Jump to content
Dogomania

Klusek(Olinek)-cudny szczeniak..prawie..ON..nie widzi, ale ....MA WSPANIALY DOM ! ! !

Recommended Posts

Posted

czesc wszystkim.
ja jestem z katowic i chwilowo mam sesje ale po 11 czerwca bede wolna.
oczywiscie jezeli to nie za pozno!
z psiakami mieszkalam zawsze a konno jezdzilam pare lat i w zasadzie sprzatalam im i karmilam je no i oczywiscie czyscilam, (co prawda bylo to jakis czas temu ale chyba tego sie nie zapomina?)
gdyby trzeba to mozemy sie spotkac i porozmawiac:lol:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorothy napisał(a):
:sadCyber:
nie ma dobrych wiesci...:-(

Klusior ma wrodzona genetyczna wade oczu.

:-(

Biedactwo kochane ....:shake: .
Nigdy nic nie zobaczy :shake: ...

Ma kochajaca pania i to bardzo duzo.
Jesli bedzie musial zostawac sam, najlepiej bedzie moze dla niego mieszkanie w osobnym kojcu, ktory bedzie dobrze znal. Chyba, ze bedzie mieszkal tylko w domu, ale to jednak spory psiak urosnie.
Przykre to bardzo.
Zycze duzo wytrwalosci.

Posted

kurcze dorothy...ja tez teraz mam sesje...moglabym przyjechac- tak tak az z poznania dopiero po 21 czerwca...zeby jedna osoba nie zostala z twoim zwierzyncem...
z konmi zyje od 6stego roku zycia, do tego jestem na hodowlii- robie teraz krowy mleczne i konie wlasnie...ale to termin dosc odlegly-dopiero za miesiac;)

Posted

to swietny pomysl!we dwojke zawsze razniej!ja studiuje na asp.
sprawdzalam wszystkie terminy i tez moglabym dopiero w takim czasie po 21 czerwca (mama wyjezdza i musze sie zajac wlasnym domem i psiakiem)
Dorothy nie wiem czy dostalas prive? nie dostalam zadnej odpowiedzi!
moj nr tel 604 406 288

Posted

dziewczyny jestescie obie kochane, przepraszam ze sie nie odzywam, mam sporadycznie neta i jak juz mam usiluje odpisac na maile, co tez nie zawsze zdazam, :angryy:
ciesze sie ze sie znalazlyscie, we dwie bedzie Wam z pewnoscia razniej poniewaz ja naprawde duzo mam tego zwierzynca, moze byc po 21 czerwca skoro nie da sie inaczej, prosze napiszcie do mnie na maila, niestety oszczedzam na telefonach, wole mailowac, przy tej liczbie stworzen bozych oszczedzam na wszystkim:p
maila posylam Wam obu na pw
pozdr
D

Posted

Po ostatnim(do ostatniego mam sesje:angryy: :placz: ) jakby trzebabyło to ja tez moge pomóc.Na koniach sie zdeczko znam-kilka dobrych lat jezdzilam i prawie cały mój wolny czas spedzalam w stajni.
A tak poza tematem to może jakies nowe zdjecia klusiora i reszty domowników dałoby rade wkleić:lol:

Posted

dzieki kochane dziewczyny, przepraszam ale znow nie mialam neta prawie caly dzoien, urwanie chmury bylo i wszystko padlo, teraz wropcilo ale ja nie mam sil, walczylam z zywiolem pol dnia... jutro zdjatka z dzis ze spacerku i ustalimy cos tez moze
buziaki dla wszystkich :calus:

Posted

Witam jak widać jestem na "dogo" od niedawna, sam mam w domu mały zwierzyniec, a w dodatku niedługo pojawi się mały człowieczek.
Moja żona jest dr. nauk wterynaryjnych spec. w żywieniu zwierząt towarzyszących (tak to się nazywa specjalistycznie z czego nie bardzo jest zadowolony nasz pies :smile: , który przez to odżywia się zdrowo) czyli jest dietetykiem po SGGW więc jeśli ktoś ma problem ze zwierzaczkiem odpowie na każde zapytania.
Jakieś dietki (do gotowania i suche), opisy do karm (suchych)itp.
A zapomniałbym jest niezależnym dietetykiem niezwiązanym z żadną firmą.
A i nieustannie walczy z moją Mamą, która jak zwykle wie lepiej jak karmić swoje psy.