Puszek-Okruszek Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=62304&start=150 witam... podaję link do strony,w której poruszany jest wątek transportowy...podajcie dalej:) a ja czekam na odp...trzymajcie kciuki,bo może się uda przywieźć Puszka i dwa kotki:) pozdrawiam,Monika Quote
diana79 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 witamy gorąco nową Panią Puszka :loveu::loveu::loveu::multi: i trzymamy bardzo mocno kciuki! Quote
Anula Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Ja też witam Panią Monikę.Cudownie,że Pani się zalogowała na Dogo.Będziemy mieli wiadomości z pierwszej ręki o Puszku. Nawet przyjęła Pani nick Puszek-Okruszek.Ja go sobie tak nazywałam no i proszę! Trzymam mocno kciuki za transport maleństwa! Quote
Puszek-Okruszek Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 No więc...Puszek przyjedzie do domu już w sobotę:multi:Ale jest kolejny problem...transporterka.Czy jest jakaś możliwość pożyczenia trzech od Pani Magdy? A może jakaś inna opcja? Quote
diana79 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 super że już w sobotę :):multi: kto ma pożyczyć 3 transporterki? dałam zapytanie na wątku ogólnym szczebrzeszyniaków http://www.dogomania.pl/forum/threads/191040-Bezdomne-ze-Szczebrzeszyna-BRAK-SPONSORÓW-DLUGI?p=19234765#post19234765 Quote
Becia Lublin Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 puszek jedzie do domku ... cudowna wiadomość :) czekamy na inf i fotki z domku Quote
Anula Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Może jakiś TOZ ma pożyczyć transporterki,trzy to dość dużo,będzie ciężko.No i ciężko z powrotną przesyłką. Mam pytanie zwierzaki jadą pociągiem czy samochodem,jeżeli samochodem to Puszka można na smyczy przywiązać w samochodzie i nie będzie problemu z transporterkiem,gorzej z kociakami. Quote
ewakloc Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Witam.To ja mam wieźć te zwierzaczki,za zwrot kosztów transportu.Mieszkam w Tarnowie,pani o nicku "Puszek-Okruszek" zapytała,czy mogę pojechać po psiaka.Nie ma problemu,najmniejszego.Może poza tym,że mam fiata cc i może być ciasno.Nie wiem też,czy dam radę sama upilnować psiaka i koty???Zazwyczaj jeżdżę tylko z moim psiakiem...Nie ukrywam,że byłoby mi łatwiej,gdyby ktoś jechał ze mną w drodze powrotnej(bo TAM) jadę na "pusto"... No i tu też mam dylemat,że jadę na pusto,bo trochę szkoda miejsca...Wstępnie planuję uniknąć jazdy przez Rzeszów,jakoś boję się tego miasta,chcę jechać trasą: Lisia Góra,Radomyśl Wielki,Mielec,Majdan Królewski,Przyszów,Nisko,Janów Lubelski,Czarnystok do Szczebrzeszyna.Może jest jakiś psiak,który potrzebuje transportu na tej trasie??? Quote
DORA1020 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Nie wiem czy kotki pojada,bo to bardziej skomplikowane,moge je zlapac tylko od 15 -16tej,jak zlapie/chociaz jeszcze nie wiem jak/ to musze zawiezc do Krystyny,a dopiero pozniej trzeba od niej zabrac.I tak samo z drugim.Tylko juz na drugi dzien.Raczej nie da rady,a szkoda,bo kotki sa chore,a maja w Rudzie DT. Quote
Puszek-Okruszek Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Zrobimy wszystko,żeby kotki i Puszek przyjechały razem,dlatego możemy opóźnić transport o parę dni,aż kotki będą wyłapane,ja przez ten czas podjadę do Rudy po transporterki i kupię szelki dla Puszka,potem pojadę pociągiem do Tarnowa i razem z Panią pojadę do Szczebrzeszyna po zwierzaczki,dzięki czemu Pani nie będzie wracała sama,ale będę musiała mieć jakieś wsparcie w pociągu,więc pojedzie ze mną jeszcze jedna osoba.Taki plan może być? :) Quote
ewakloc Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Tak jak napisałam na moim wątku,tak napiszę i tutaj:super,może być,byle do wtorku,bo w środę wyjeżdżam z moim psiakiem na wakacje. :-) Quote
diana79 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 o to trzymam kciuki aby wszystko się udało! super organizacja :) Quote
Sara2011 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/220755-Przerażony-skrzywdzony-nieufny-IKAR-Bardzo-proszę-o-pomoc-dla-Niego Szukamy transportu dla Ikarka z Pszczyny do Krasnegostawu. Może da się jakos połączyć transport Puszka z Ikarkiem ???? Może Cioteczka Puszek-Okruszek byłaby w stanie przewieźć psiaka pociągiem ze Świętochłowic do Tarnowa a dalej samochodem do Krasnegostawu o ile Cioteczka dysponująca autem by się zgodziła ??? Z Pszczyny do Świętochłowic ktoś by psiaka dozwiózł. Quote
ewu Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Błagamy o pomoc. Ikar to średniej wielkości pies,łagodny jak baranek.Jest w punkcie przetrzymań. Lada dzień grozi wywózka do Mysłowic:( Ja go dowiozę do Świętochłowic. To zdjęcia Ikara http://www.facebook.com/media/set/?set=a.284612738293903.69649.100002355363643&type=3 Quote
ewu Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 [quote name='ewakloc']Tak jak napisałam na moim wątku,tak napiszę i tutaj:super,może być,byle do wtorku,bo w środę wyjeżdżam z moim psiakiem na wakacje. :-) Ja mogę przywieźć Ikara w poniedziałek.Jeśli się Cioteczki zgodzą.... Quote
b-b Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Wspaniale, że kolejne maleństwo znalazło swój domek :D Quote
Puszek-Okruszek Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 witam... jedziemy wstępnie w poniedziałek,jadę busem do Krakowa,a stamtąd na Tarnów,piesek musiałby być u mnie bardzo wcześnie rano albo nawet i dzień wcześniej wieczorem (może nocować u mnie,pod warunkiem,że lubi dzieci:) ),możliwe,że uda mi się zamienić wtorkowy dyżur w pracy,wtedy możemy jechać we wtorek i piesek może przyjechać do mnie w poniedziałek,ale odp dam dopiero jutro rano.Co do transportu pieska bezpośrednio do Zamościa może być problem,bo jesteśmy troszkę ograniczone czasowo,musimy być u Pani Magdy w godzinach 15-16 ze względu na kotki.Wszystko zależy od przebiegu podróży.W ostateczności może piesek będzie mógł poczekać na transport w Szczebrzeszynie i tam ktoś po niego podjedzie? To jeszcze kwestia do obgadania wielu osób:) Proszę jedynie o kaganiec dla pieska,tak na wszelki wypadek,bo różni są kierowcy w busach i szelki do podróży samochodem,jeśli to możliwe.Tak więc piesek może jechać z nami:) Quote
ewu Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 (edited) Super:) Ja przywiozę Ikarka, tylko muszę wiedzieć na kiedy. Dostosuję się:) Możemy odebrać Ikarka w poniedziałek po 6-tej rano i natychmiast wieźć do Swiętochłowic albo w poniedziałek wieczorem żeby nocował u Pani:).Kaganiec i szelki załatwione. Czekam na wieści, proszę mi podać numer telefonu na pw , to jutro rano zadzwonię.Punkt jest nieczynny w niedzielę ale Klaudia zaraz zadzwoni i się dowie czy udałoby się psa zabrać jutro. W poniedziałek z rana nie byłoby problemu a wieczorem to już luksusowo:) Dziękuję z całego serca. Edited June 16, 2012 by ewu Quote
Puszek-Okruszek Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 To ja podaję mój numer na PW.Z tego co widzę Ikarka można dopiero odebrać po godz.6 rano,tak? W takim razie muszę zamienić wtorkowy dyżur i pojedziemy właśnie we wtorek:) 6.10 muszę być już w Katowicach,więc piesek musi przyjechać do mnie w poniedziałek popołudniu albo wieczorem.Jak Wam pasuje.Pozdrawiam serdecznie:) Quote
Anula Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Tak podczytuję wątek Puszka.Nowa Pani Puszka jest niesamowita w swoim działaniu. WIELKI SZACUNEK DLA PANI,PANI MONIKO PRZESYŁAM I JESTEM PEŁNA PODZIWU! DZIĘKUJĘ! Quote
ewu Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 [quote name='Puszek-Okruszek']To ja podaję mój numer na PW.Z tego co widzę Ikarka można dopiero odebrać po godz.6 rano,tak? W takim razie muszę zamienić wtorkowy dyżur i pojedziemy właśnie we wtorek:) 6.10 muszę być już w Katowicach,więc piesek musi przyjechać do mnie w poniedziałek popołudniu albo wieczorem.Jak Wam pasuje.Pozdrawiam serdecznie:) Poniedziałek po południu lub wieczorem byłoby cudnie:))) To będziemy w poniedziałek:)))))) Pozdrawiam gorąco Quote
Recommended Posts