Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AniaB napisał(a):
aga - niech idzie i czeka
przez te 24 godziny wszystkie psy wyspaceruje:lol:
nie podcinaj mu skrzydeł

ja widze niesamowity entuzjazm w jego poscie!!

:megagrin: :megagrin: :megagrin: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

no cóż koperty ostatnio coraz bardziej na czasie, więc pomyślałam czemu nie :cool1: , a 'list miłosny' dla Hefrena jest ode mnie, bo on ma strasznie piękne oczy.
Mój foksik miał podobne schorzenie i jemu mimo 2 letniej walki nie udało się zwycięrzyć z paraliżem, więc mam nadzieje, że chociaż Hefrenowi się uda i strasznie trzymam za niego kciuki.

Posted

[quote name='Kasie']A ja mam tez dobre wiadomości :eviltong:
Spotkałam sie właśnie z gibon301 i dostałam koperte z wiadomością DLA HEFRENA. I to była łapówka. Bo dostaliśmy 100 zł.

Kasie, toż to karalne :evil_lol: a Ty jeszcze o tym tak jawnie piszesz :cool3:

Posted

przeczytałam cały wątek Hefrena i obejrzałam film

Hefren dziwnie staje na tylną lewą łapę prawda? Nie staje na stopie , tylko na kostkach palców:shake:

Czekam na diagnozę jak już będzie u Kasie, za parę dni spróbuję coś wyskrobać i dopłacić, bo na początku wydatki i weterynarza na pewno będą duże przez kompleksowe badania.
Trzymam kciuki

Posted

Hefren czuje sie już troszkę lepiej:) już stoi o własnych siłach

dzisiaj miał małe obcinanko dredów :) obcięliśmy mu tak z grubsza, wiec kasie i tak będziesz musiała jeszcze go popodcinać :) I za pewne czeka go jeszcze nie jedna kąpiel:) Mam nadzieję,że żadne choroby skórne się nie pojawią, bo w niektórych miejscach dredy z odleżynami przy samej skórze...

Bardzo cierpliwie znosił obcinanie:) Jest bardzo łagodnym i cierpliwym psiakiem:) Wiec Hefren już czeka na Ciebie :) Już mu dzisiaj szepnąłem do uszka,że jutro cioteczka Kasie przyjeżdża po Ciebie :-)

Guest Kamcia_14
Posted

Z aukcji jest jak na razie cos około 40 zł :multi:.

Posted

Hefren już w aucie u Kasie i TZ Camary ....:)

zaraz wyjeżdżają ....

Hefren choć wirtualne buziaczki na pożegnanie :calus:

szkoda, że nie poznałam się z kasie i TZ Camary, ale....oni przyjechali po 6.00 pod schronisko:crazyeye: ...to i wyjechać niech wyjada jak najszybciej...

Hefren bądź szczęśliwy ...zasługujesz na miłość :loveu: