Ziutka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 mmd...na mnie możesz liczyć co do ogłoszeń - pamiętaj :) Quote
Andzike Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Ziutka napisał(a):mmd...na mnie możesz liczyć co do ogłoszeń - pamiętaj :) No to jak Zutka zrobi ogłoszenia, to mmd nawet nie zdąży się jamniorem nacieszyć... To teraz kciuki, żeby go Juldanowa przytargała... Quote
mmd Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Chciałabym, żeby był.... Ciociu Józefo, Nadworny Nieodpłatny Niezawodny Specjalisto Ogłoszeniowy - dziękuję :) Quote
mmd Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Andzike napisał(a):No to jak Zutka zrobi ogłoszenia, to mmd nawet nie zdąży się jamniorem nacieszyć... To teraz kciuki, żeby go Juldanowa przytargała... Mam swojego jamniora :p Na razie TZ się cieszy... już sobie kanapę rozkłada w gabinecie (za moją namową coby z nowym nie musiał się wąchać w nocy) :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 (edited) [quote name='Andzike']No to jak Zutka zrobi ogłoszenia, to mmd nawet nie zdąży się jamniorem nacieszyć... To teraz kciuki, żeby go Juldanowa przytargała... Ja oczywiście w miare potrzeby zmienie dane kontaktowe. Event już jest: https://www.facebook.com/events/259834890771481/ zdjęcia zaraz wstawię. i szykuję newsa na strone SOS. (miłam sie połozyć też :-o) Edited March 21, 2012 by Isadora7 Quote
Roszpunka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 mmd napisał(a):Mam swojego jamniora :p Na razie TZ się cieszy... już sobie kanapę rozkłada w gabinecie (za moją namową coby z nowym nie musiał się wąchać w nocy) :evil_lol: Jamnior, ale Ci się trafiło :) Teraz będzie już tylko dobrze... Quote
Sarunia-Niunia Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Żeby tylko Juldan wróciła z jamniorkiem.... Biedny psiak.... szkoda każdego słowa, żeby pisać o tych, którzy wyrzucili GO z samochodu.... Quote
Andzike Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 mmd napisał(a):Niestety, nie ma. Juldan go nie znalazła. Cholercia :( może jutro się uda... Quote
Sarunia-Niunia Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Nasze posty wpadły razem............. Może rano Bidulek przyjdzie? Gdzie On biedny śpi? Noce są jeszcze takie zimne......... Quote
mmd Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Andzike napisał(a):Cholercia :( może jutro się uda... No, szkoda... takiego smutaska bym zaraz do łóżeczka wpakowała, może by się z moim dogadali szybko i już by było do przodu. A tak... Quote
Juldan Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 No i kicha... Oblazłam osiedle swoje i to na którym Go wyrzucono, zaglądałam do klatek schodowych- niestety, większość ma zamontowane domofony i "lite" drzwi. Spotkałam kilku sąsiadów z psami, na nocnym spacerze. Podałam swój numer i prosiłam by dali mi znać jak tylko go zauważą. On musi się znaleźć, nie ma innej opcji. Jutro niestety idę na 12h do pracy, ale mój TZ ma wolne- więc jak tylko Facet się znajdzie to, awaryjnie wieję z roboty i działam. Dziękuję że jesteście ze mną. Quote
Andzike Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Trzymam kciuki, żeby znalazł się jutro ... będzie dobrze, tyle osób śle dobre myśli, że musi się znaleźć! Quote
Sarunia-Niunia Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 I ja mam nadzieję, że Jamniorek się znajdzie, że przyjdzie na to stare łóżko i tam, gdzie dawałaś Mu jeść Juldan.... Quote
Roszpunka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 To się cholewcia pospieszyłam :roll: Trzeba próbować do skutku. Quote
mmd Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Ja jutro tradycyjnie wstaje ok. 10 i czuwam. Do Ozorkowa pewnie bym z Młodym pojechała, więc mam transport do ok. 17.30 i później wieczorem tak od 21 około. Sama na pewno nie trafię, a i samej jechac z psem nie bardzo sie czuję na siłach. Może się okazać, że ktos zgarnął chłopaka po prostu... Quote
Sarunia-Niunia Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 mmd napisał(a):Może się okazać, że ktos zgarnął chłopaka po prostu... Dokładnie o tym samym pomyślałam.... Quote
necianeta89 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Może go zwabić na kocie mokre jedzenie? Ma silniejszy zapach i psy baaaardzo je lubią, sama tak część psów wabiłam, przyłaziły wręcz od razu bo tak zapach ich nęcił.... Quote
Juldan Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Jak jutro Piękny się znajdzie to od razu dam znać. Z transportem nie będzie problemu bo TZ i auto będą do dyspozycji;) ugadamy się. Quote
Isadora7 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 necianeta89 napisał(a):Może go zwabić na kocie mokre jedzenie? Ma silniejszy zapach i psy baaaardzo je lubią, sama tak część psów wabiłam, przyłaziły wręcz od razu bo tak zapach ich nęcił.... ooo to tez jest pomysł Quote
Roszpunka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Każdy pomysł dobry, byle tylko Jamnior się znalazł i dał złapać. Trzymam kciuki. Quote
mmd Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Juldan napisał(a):Jak jutro Piękny się znajdzie to od razu dam Ci znać. Z transportem nie będzie problemu bo TZ i auto będą do dyspozycji;) ugadamy się. To świetnie :) Mieszkam od dobrej strony przy wjeździe do Łodzi. Quote
Recommended Posts