tatankas Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Ogłoszenia wczoraj zrobiłam,proszę wejść na maila i aktywować ;) Quote
diana79 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 bardzo dziękuję za ogłoszenia :) ja idę na wizytę PA do Świętochłowic czy to może jest mowa o tej osobie? wczoraj wieczorem dostałam namiar od Dory Quote
Anula Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 diana79 napisał(a):bardzo dziękuję za ogłoszenia :) ja idę na wizytę PA do Świętochłowic czy to może jest mowa o tej osobie? wczoraj wieczorem dostałam namiar od Dory No trudno mi powiedzieć,Państwo mają dwoje dzieci w wieku 7 i 9 lat ale nie wiem gdzie mieszkają.Mieli dzwonić na numer podany w pierwszym poście albo napisać maila. Quote
diana79 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Anula napisał(a):No trudno mi powiedzieć,Państwo mają dwoje dzieci w wieku 7 i 9 lat ale nie wiem gdzie mieszkają.Mieli dzwonić na numer podany w pierwszym poście albo napisać maila. to chyba oni bo mają dzieci w tym wieku :) jutro popołudniu idę do nich na wizytę, trzymajcie kciuki Quote
Anula Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 (edited) diana79 napisał(a):to chyba oni bo mają dzieci w tym wieku :) jutro popołudniu idę do nich na wizytę, trzymajcie kciuki No to trzymam,oby wizyta wypadła pomyślnie i Puszek w prezencie dostał wspaniały domek tak jak moja tymczasowiczka Kama (bardzo podobna do Puszka) Edited June 14, 2012 by Anula Quote
diana79 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 tylko nie wiem co z transportem bo to jest ok 400km ale w razie czego będziemy szukać i kombinować a jest wątek Kamy? chciałabym ją zobaczyć a mój Bingo też jest bardzo podobny do Puszka Quote
Anula Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='diana79']tylko nie wiem co z transportem bo to jest ok 400km ale w razie czego będziemy szukać i kombinować a jest wątek Kamy? chciałabym ją zobaczyć a mój Bingo też jest bardzo podobny do Puszka Wszytko jest możliwe a także transport. Wątek Kamy-dużo zdjęć: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225671-Kama-kud%C5%82ata-sunia-ju%C5%BC-nie-spogl%C4%85da-smutnie-za-krat-ma-najcudowniejszy-DS Państwo bardzo chcieli zaadoptować Kamę i szukają podobnego psiaka. Quote
diana79 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 wizyta wyszła bardzo dobrze, to wspaniała osoba z ogromnym sercem dla zwierząt, od zawsze ma do czynienia z psami i kotami i to po przejściach, nawet sama może przyjechać po Puszka tylko musi auto załatwić :) oby się wszystko udało trzymam bardzo mocno kciuki! Anula bardzo dziekuję za ten kontakt! Quote
Anula Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 No to jednak ten domek.Z całego serca się cieszę,że Pusio będzie miał kochający wspaniały domek bo przecież na to zasługuje.Mam ogromną nadzieję,że już nigdy nie będzie porzucony. Kochani piszcie jak to się dalej potoczy.Ja w każdym razie czekam na fotki z nowego domku-nie popuszczę! Pusio pakuj walizki i to szybciutko! Quote
Ty$ka Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Wow, super wieści :) Kiedy Puszek jedzie do DS? Anula, bardzo Ci dziękujemy za ten kontakt :loveu: Quote
Anula Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Kochani nie ma za co dziękować,pomogłam jak mogłam.Jestem bardzo zadowolona,że Pusio - Okrusio będzie miał dom.Po to tu jesteśmy skupieni na Dogo aby pomagać psiakom w potrzebie. Jeszcze chyba jeden domek szykuje się dla suni porzuconej w rowie też przez kontakt Państwa,którzy chcieli zaadoptować Kamę. Już są jakieś plany odnośnie Puszka kiedy trafi do domku? Quote
diana79 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Puszek mógłby trafić do domu od razu, teraz jest tylko kwestia w transporcie, mam nadzieję że Pani uda się załatwić samochód i sama po niego pojedzie jak najszybciej :) Quote
Sara2011 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Cieszę się, ze Pusio będzie miał swój domek. To taki cudowny piesek:-). Quote
diana79 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 potrzebny transport dla Puszka do nowego domu ze Szczebrzeszyna lub Lublina do Katowic Quote
Anula Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 diana79 napisał(a):potrzebny transport dla Puszka do nowego domu ze Szczebrzeszyna lub Lublina do Katowic Napisz na transportowym albo załóż wątek na transportowym.Można też zaglądnąć,może ktoś oferuje i podpiąć się pod jakiś transport. Bodajże teresz10 jest na jakimś wątku chyba Nowodworskim i tam trzeba zapytać o transport. Quote
Anula Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Doda jest z Katowic/Sosnowiec-oferuje transport.Może ją zapytać ile by kosztował a może jedzie w tym kierunku. Tel: 500 631 584 także sms Quote
edyseja Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Ma chłopak szczęście - tak błyskawicznie znaleźć domek i to w sezonie przedurlopowym. Anula, masz dobrą rękę do wyszukiwania kudłaczkom najwspanialszych na świecie DS. :) Quote
diana79 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Anula napisał(a):Doda jest z Katowic/Sosnowiec-oferuje transport.Może ją zapytać ile by kosztował a może jedzie w tym kierunku. Tel: 500 631 584 także sms tak wiem, podałam wczoraj Pani ten namiar, niestety Doda może dopiero w przyszłym tygodniu Quote
Ty$ka Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Znalazłam darmowy transport wśród znajomych, ale dopiero na początku lipca. Szukam dalej... Quote
diana79 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Ty$ka napisał(a):Znalazłam darmowy transport wśród znajomych, ale dopiero na początku lipca. Szukam dalej... to wtedy Puszek będzie już w swoim domku :) ale w razie czego to dobrze wiedzieć o takim transporcie może jakiś inny szczebrzeszyniak znajdzie dom na śląsku :) Pani Puszka staje na głowie aby coś szybko znaleźć, trzymamy kciuki aby się udało! Quote
Ty$ka Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Ja również szukam jakiś fajny transport. :) Quote
Anula Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 To szukajcie Kochani transportu aby Puszek-Okruszek był już w swoim domciu. Quote
Recommended Posts