Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No Elvis brachu, super dziewczyna cię wypatrzyła.:loveu: Życzymy ci wszystkiego najlepszego i pamiętaj - pilnuj się pańci, żebyś nie musiał znów przeżywać żadnych rozstań.:lol::multi::multi:

Posted

[quote name='Juldan']Dopiero dotarłam, wybaczcie ale wczoraj komp nam padł...

Dzisiaj poznałam Panią Elvisa:loveu: Takie imię dostał Chłopczyk:loveu:
Decyzja jest ostateczna- psiak zostaje z nimi. Drugi psiak- sunia, już Go zaakceptowała, pozwala mu nawet częstować się z Jej miseczki. Młody wyleguje się na kanapie, jest kochany:multi::multi::multi:

Był u weta- wszystko ok. Ponieważ został zaszczepiony, i trzeba czasu by odzyskał pełnię sił, Państwo zdecydowali się wysterylizować Sunie (zabijcie mnie- zapomniałam imienia:oops:)- zabieg jest już umówiony.

Elvis boi się jeszcze wychodzić z domu na spacerki- boi się pewnie, że do niego nie wróci. Pięknie drepcze na smyczy.

Wierzcie mi lepszego i bardziej kochającego domku dla Chłopaka byśmy nie znalazły.
A ja dodatkowo cieszę się, że będę Go widywać:lol:
Zadowolonego i szczęśliwego:lol: a i zdjęcia wkrótce się pojawią...

P.S. Cioteczki bardzo Wam dziękuję za tak wielki odzew na moją prośbę.

Idę na fb podzielić się dobrymi wiadomościami:lol:

Starzęję się chyba, autentycznie popłakałam się ze wzruszenia. Z radochą zmieniłam tytuł wydarzenia i zaspamowałam nim niech ludzie widza że warto i można. Elvis - cuuuuudne imię.
Elvisku bądź szczęśliwy.

Posted

Carrie i Tequila napisał(a):
O rany jak się ciesze :D Super mu się trafiło :) A nie mówiłam ciociu Isadoro, że już pewnie zamienił śmietnik na kanapę !

Mówiłas ale wiesz ja wolę dmuchać na zimne