Ty$ka Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Nic się nie dzieje ;). Bardzo się cieszę, że w sobotę Puszek już będzie z Tobą. Pewnie nie możesz się doczekać? :) Quote
Puszek-Okruszek Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Ty$ka napisał(a):Nic się nie dzieje ;). Bardzo się cieszę, że w sobotę Puszek już będzie z Tobą. Pewnie nie możesz się doczekać? :) Nawet nie wiesz co ja tutaj przeżywam...droga daleka,auta brak,problemy z komunikacją i w dodatku mnóstwo dyżurów w pracy...już dawno osobiście bym pojechała po Puszka!!! Jeden transport nam odpadł we wtorek,a jeden przegapiłam,bo nie byłam na forum dłuższy czas:( Ale już w tą sobotę,mam ogromną nadzieję,że wreszcie poznam Puszka:) Quote
Ty$ka Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Może nie zapeszajmy? :eviltong: Jak już Pucholec będzie u Ciebie, wtedy zmienimy :) Quote
Puszek-Okruszek Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Ty$ka napisał(a):Może nie zapeszajmy? :eviltong: Jak już Pucholec będzie u Ciebie, wtedy zmienimy :) :D masz rację :D Quote
Anula Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Cudownie,że Puszek już w sobotę będzie w domku.Jemu najbardziej tego w tej chwili potrzeba.Oby wszystko przebiegło zgodnie z planem. Quote
Ty$ka Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Anula napisał(a):Oby wszystko przebiegło zgodnie z planem. I za to trzymam kciuki :) Quote
Doda_ Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 DORA1020 napisał(a):Doda,skoncz juz z tym..ona to..ona tamto... dziewczyna adoptuje psa,koszty transoprtu sama oplaca,a to naprawde niemala kwota,zalogowala sie tutaj,zeby pomagac po wielu latach pomagania zwierzakom,wiem ,ze czyny swiadcza o tym kto kim jest,a nie to co sie wypisuje..... ale dlaczego to ja mam z tym skonczyc? umawialam sie z ta dziewczyna, ze po psa pojade, to dlaczego tutaj pisala ze nadal szuka i ze nic nie ma? wiedziala od poczatku ze to transport platny. i powtarzam, ze placic nie trzeba od razu z gory ! ale tak mowilam bo nie wiedzialam nawet kim jest, jaki to psiak . . . nie zawsze mozn ludziom ufac . . ja tez jestem tutaj zalogowana i tez pomagam zwierzakom . . napisalam tylko co o niej mysle. umawiamy sie, mysle ze na 100% jade, wchdoze na watek a tu nic ! chyba nic bardziej mnie nie denerwuje . . aha i skad mialam wiedziec ze sama oplaca transport? myslalam ze tak jak wiekszosc robi - zbiorki, bazarki. wystarczylo tylko wiecej napisac. . . puszek- wszyscy tutaj pomagamy zwierzakom. nie ma co sie klocic ;) przepraszam Cie i wszystkich, za 'moje' zachowanie. ale bardzo sie zdenerwowalam, jak przeczytalam , ze transport nadal poszukiwany, a od kilku dni sie umawialysmy . . . jesli chodzilo o kase, , trzeba bylo napisac . . jak cala ta sytuacja wyglada.. itd, cos bysmy wymyslily ;) puszkowi zycze szerokiej drogi do nowego domu . . a Tobie, Moniko, dziekujemy ze mu pomoglas;) i czekam na nowe zdjecia z nowego domku ) Quote
Becia Lublin Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Jutro rano jadę do Szczebrzeszyna po Puszka :multi: kciuki potrzebne :) Quote
Puszek-Okruszek Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Mam wieści od Beatki :) Puszek już w Lublinie!!! Quote
Anula Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Puszek-Okruszek napisał(a):Mam wieści od Beatki :) Puszek już w Lublinie!!! A co dalej? Jeżeli Beatka albo Ty będziesz potrzebowała tą kwotę,którą zaoferowałam na transport to proszę się przypomnieć na pw. Quote
Puszek-Okruszek Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Anula napisał(a):A co dalej? Jeżeli Beatka albo Ty będziesz potrzebowała tą kwotę,którą zaoferowałam na transport to proszę się przypomnieć na pw. O 11.00 Beata przekazuje Puszka,Łatka i kotka Patrycji...jadą do Radomia,a następnie Kraków i Katowice,Łatek jedzie do Wrocławia:) Quote
Becia Lublin Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Puszek w drodze do Lublina przerwa na siusiu w Lublinie ostatnie całuski od cioci Beci :) przekazałam Puszka Pati, jest już w drodze do swojego domku Quote
Puszek-Okruszek Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Beatko,jak Ci dziękować:loveu::loveu::loveu: Quote
Becia Lublin Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Puszek-Okruszek napisał(a):Beatko,jak Ci dziękować:loveu::loveu::loveu: to ja dziękuję Tobie, że pokochałaś Puszka i dałaś mu domek :loveu: Quote
Ty$ka Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Ale on jest śliczny :loveu: I jak trwa aklimatyzacja maluszka? :) Quote
Puszek-Okruszek Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Dopiero teraz udało mi się usiąść do komputera...Małe urwanie głowy w domu:) Najpierw zmiana trasy transportu,a potem kąpiel Puszka(była konieczna:) ) i spotkanie z Ikarkiem:) Ikar podszedł do Puszka spokojnie,ale nasz "Okruszek" niestety do Ikarka nie:( No i ciągle znaczy teren;P Za to spacerek wspólny zaliczony:D Puszek szedł równo z Ikarkiem...bez żadnych problemów,wręcz go naśladował:D A właściwie to nie wiem czy można było ten "bieg" nazwać spacerkiem hahaha Jeden ścigał drugiego:) Szkoda,że Puszek w domku nie umie się zgodzić z Ikarkiem:( Może to tylko kwestia czasu? Nie ma co ukrywać Pusio to pies z charakterem:D Quote
Anula Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 To są pierwsze chwile Puszka w nowym domku.Puszek i Ikar muszą sobie wyrobić hierarchię tj.kto ma być przewodnikiem stada.Wszystko powinno się z upływem czasu ułożyć.Psy muszą się dogadać i będzie okey.Jeżeli Puszek nie jest wykastrowany dobrze by było poddać go zabiegowi,jest duże prawdopodobieństwo,że przestanie znaczyć teren.W tej chwili Puszek znaczy teren aby pokazać kto tu rządzi tak to wygląda z samcami. Quote
diana79 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 jak dobrze że Puszek już w swoim domku :multi::multi::multi: oby szybko przestał znaczyć teren i dogadał się z Ikarkiem :lol: na pewno wszystko dobrze się ułoży:loveu: Quote
Puszek-Okruszek Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Pierwsza noc za nami...spokojna:D Dzisiaj jeszcze dzień na aklimatyzację,a od jutra bierzemy się ostro do pracy...przede wszystkim wizyta u weterynarza!!! Dostałam dzisiaj cenne wskazówki i wdrażamy je do naszego życia:D I taki mały bonus dla wszystkich na poprawienie humoru...Puszek chciał mnie dzisiaj "podpisać";) Quote
diana79 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 a jak z Ikarkiem się dogaduje w domu? Puszek a Ty już tak nie podpisuj wszystkiego bo i tak wszystko jest twoje ;) Quote
Puszek-Okruszek Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 diana79 napisał(a):a jak z Ikarkiem się dogaduje w domu? Puszek a Ty już tak nie podpisuj wszystkiego bo i tak wszystko jest twoje ;) No niestety nie jest za dobrze,razem mogą tylko wychodzić na spacer.Puszek atakuje Ikarka w domu i...warczy na mojego męża:( Jakiś mężczyzna musiał go kiedyś nieźle skrzywdzić:( Quote
DORA1020 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Tak Puszek ma charakterek,ale i przez ten charakterek urwal sie z lancucha i mozna bylo mu pomoc. A Nela to wyla i piszczala za nim,polubili sie. Quote
Recommended Posts