Juldan Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 mmd napisał(a):Pięknie :) A nie mówiłam :eviltong: Mówiłaś, mówiłaś:) Quote
mmd Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Idę chłopu zanieść radosną nowinę, że z tymczasa póki co nici... będzie szczęśliwy, że piesek ma dom :evil_lol: Quote
Akrum Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 suuuper wieści :) bardzo się cieszę z takiego obrotu spraw :) Quote
Sarunia-Niunia Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 I mamy happy-end!!! Oby więcej takich szczęśliwych zakończeń:) Elvisku! Wszystkiego dobrego w nowym domku:) Quote
yunona Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 No Elvis brachu, super dziewczyna cię wypatrzyła.:loveu: Życzymy ci wszystkiego najlepszego i pamiętaj - pilnuj się pańci, żebyś nie musiał znów przeżywać żadnych rozstań.:lol::multi::multi: Quote
Isadora7 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 [quote name='Juldan']Dopiero dotarłam, wybaczcie ale wczoraj komp nam padł... Dzisiaj poznałam Panią Elvisa:loveu: Takie imię dostał Chłopczyk:loveu: Decyzja jest ostateczna- psiak zostaje z nimi. Drugi psiak- sunia, już Go zaakceptowała, pozwala mu nawet częstować się z Jej miseczki. Młody wyleguje się na kanapie, jest kochany:multi::multi::multi: Był u weta- wszystko ok. Ponieważ został zaszczepiony, i trzeba czasu by odzyskał pełnię sił, Państwo zdecydowali się wysterylizować Sunie (zabijcie mnie- zapomniałam imienia:oops:)- zabieg jest już umówiony. Elvis boi się jeszcze wychodzić z domu na spacerki- boi się pewnie, że do niego nie wróci. Pięknie drepcze na smyczy. Wierzcie mi lepszego i bardziej kochającego domku dla Chłopaka byśmy nie znalazły. A ja dodatkowo cieszę się, że będę Go widywać:lol: Zadowolonego i szczęśliwego:lol: a i zdjęcia wkrótce się pojawią... P.S. Cioteczki bardzo Wam dziękuję za tak wielki odzew na moją prośbę. Idę na fb podzielić się dobrymi wiadomościami:lol: Starzęję się chyba, autentycznie popłakałam się ze wzruszenia. Z radochą zmieniłam tytuł wydarzenia i zaspamowałam nim niech ludzie widza że warto i można. Elvis - cuuuuudne imię. Elvisku bądź szczęśliwy. Quote
mamanabank Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Imię naprawdę świetne! I zakończenie historii również wspaniałe! Quote
Ellig Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Cudownie!!!!!!!!!!!!!! [FONT=Arial Narrow]Elvis, powodzenia psiaczku!!!!!!!!!!!!![/FONT] :sweetCyb: Quote
Isadora7 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 No to ja ppodsyłam jamnika z kwiatami lub jak kto woli kwiaty z jamnikiem :eviltong::evil_lol: Quote
Carrie i Tequila Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 O rany jak się ciesze :D Super mu się trafiło :) A nie mówiłam ciociu Isadoro, że już pewnie zamienił śmietnik na kanapę ! Quote
Isadora7 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Carrie i Tequila napisał(a):O rany jak się ciesze :D Super mu się trafiło :) A nie mówiłam ciociu Isadoro, że już pewnie zamienił śmietnik na kanapę ! Mówiłas ale wiesz ja wolę dmuchać na zimne Quote
Roszpunka Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Isadora7 napisał(a):Mówiłas ale wiesz ja wolę dmuchać na zimne Bardzo rozsądnie :) Też tak mam ;) Quote
anica Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Wszystkiego Najlepszego Elvisku :) oj też oczka wilgotne... Quote
iwoniam Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 :) Nio to teraz Eryś niech jak Elvis znajdzie domek i będzie cudownie :) Quote
Recommended Posts