Asior Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Kasie to plisss daj mi znać jak będe mogła wpaść do Ciebie pomóc w postrzyżynach :loveu: jestem baaaardzo chetna do pomocy :) Quote
Matusz Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Bazarek dla Hefrena !! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3847681#post3847681 ZAPRASZAM DO LICYTACJI !! Quote
iwa77 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ludzie pomożcie temu biednemu staremu psu - wpłacajcie - on tak bardzo potrzebuje pomocy!!!!! Hefrenku biedaku nie poddawaj sie ! Quote
Aga_Mazury Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Asior napisał(a):Kasie to plisss daj mi znać jak będe mogła wpaść do Ciebie pomóc w postrzyżynach :loveu: jestem baaaardzo chetna do pomocy :) Asior ja trochę offik czemu nie mogę wejśc w adres jaki jest w banerku ...do Sama <*>? :( Quote
Asior Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Asior ja trochę offik czemu nie mogę wejśc w adres jaki jest w banerku ...do Sama <*>? :( niewiem własnie!!!! Ja tez nie dam rady wejść :shake: Quote
lupe Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Asior napisał(a):niewiem własnie!!!! Ja tez nie dam rady wejść :shake: myslalam, ze z powodu przesuniecia banerka na inny serwer macie teraz zle podlinkowane, ale poniewaz nie moge w ogole znalezc watku Sama by sprawdzic , to juz nie wiem co jest grane Quote
Asior Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 dokładnie wątek zniknął...nie chce wydawać osądów kto i co z nim zrobił ... Quote
kiwi Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 porazka, jakby skasowanie watku zaprzeczalo temu co sie stalo zagryzienia sa - taka jest prawda i kasowanie watkow nie zmienia tego faktu. ktos musial poprosic moda o skasowanie tylko po co? Quote
Kasie Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 No niestety, dalej nei można wejść. Dlaczego mamy znikajace wątki? I dlaczego moderator kasuje? To bardzo nie w porządku... Czy wiadomo coś wiecej o Hefrenie lub Bornie? Quote
PaulinaT Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 O matko - z wrażenia zapomniałam oddychać. Kasie - no jestem pod wrażeniem. I tyle. :mdleje: A znikające wątki - to nieudolna próba kreowania rzeczywistości? :shake: Quote
Kasie Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Ja nie jestem pod wrażeniem ;) A moi rodzice to już na pewno nie będą...:shake: Ale ja tylko Hefrena biorę do siebie. Born do hotelu. Tylko w domu mam nadal Atamana i jemu przydał by sie dom na cito... Rodzice by to łatwiej przełknęli po prostu niz 3 duze kaukazowate w domu... Wszystkie jakoś tak do leczenia... Quote
karina1002 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Tak się własnie zastanawiałam Kasie, co na to Twoi rodzice.:cool3: A i tak podziwiam Cię za odwage. Trzymam kciuki. Quote
mulinka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Kasie wklej link do wątku Atamana (jeśli ma), to może szybciej znajdzie dom i będzie więcej miejsca dla Hefrena ;) Quote
Kasie Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Oto link do Atamana: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=44737&highlight=Ataman Nie chodzi tu tyle o miejsce tylko najbardziej o moich rodziców. Bo to ich dom. I bądźmy szczerzy, to głównie oni się opiekują psami, ja tylko rano i wieczorem. A co trzeba robic w ciagu dnia to oni. I po prostu dla nich byłoby łatwiej jakby pozostały 2 psy a nie 3 duże. Ale tak czy inaczej jest dom dla Hefrena. A Ataman szuka pilnie domu. Quote
PaulinaT Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 A jak będziesz je transportować przez pół Polski? 2 duże samce... o schroniskowej perfumie nie wspomnę... :roll: Quote
Kasie Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 No jak to jak? :razz: W kagańcach ;) Mam nadzieję że na lekkim sedalinie jakoś dojedziemy. Oba. W kagańcach na wszelki wypadek. Większy samochód, trochę przywiązane. Komfortu nie będą miały ale i tak jadą ku lepszemu. Kazia jak przyspaliśmy na sedalinie to trzeba go było ładować do samochodu. Też sie obawiam transportu. Ale mam mały wybór... Quote
PaulinaT Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Kciuki będę trzymać za powodzenie. Najważniejsze że jest pomysł, plan i doświadczenia podobne - to i realizacja będzie. A własnie - kiedy akcja-realizacja? Quote
Aga_Mazury Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [LEFT]Aggie oczywiście, że wpłynęło :) jesteś dla mnie bardzo pomocną osobą, wiele razy już mi pomogłaś i nigdy nie zawiodłam się na Tobie Kochana Ciotko :calus: już podaje dokłądnie 200,00 BasiaD :Rose: 200,00 Aggie :Rose: 100,00 mar. gajko :Rose: 130,00 z allegro :Rose: Nie mam jeszcze wieści jak dzisiaj czuje się Born, ale za bardzo nie miałam narazie czasu... zaraz jak tylko będę wiedzieć napiszę... wpłynie jeszcze kilka złoty z bazarku za ksiązki i może jeszcze coś z allegro... tak jak ustaliliśmy wcześniej...najważniejsze jak narazie jest wyjście Borna na prostą nie wiem ile wyniesie leczenie ... mam obecnie w schronisku Borna, Hefrena, Bono, Kamyczka, Nero, Ernesta za których leczenie podjął się płacić AFN.... mam nadzieję, że nie pójdę z torbami ;)... Born dziękuje wszystkim Ciotkom i Wujkom za kciuki :) [/LEFT] Quote
Kasie Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 I Born dziekuje za wpłaty. Choć pewnie by zjadł Ciotki jakby je zobaczył :evil_lol: Czekamy na wieści od Aga_Mazury Quote
Aga_Mazury Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 o dopiero teraz zauważyłam, że nie na tym wątku napisałam ;)....zaraz skopiuje na wątek Borna:evil_lol: Quote
lupe Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 w zwiazku z potrzeba dla tych co chca wiecej, mniejszy Hefren Quote
Recommended Posts