Puszek-Okruszek Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ty$ka napisał(a):Super :) A jak się sprawuje? Superowo :loveu: To nie pies...to maskotka :lol: Poczatki byly trudne...jak sobie wspomne to...oj...ale bylo warto :D Quote
Ty$ka Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Lejesz miód na moje serce :loveu: Cieszę się, że jesteś szczęśliwa, że masz Puszka. I on też jest z Wami szczęśliwy, jestem tego pewna :loveu: Dziękuję, że daliście mu szansę :loveu: Quote
Puszek-Okruszek Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Ty$ka napisał(a):Lejesz miód na moje serce :loveu: Cieszę się, że jesteś szczęśliwa, że masz Puszka. I on też jest z Wami szczęśliwy, jestem tego pewna :loveu: Dziękuję, że daliście mu szansę :loveu: To my dziekujemy za tak wspanialego psiaka :loveu: Dzisiaj idziemy do weta po mikroczip dla Puszka i paszport...pod koniec tygodnia wyjezdzam z Pusiem do Belgii :D Quote
diana79 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Puszek-Okruszek napisał(a):To my dziekujemy za tak wspanialego psiaka :loveu: Dzisiaj idziemy do weta po mikroczip dla Puszka i paszport...pod koniec tygodnia wyjezdzam z Pusiem do Belgii :D szerokiej drogi! powodzenia i czekamy na dalsze info od Was z Belgi :) Quote
Ty$ka Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Wspaniale :loveu: Uwielbiam tutaj wchodzić. :) Miłej podróży. Trzeba by właścicieli Puszka sklonować :siara: Quote
Puszek-Okruszek Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 witam, jestesmy od ponad tygodnia poza granicami Polski :) podroz Puszek zniosl rewelacyjnie,grzecznie sobie spal na tylnym siedzeniu ;) ...i koniecznie musze sie Wam pochwalic kolejnym osiagnieciem Puszka :D ...zaakceptowal po kilku dniach duze psy...w tym jest jeden samiec :cool3: czego chciec wiecej :loveu: Quote
Ty$ka Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 Miłęgo pobytu :0 Wy na stałe czy chwilowo uciekliście z Polski? ;) W takim razie wielkie gratulacje dla Puszka :D Quote
Puszek-Okruszek Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='diana79']ale macie fajne życie :) bajka..... :)[/QUOTE] Fajne to dopiero wtedy,jak bedziemy w komplecie :) Quote
Puszek-Okruszek Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Ty$ka']Miłęgo pobytu :0 Wy na stałe czy chwilowo uciekliście z Polski? ;) W takim razie wielkie gratulacje dla Puszka :D[/QUOTE] Chcemy na stale,jak dobrze pojdzie.Mamy tutaj dom z ogrodem,raj dla psow,a i pola sa blisko,i las,wiec jest gdzie spacerowac. Quote
Anula Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 A co za kolegę,czy koleżankę ma Puszek? Wiem,że Pusio nie bardzo przepadał za psiakami.Jest śliczny,taki zadbany.Cudowne zdjęcia. Quote
Puszek-Okruszek Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Anula napisał(a):A co za kolegę,czy koleżankę ma Puszek? Wiem,że Pusio nie bardzo przepadał za psiakami.Jest śliczny,taki zadbany.Cudowne zdjęcia. To akurat kolezanka ;) ale jest tez i kolega tej wielkosci :) Z malymi pieskami nie bylo raczej problemow jezeli chodzi o akceptacje,Puszek nie tolerowal duzych psow,a teraz,prosze...:cool3: Quote
Puszek-Okruszek Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 witam, dawno mnie tutaj nie bylo :/ pomyslalam sobie,ze czas najwyzszy na jakies wiesci od Puszka :) jedynie na biezaco mozna go podziwiac na moim prywatnym profilu na fb ;) ogolnie Puszek czuje sie dobrze,nadal mieszka z trzema ogonami,jak na swoje lata trzyma sie swietnie :) w miare mozliwosci postaram sie przeslac kilka aktualnych fotek Dziadziusia :) pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie :) Quote
Ty$ka Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 Cześć :loveu: Stęskniliśmy się ze Wami, bo niestety nie mam Was w znajomych.. Co do zdjęć - jeśli masz je na fejsbuku, wystarczy kliknąć na nie prawym przyciskiem myszy i wybrać "kopiuj obrazek" no i wkleić w polu wiadomości. Gotowe :) Mam nadzieję, że niedługo nacieszę oczy kudłaczem. Quote
Puszek-Okruszek Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 potwierdzenie na przyjazn Puszka z duzymi psami :) Quote
Ty$ka Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 Świetna fotorelacja :loveu: Jaki extra fryz ma. CO jak co, ale dobrze mu z Wami :loveu: Quote
Puszek-Okruszek Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='Ty$ka']Świetna fotorelacja :loveu: Jaki extra fryz ma. CO jak co, ale dobrze mu z Wami :loveu:[/QUOTE] sama ten fryz robilam :p tutaj w poblizu ciezko o psiego fryzjera,ale chyba najgorzej nie wyglada,co? ;) Quote
Anula Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 I ja zaglądam do Puszka ale fajny chłopak,jest bardzo ładny.Cieszę się,że dobrze Puszkowi w nowym domku. Quote
Recommended Posts