kako80 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 czesc wszystkim. ja jestem z katowic i chwilowo mam sesje ale po 11 czerwca bede wolna. oczywiscie jezeli to nie za pozno! z psiakami mieszkalam zawsze a konno jezdzilam pare lat i w zasadzie sprzatalam im i karmilam je no i oczywiscie czyscilam, (co prawda bylo to jakis czas temu ale chyba tego sie nie zapomina?) gdyby trzeba to mozemy sie spotkac i porozmawiac:lol: Quote
cavallo Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Witaj Kako80!!! Ale super, że możesz pomóc! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
romenka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Oj widzę apel pomógł :multi: Dzięki Koako80 a teraz pozostaje kwestia czy Dorotka się zgodzi :razz: Quote
Dorothy Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 kako80 odezwij sie do mnie na gg wieczorem to pogadamy :-) Quote
zuziaM Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Dorothy napisał(a)::sadCyber: nie ma dobrych wiesci...:-( Klusior ma wrodzona genetyczna wade oczu. :-( Biedactwo kochane ....:shake: . Nigdy nic nie zobaczy :shake: ... Ma kochajaca pania i to bardzo duzo. Jesli bedzie musial zostawac sam, najlepiej bedzie moze dla niego mieszkanie w osobnym kojcu, ktory bedzie dobrze znal. Chyba, ze bedzie mieszkal tylko w domu, ale to jednak spory psiak urosnie. Przykre to bardzo. Zycze duzo wytrwalosci. Quote
kaLOlina Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 kurcze dorothy...ja tez teraz mam sesje...moglabym przyjechac- tak tak az z poznania dopiero po 21 czerwca...zeby jedna osoba nie zostala z twoim zwierzyncem... z konmi zyje od 6stego roku zycia, do tego jestem na hodowlii- robie teraz krowy mleczne i konie wlasnie...ale to termin dosc odlegly-dopiero za miesiac;) Quote
kako80 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 to swietny pomysl!we dwojke zawsze razniej!ja studiuje na asp. sprawdzalam wszystkie terminy i tez moglabym dopiero w takim czasie po 21 czerwca (mama wyjezdza i musze sie zajac wlasnym domem i psiakiem) Dorothy nie wiem czy dostalas prive? nie dostalam zadnej odpowiedzi! moj nr tel 604 406 288 Quote
Dorothy Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 dziewczyny jestescie obie kochane, przepraszam ze sie nie odzywam, mam sporadycznie neta i jak juz mam usiluje odpisac na maile, co tez nie zawsze zdazam, :angryy: ciesze sie ze sie znalazlyscie, we dwie bedzie Wam z pewnoscia razniej poniewaz ja naprawde duzo mam tego zwierzynca, moze byc po 21 czerwca skoro nie da sie inaczej, prosze napiszcie do mnie na maila, niestety oszczedzam na telefonach, wole mailowac, przy tej liczbie stworzen bozych oszczedzam na wszystkim:p maila posylam Wam obu na pw pozdr D Quote
Asiaczek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Super, że aż 2 osoby pomogą osobiście. Widzisz, Dorothy, zawsze jest jakieś wyjście.:lol: Pzdr. Quote
kaLOlina Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 zawsze:) ja nawet 21 moge sie pakowac do ciebie kochana:) tylko trzeba dokladnie wszytsko ustalic...:) Quote
Kasias20 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Po ostatnim(do ostatniego mam sesje:angryy: :placz: ) jakby trzebabyło to ja tez moge pomóc.Na koniach sie zdeczko znam-kilka dobrych lat jezdzilam i prawie cały mój wolny czas spedzalam w stajni. A tak poza tematem to może jakies nowe zdjecia klusiora i reszty domowników dałoby rade wkleić:lol: Quote
Dorothy Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 dzieki kochane dziewczyny, przepraszam ale znow nie mialam neta prawie caly dzoien, urwanie chmury bylo i wszystko padlo, teraz wropcilo ale ja nie mam sil, walczylam z zywiolem pol dnia... jutro zdjatka z dzis ze spacerku i ustalimy cos tez moze buziaki dla wszystkich :calus: Quote
Hund Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Zdjęcia Klusinka będą ?? Pozdrowienia od Śruteczki :) Quote
figa33 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Acha i znalazłam wątek Kluska!! Tak , tak zdjęcia koniecznie , małego niedźwiadka. Quote
MaxSta Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Witam jak widać jestem na "dogo" od niedawna, sam mam w domu mały zwierzyniec, a w dodatku niedługo pojawi się mały człowieczek. Moja żona jest dr. nauk wterynaryjnych spec. w żywieniu zwierząt towarzyszących (tak to się nazywa specjalistycznie z czego nie bardzo jest zadowolony nasz pies :smile: , który przez to odżywia się zdrowo) czyli jest dietetykiem po SGGW więc jeśli ktoś ma problem ze zwierzaczkiem odpowie na każde zapytania. Jakieś dietki (do gotowania i suche), opisy do karm (suchych)itp. A zapomniałbym jest niezależnym dietetykiem niezwiązanym z żadną firmą. A i nieustannie walczy z moją Mamą, która jak zwykle wie lepiej jak karmić swoje psy. Quote
Dorothy Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 witamy witamy!!:multi: taki spec sie zawsze przyda :-) zdjatka beda, musze obrobic... Kluś jest juz wielkosci Hossy, swojej przybranej mamy:-o Quote
Hund Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 No nieźle :) może on z konikiem jest skrzyżowany ?? Quote
Recommended Posts