quote
maja602 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='Isadora7']Wplaty w Fundacji majacej ponad 100 psów wyglądają tak ze jest to liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiista wpłat w tym w wiekszości 5, 10, 20, 30 (z opcjami typu 25, 35 zł) zapewniam ze spojrzenie na taki słupek to wrażenia. Ja niestety z przyczyn przeróżnych przez dogo przelatuję jak przez ogień. Twoja wpłata została znaleziona i wpisana juz w rozliczeniu przed kilkoma dniami w poscie w którym sa wpływy z okresu w którym była twoja wpłata. Przepraszam nie przypuszczałam, że nie zerkasz i nie sprawdzasz czy już poprawione. Tym bardziej, ze masz pozytywne doświadczenia po Wiktorze. Twoja wpłata jest zawarta w poscie wpływy cd 16-30.06 http://emir.eev.pl/viewtopic.php?p=20951#20951 Jeszcze raz przepraszam za zamieszanko, i dziękuje za wyrozumiałość. Właśnie chodzi o to, ze zerkam. Wpłata została dopisana 24.07.12r. czyli po moim ostatnim poście. Przed napisanie postu sprawdziłam na stronie Emira. Poza tym nie miałabym wątpliwości, że jest, gdyby nie wykaz wpłat i kosztów. Wpłacałam wielokrotnie dla Emira i nie tylko dla Wiktora.Nigdy pieniędzy nie szukałam, bo wiem, że to uczciwa fundacja. Natomiast jeżeli deklaruję wpłatę na wątku i wszystkie są wykazane a moja nie, to ja wychodzę na osobę niewiarygodną. Dziękuję, za trud włożony w odszukanie wpłaty ale uważam, że tak powinno być. Albo wszystkie wpłaty, albo żadnej tylko ogólna kwota. Dobrze, że się wyjaśniło i jest OK. Quote
Miła od Gucia Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 witaj Łezka buziaczki od ciotki będziemy trzymać łapki i kciuki za sterylkę Quote
Isadora7 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='maja602']Właśnie chodzi o to, ze zerkam. Wpłata została dopisana 24.07.12r. czyli po moim ostatnim poście. Przed napisanie postu sprawdziłam na stronie Emira. Poza tym nie miałabym wątpliwości, że jest, gdyby nie wykaz wpłat i kosztów. Wpłacałam wielokrotnie dla Emira i nie tylko dla Wiktora. Nigdy pieniędzy nie szukałam, bo wiem, że to uczciwa fundacja. Natomiast jeżeli deklaruję wpłatę na wątku i wszystkie są wykazane a moja nie, to ja wychodzę na osobę niewiarygodną. Dziękuję, za trud włożony w odszukanie wpłaty ale uważam, że tak powinno być. Albo wszystkie wpłaty, albo żadnej tylko ogólna kwota. Dobrze, że się wyjaśniło i jest OK. Nie ma problemu jak coś się nie zgadza piszcie do mnie dane i wszystko da się sprawdzić. mało bywam na dogo wiec służę mailem [email protected] Dzięki za zaufanie i zrozumienie. Quote
Patmol Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 i kiedy sterylka? bo miała być na początku sierpnia Quote
buniaaga Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Patmol napisał(a):i kiedy sterylka? bo miała być na początku sierpnia my też czekamy na wiadomości:) Quote
Recommended Posts