Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Puszek-Okruszek napisał(a):
W takim razie czekam:)

Chciałam zadzwonić ale poczta głosowa się odzywa, napisałam smsa.:) Będziemy wieczorem w poniedziałek bo Klaudia pracuje do 19.
Dam znać jak wyruszę z punktu:)

Edited by ewu
  • Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewu napisał(a):
Chciałam zadzwonić ale poczta głosowa się odzywa, napisałam smsa.:) Będziemy wieczorem w poniedziałek bo Klaudia pracuje do 19.
Dam znać jak wyruszę z punktu:)

zastanawiałam się skąd ta poczta i już wiem:D pomyliłam się w numerze,przepraszam:) początek jest 516...

Posted

Sprawdziłam trasę,z Tarnowa do Krasnegostawu jest 251 km,czas przejazdu w jedną stronę ok.4 godziny,koszt paliwa w jedną stronę ok.156zł. Z kolei z Krasnystawu do Szczebrzeszyna jest 54 km,czas przejazdu 53 min.,koszt paliwa ok,30 zł I z Szczebrzeszyna do Tarnowa 193 km,czas przejazdu ok.3,5 godziny,koszt paliwa ok.126,70zł.
Łącznie to prawie 9 godzin w trasie,około 498km,koszt paliwa ok.312.70
Wszystko pięknie,tylko nie wiem,jak moje auto da radę.Nigdy nie jechałam nim naraz tyle kilometrów.W ogłoszeniu napisałam,że oferuję transport do 200 km,tu wyjdzie dwa razy tyle...To jest stare auto i trochę się boję,co zrobimy,jeśli siądzie gdzieś po drodze,czego nie można wykluczyć...Trasa Tarnów-Szczebrzeszyn-Tarnów to jakieś 386km...Prawie 100km mniej,większa szansa,że dojedziemy bez awarii.:-) Chyba,że pojedzie z nami mechanik,to się nie boję niczego.:-)

Posted

witam...
jedziemy tylko do Szczebrzeszyna,spokojnie:) Ikarek nie jedzie z nami,zaszły pewne smutne okoliczności i Ikar ma załatwiany transport do innego miasta.Więc ponownie jedziemy na "pusto".

Ikarek przyjeżdża jutro wieczorem do Świętochłowic:)

Posted

Ikarek przyjeżdża jutro wieczorem do Świętochłowic:)

Tak, dziękuję jeszcze raz za nieocenioną pomoc)

Posted

Jestem córką Pani Ewy.Mama jest w szpitalu,miała wypadek w drodze na zakupy.Auto jest w naprawie.Mama nie ma teraz dostępu do komputera więc przekazała mi hasło i poprosiła,żeby tu napisać i przeprosić.

Posted

ewakloc napisał(a):
Jestem córką Pani Ewy.Mama jest w szpitalu,miała wypadek w drodze na zakupy.Auto jest w naprawie.Mama nie ma teraz dostępu do komputera więc przekazała mi hasło i poprosiła,żeby tu napisać i przeprosić.

Witam...
mam nadzieję,że Pani Ewa czuje się dobrze i to nic poważnego.Proszę pozdrowić Mamę ode mnie i życzyć jej szybkiego powrotu do zdrowia.Monika.

Posted

Szkoda,że nie ma auta,bo sama bym przyjechała...Niedawno zdałam egzamin na prawko. :smile: Niestety,nie poszłam w ślady Mamy.Ona zdała za 1 razem,ja dopiero za 3...
Ale autko u mechanika,musi poczekać na swoją kolej.Mechanik mówi,że bardziej się opłaca je zezłomować,niż naprawiać,ale to auto Mamy i Ona się chyba na to nie zgodzi...