Guest Kamcia_14 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Asior']daj linka :eviltong: Proszę http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3927511#post3927511 :loveu: :evil_lol: . Quote
Aga_Mazury Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 AniaB napisał(a):aga - niech idzie i czeka przez te 24 godziny wszystkie psy wyspaceruje:lol: nie podcinaj mu skrzydeł ja widze niesamowity entuzjazm w jego poscie!! :megagrin: :megagrin: :megagrin: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
stupid-girl Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 jestem na razie makabrycznie spłukana, ale robię czystkę w mojej płytotece - może jeszcze coś znajdę :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3954236#post3954236 Quote
gibon301 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 no cóż koperty ostatnio coraz bardziej na czasie, więc pomyślałam czemu nie :cool1: , a 'list miłosny' dla Hefrena jest ode mnie, bo on ma strasznie piękne oczy. Mój foksik miał podobne schorzenie i jemu mimo 2 letniej walki nie udało się zwycięrzyć z paraliżem, więc mam nadzieje, że chociaż Hefrenowi się uda i strasznie trzymam za niego kciuki. Quote
Asior Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Kasie']A ja mam tez dobre wiadomości :eviltong: Spotkałam sie właśnie z gibon301 i dostałam koperte z wiadomością DLA HEFRENA. I to była łapówka. Bo dostaliśmy 100 zł. Kasie, toż to karalne :evil_lol: a Ty jeszcze o tym tak jawnie piszesz :cool3: Quote
Aga_Mazury Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Słuchajcie, słuchajcie.... jedyna niepowtarzalna szansa.... komu komu psiaka z Ostródy...? może iśc aż do Krakowa....;) transport się jakoś znajdzie ;) Kasie :) Krzyś :) Quote
Aga_Mazury Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 tak jak pisałam Hefren na stronie www.afn.pl w dziale "nasi podopieczni" Quote
swan Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 przeczytałam cały wątek Hefrena i obejrzałam film Hefren dziwnie staje na tylną lewą łapę prawda? Nie staje na stopie , tylko na kostkach palców:shake: Czekam na diagnozę jak już będzie u Kasie, za parę dni spróbuję coś wyskrobać i dopłacić, bo na początku wydatki i weterynarza na pewno będą duże przez kompleksowe badania. Trzymam kciuki Quote
PaulinaT Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No to już dzisiaj, sobota. Czujnie wypatruje wieści. I mocno trzymam kciuki! Quote
Kasie Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Jak to miło że tyle osób nam kibicuje :loveu: A nikt nie chce pieska z Ostródy? Transport gratis :razz: Quote
samoglow Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 nie tylko my Ci kibicujemy, ale zza TM patrzy na Ciebie Aszot i jego "opieka" pomoze Wam szczesliwie dojechac do Krakowa! Trzymajcie sie!:lol: Quote
Matusz Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Hefren czuje sie już troszkę lepiej:) już stoi o własnych siłach dzisiaj miał małe obcinanko dredów :) obcięliśmy mu tak z grubsza, wiec kasie i tak będziesz musiała jeszcze go popodcinać :) I za pewne czeka go jeszcze nie jedna kąpiel:) Mam nadzieję,że żadne choroby skórne się nie pojawią, bo w niektórych miejscach dredy z odleżynami przy samej skórze... Bardzo cierpliwie znosił obcinanie:) Jest bardzo łagodnym i cierpliwym psiakiem:) Wiec Hefren już czeka na Ciebie :) Już mu dzisiaj szepnąłem do uszka,że jutro cioteczka Kasie przyjeżdża po Ciebie :-) Quote
Matusz Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 a i trzymam kciuki za podróż!! :kciuki::kciuki: Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Z aukcji jest jak na razie cos około 40 zł :multi:. Quote
irma Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Kasiu ode mnie :buzi: od Serwa :buzi: od całego stada :buzi: Quote
kiwi Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 no to trzymamy kciuki..... :thumbs: mam nadzieje ze beda sie zmieniac za kolkiem... Quote
Camara Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 kiwi napisał(a):no to trzymamy kciuki..... :thumbs: mam nadzieje ze beda sie zmieniac za kolkiem... znając mojego TZ :shake: Quote
Asior Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Kasie kibicujemy Ci ja i Pani Magda która tak bardzo przejęła się staruszkiem :* Quote
Aga_Mazury Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Hefren już w aucie u Kasie i TZ Camary ....:) zaraz wyjeżdżają .... Hefren choć wirtualne buziaczki na pożegnanie :calus: szkoda, że nie poznałam się z kasie i TZ Camary, ale....oni przyjechali po 6.00 pod schronisko:crazyeye: ...to i wyjechać niech wyjada jak najszybciej... Hefren bądź szczęśliwy ...zasługujesz na miłość :loveu: Quote
Matusz Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Hefreniku bądź szczęśliwy !! :loveu: Niech Ci się dobrze wiedzie:) Quote
PaulinaT Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Nooo to zaraz pewnie będą na miejscu... Oj niesamowici jesteście z tą całonocną jazdą, 6 rano i Hefrenem w aucie (wy = Kasie i TZ Camary). Quote
samoglow Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 ;) super i brawo....jestescie niesamowici !:loveu: I Aszot zza TM Was pilnuje.... Quote
Recommended Posts