Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lejesz miód na moje serce :loveu:
Cieszę się, że jesteś szczęśliwa, że masz Puszka. I on też jest z Wami szczęśliwy, jestem tego pewna :loveu: Dziękuję, że daliście mu szansę :loveu:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Lejesz miód na moje serce :loveu:
Cieszę się, że jesteś szczęśliwa, że masz Puszka. I on też jest z Wami szczęśliwy, jestem tego pewna :loveu: Dziękuję, że daliście mu szansę :loveu:

To my dziekujemy za tak wspanialego psiaka :loveu:

Dzisiaj idziemy do weta po mikroczip dla Puszka i paszport...pod koniec tygodnia wyjezdzam z Pusiem do Belgii :D

Posted

Puszek-Okruszek napisał(a):
To my dziekujemy za tak wspanialego psiaka :loveu:

Dzisiaj idziemy do weta po mikroczip dla Puszka i paszport...pod koniec tygodnia wyjezdzam z Pusiem do Belgii :D

szerokiej drogi! powodzenia i czekamy na dalsze info od Was z Belgi :)

• 2 weeks later...
Posted

witam,
jestesmy od ponad tygodnia poza granicami Polski :) podroz Puszek zniosl rewelacyjnie,grzecznie sobie spal na tylnym siedzeniu ;)

...i koniecznie musze sie Wam pochwalic kolejnym osiagnieciem Puszka :D

...zaakceptowal po kilku dniach duze psy...w tym jest jeden samiec :cool3:

czego chciec wiecej :loveu:

Posted

[quote name='Ty$ka']Miłęgo pobytu :0 Wy na stałe czy chwilowo uciekliście z Polski? ;)

W takim razie wielkie gratulacje dla Puszka :D[/QUOTE]

Chcemy na stale,jak dobrze pojdzie.Mamy tutaj dom z ogrodem,raj dla psow,a i pola sa blisko,i las,wiec jest gdzie spacerowac.

Posted

Anula napisał(a):
A co za kolegę,czy koleżankę ma Puszek? Wiem,że Pusio nie bardzo przepadał za psiakami.Jest śliczny,taki zadbany.Cudowne zdjęcia.

To akurat kolezanka ;) ale jest tez i kolega tej wielkosci :)

Z malymi pieskami nie bylo raczej problemow jezeli chodzi o akceptacje,Puszek nie tolerowal duzych psow,a teraz,prosze...:cool3:

• 1 year later...
Posted

witam,
dawno mnie tutaj nie bylo :/ pomyslalam sobie,ze czas najwyzszy na jakies wiesci od Puszka :) jedynie na biezaco mozna go podziwiac na moim prywatnym profilu na fb ;)
ogolnie Puszek czuje sie dobrze,nadal mieszka z trzema ogonami,jak na swoje lata trzyma sie swietnie :)
w miare mozliwosci postaram sie przeslac kilka aktualnych fotek Dziadziusia :)
pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie :)

Posted

Cześć :loveu: Stęskniliśmy się ze Wami, bo niestety nie mam Was w znajomych..
Co do zdjęć - jeśli masz je na fejsbuku, wystarczy kliknąć na nie prawym przyciskiem myszy i wybrać "kopiuj obrazek" no i wkleić w polu wiadomości. Gotowe :)
Mam nadzieję, że niedługo nacieszę oczy kudłaczem.

Posted

[quote name='Ty$ka']Świetna fotorelacja :loveu:
Jaki extra fryz ma. CO jak co, ale dobrze mu z Wami :loveu:[/QUOTE]

sama ten fryz robilam :p tutaj w poblizu ciezko o psiego fryzjera,ale chyba najgorzej nie wyglada,co? ;)