Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też witam Panią Monikę.Cudownie,że Pani się zalogowała na Dogo.Będziemy mieli wiadomości z pierwszej ręki o Puszku.
Nawet przyjęła Pani nick Puszek-Okruszek.Ja go sobie tak nazywałam no i proszę!
Trzymam mocno kciuki za transport maleństwa!

Posted

Może jakiś TOZ ma pożyczyć transporterki,trzy to dość dużo,będzie ciężko.No i ciężko z powrotną przesyłką.
Mam pytanie zwierzaki jadą pociągiem czy samochodem,jeżeli samochodem to Puszka można na smyczy przywiązać w samochodzie i nie będzie problemu z transporterkiem,gorzej z kociakami.

Posted

Witam.To ja mam wieźć te zwierzaczki,za zwrot kosztów transportu.Mieszkam w Tarnowie,pani o nicku "Puszek-Okruszek" zapytała,czy mogę pojechać po psiaka.Nie ma problemu,najmniejszego.Może poza tym,że mam fiata cc i może być ciasno.Nie wiem też,czy dam radę sama upilnować psiaka i koty???Zazwyczaj jeżdżę tylko z moim psiakiem...Nie ukrywam,że byłoby mi łatwiej,gdyby ktoś jechał ze mną w drodze powrotnej(bo TAM) jadę na "pusto"...
No i tu też mam dylemat,że jadę na pusto,bo trochę szkoda miejsca...Wstępnie planuję uniknąć jazdy przez Rzeszów,jakoś boję się tego miasta,chcę jechać trasą: Lisia Góra,Radomyśl Wielki,Mielec,Majdan Królewski,Przyszów,Nisko,Janów Lubelski,Czarnystok do Szczebrzeszyna.Może jest jakiś psiak,który potrzebuje transportu na tej trasie???

Posted

Nie wiem czy kotki pojada,bo to bardziej skomplikowane,moge je zlapac tylko od 15 -16tej,jak zlapie/chociaz jeszcze nie wiem jak/ to musze zawiezc do Krystyny,a dopiero pozniej trzeba od niej zabrac.I tak samo z drugim.Tylko juz na drugi dzien.Raczej nie da rady,a szkoda,bo kotki sa chore,a maja w Rudzie DT.

Posted

Zrobimy wszystko,żeby kotki i Puszek przyjechały razem,dlatego możemy opóźnić transport o parę dni,aż kotki będą wyłapane,ja przez ten czas podjadę do Rudy po transporterki i kupię szelki dla Puszka,potem pojadę pociągiem do Tarnowa i razem z Panią pojadę do Szczebrzeszyna po zwierzaczki,dzięki czemu Pani nie będzie wracała sama,ale będę musiała mieć jakieś wsparcie w pociągu,więc pojedzie ze mną jeszcze jedna osoba.Taki plan może być? :)

Posted

http://www.dogomania.pl/forum/threads/220755-Przerażony-skrzywdzony-nieufny-IKAR-Bardzo-proszę-o-pomoc-dla-Niego

Szukamy transportu dla Ikarka z Pszczyny do Krasnegostawu. Może da się jakos połączyć transport Puszka z Ikarkiem ????
Może Cioteczka Puszek-Okruszek byłaby w stanie przewieźć psiaka pociągiem ze Świętochłowic do Tarnowa a dalej samochodem do Krasnegostawu o ile Cioteczka dysponująca autem by się zgodziła ??? Z Pszczyny do Świętochłowic ktoś by psiaka dozwiózł.

Posted

[quote name='ewakloc']Tak jak napisałam na moim wątku,tak napiszę i tutaj:super,może być,byle do wtorku,bo w środę wyjeżdżam z moim psiakiem na wakacje. :-)
Ja mogę przywieźć Ikara w poniedziałek.Jeśli się Cioteczki zgodzą....

Posted

witam...
jedziemy wstępnie w poniedziałek,jadę busem do Krakowa,a stamtąd na Tarnów,piesek musiałby być u mnie bardzo wcześnie rano albo nawet i dzień wcześniej wieczorem (może nocować u mnie,pod warunkiem,że lubi dzieci:) ),możliwe,że uda mi się zamienić wtorkowy dyżur w pracy,wtedy możemy jechać we wtorek i piesek może przyjechać do mnie w poniedziałek,ale odp dam dopiero jutro rano.Co do transportu pieska bezpośrednio do Zamościa może być problem,bo jesteśmy troszkę ograniczone czasowo,musimy być u Pani Magdy w godzinach 15-16 ze względu na kotki.Wszystko zależy od przebiegu podróży.W ostateczności może piesek będzie mógł poczekać na transport w Szczebrzeszynie i tam ktoś po niego podjedzie? To jeszcze kwestia do obgadania wielu osób:) Proszę jedynie o kaganiec dla pieska,tak na wszelki wypadek,bo różni są kierowcy w busach i szelki do podróży samochodem,jeśli to możliwe.Tak więc piesek może jechać z nami:)

Posted (edited)

Super:) Ja przywiozę Ikarka, tylko muszę wiedzieć na kiedy. Dostosuję się:) Możemy odebrać Ikarka w poniedziałek po 6-tej rano i natychmiast wieźć do Swiętochłowic albo w poniedziałek wieczorem żeby nocował u Pani:).Kaganiec i szelki załatwione.
Czekam na wieści, proszę mi podać numer telefonu na pw , to jutro rano zadzwonię.Punkt jest nieczynny w niedzielę ale Klaudia zaraz zadzwoni i się dowie czy udałoby się psa zabrać jutro. W poniedziałek z rana nie byłoby problemu a wieczorem to już luksusowo:)
Dziękuję z całego serca.

Edited by ewu
Posted

To ja podaję mój numer na PW.Z tego co widzę Ikarka można dopiero odebrać po godz.6 rano,tak? W takim razie muszę zamienić wtorkowy dyżur i pojedziemy właśnie we wtorek:) 6.10 muszę być już w Katowicach,więc piesek musi przyjechać do mnie w poniedziałek popołudniu albo wieczorem.Jak Wam pasuje.Pozdrawiam serdecznie:)

Posted

Tak podczytuję wątek Puszka.Nowa Pani Puszka jest niesamowita w swoim działaniu.
WIELKI SZACUNEK DLA PANI,PANI MONIKO PRZESYŁAM I JESTEM PEŁNA PODZIWU!
DZIĘKUJĘ!

Posted

[quote name='Puszek-Okruszek']To ja podaję mój numer na PW.Z tego co widzę Ikarka można dopiero odebrać po godz.6 rano,tak? W takim razie muszę zamienić wtorkowy dyżur i pojedziemy właśnie we wtorek:) 6.10 muszę być już w Katowicach,więc piesek musi przyjechać do mnie w poniedziałek popołudniu albo wieczorem.Jak Wam pasuje.Pozdrawiam serdecznie:)
Poniedziałek po południu lub wieczorem byłoby cudnie:)))
To będziemy w poniedziałek:))))))
Pozdrawiam gorąco